If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

vorbe... fapte...

Cel mai bine o stiu chiar ele, dar o vor recunoaste aici dand niste exemple?... Sincer eu ma indoiesc, dar ramane de vazut asta, nu?...

Postby Cherry on Tue Oct 18, 2005 1:20 am

Cel mai mult mi-a placut sa primesc flori cadou :heart: Imi plac mai mult decat orice ... Am o grija de ele... Am si acum untrandafir rosu....a implinit 3 luni exact acum 3 zile insa arata superb... s-a uscat drept si arata mai bine decat cand era viu :D Imi plac la nebunie florile

Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby Nina on Wed Jan 04, 2006 3:13 pm

Foarte frumos, scumpul meu!
aaa, pentru cine nu intelege, eu sunt fericita iubita a domnului BlueMazu ! Confirm ca este reala povestea cu florile, primesc si acum, dupa 2 ani si 3 luni flori, chiar am in camera un trandafir superb primit acum cateva zile.

Nu ma intereseaza ce flori, doar gestul si prefer intr-adevar garoafele si gerbera!

Si nu sunt putine zilele in care eram admirata pe strada sau la facultate pentru ca aveam o floare in mana de la iubitul meu drag!
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby adler on Fri Jan 06, 2006 1:36 am

uuu.. misto gandire..misto comportament ;) respect pt BlueMazu

cred (cum s-a mai zis deja) ca vorbele nu au o greutate prea mare. Este un gand de moment, poate chiar o dorinta, ar fain ca ele sa aiba un prieten cu masina aia (dar prietenul asta sa fie asa cum isi doresc ele). Nu poti sa consideri o fata matarialista pt ca isi doreste cu adevarat sa aiba un prieten cu masina. Dar daca asta este una dintre conditiile pe care le pune cand isi alege prietenul, atunci este mai grav. Totusi anumite persoane considera (si chiar cred) ca ele merita sa fie tratate precum printese, sa li se ofere numai ce este mai bun, sa caute numai baieti care 9cred ele) ca le merita (pt ca au bani). Asa au fsot invatate de mici...ori de mame denaturate..ori de un colectiv bolnav.

raman la concluzia lui Catalin: faptele conteaza, nu vorbele..si dorintele.

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby skumpika on Fri Jan 06, 2006 7:30 pm

Eu mereu spun unei persoane: "fapte, nu vorbe" Uneori nici "te iubesc" spus nu inseamna la fel ca un "te iubesc" aratat.

Materialisti suntem toti. Si baietii suspina cand vad pe unul cu o masina mishto, si noi la fel, ne dorim mai mult, mai multe. E normal, e omenesc. Trebuie insa facuta diferenta (ce putin in cazul fetelor materialiste) intre a vrea banii altora si a vrea bani pe care sa si-i faca singura.
Orice drum parcurs pana la capat duce exact nicaieri. Escaladeaza muntele doar atat cat sa te convingi ca e munte. Din varful muntelui nu poti sa vezi ca e munte.
Frank Herbert ~ "Dune"
skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby T_X on Sun Jan 08, 2006 10:56 pm

apropo de bani...probabil ca postez offtopic..dar cel mai mult imi provoaca greatza atunci cand vad femei frumoase romance cu tigani boratzi pe strada...doamne ce viata au alea..pe langa greatza mi se face si mila de ele

"You think that I won't make it on my own. But now I'm stronger than yesterday, now without you in my way."
T_X

Descurcaret
Descurcaret

Postby NYCGIL on Wed Jan 11, 2006 1:12 am

skumpika wrote:Eu mereu spun unei persoane: "fapte, nu vorbe" Uneori nici "te iubesc" spus nu inseamna la fel ca un "te iubesc" aratat.

Materialisti suntem toti. Si baietii suspina cand vad pe unul cu o masina mishto, si noi la fel, ne dorim mai mult, mai multe. E normal, e omenesc. Trebuie insa facuta diferenta (ce putin in cazul fetelor materialiste) intre a vrea banii altora si a vrea bani pe care sa si-i faca singura.

E adevarat...faptele conteaza. Dar vorbele pot sa raneasca foarte usor.

Problema cu fetele lui snappy, parerea mea, nu este ca ar fi materialiste.
Au fost momente cand si eu ma plimbam pe strada cu un baiat...si era frig...si vedeam tipele care coboara din masini frumoase, aranjate, cu tocuri de 10 cm...si imi doaream sa fiu in locul lor.
Nu pentru ca as fi fost materialista. Ci pentru ca imi era frig, iar lor nu le era ;)
Numai ca nu m-am gandit niciodata sa zic asta de fata cu baiatul cu care ma plimbam. Ar fi fost destul de penibil pt el sa stie ca nu imi poate oferi ceva care de fapt, nu era nici atat de necesar
Keep your heart open to dreams. For as long as there's a dream, there is hope, and as long as there is hope, there's joy in living.
NYCGIL

Descurcaret
Descurcaret

Previous

Return to Cat de rele-s fetele ?