If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Valentine's Day sau Dragobetele?

Hai sa vedem ce ziceti voi? Care este parerea voastra? Ce este pentru voi dragostea - iubirea?

Ce preferi Sf Valentin sau Dragobetele?

Sf Valentin
8
38%
Dragobetele
13
61%

Total votes : 21

Postby cartush on Thu Feb 16, 2006 10:01 pm

Nu aleg nici o sarbatoare! Nu trebuie sa astept o zi aleasa de nu-stiu-cine din calendar ca sa-i spun ca-l iubesc! Il iubesc si ii arat asta...chiar daca e 3 dimineatza...chiar daca e ora 14 si vb cu el la telefon! 8-)
Eu una...n-am nevoie de o zi speciala sa-i spun ce simt! :454356:

Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby TiRIST on Fri Feb 17, 2006 10:43 am

cartush wrote:Nu aleg nici o sarbatoare! Nu trebuie sa astept o zi aleasa de nu-stiu-cine din calendar ca sa-i spun ca-l iubesc! Il iubesc si ii arat asta...chiar daca e 3 dimineatza...chiar daca e ora 14 si vb cu el la telefon! 8-)
Eu una...n-am nevoie de o zi speciala sa-i spun ce simt! :454356:

[ot]aici sunt de a©ord cu tine... ®o©kON ;) [/ot]
Razbunarea nu are nici o valoare daca este un raspuns emotional!

Descurcaret
Descurcaret

Postby sabothor on Fri Feb 17, 2006 12:33 pm

acuma daca e sa ne gandim strict pe partea comerciala...americani au stiut sa isi vanda mult mai bine marfa..iar noi ne suparam ca nu se pune accent pe Dragobete. cand tocmai noi am ignorat aceasta sarbatoare.. atunci de ce ne loveste asa tare acest lucru..

Cat despre sarbatoare..mi se pare stupid daca zilnic iti batzi nevasta ...pe data de 14 feb sa fii un cavaler si sa ii duci flori... stupiditate la cel mai mare grad sau ignorantza din partea altora.. oricum wa dau un site COOL... http://www.fuckvday.com

keep it real

"F##K U guys....i'm going home" - Eric Cartman
sabothor

Invatacel
Invatacel

Postby amanda on Fri Feb 17, 2006 5:43 pm

Sunt la fel de stupide ambele daca e vorba de sensul comercial! De VD mi-e scarba cu adevarat, mor cand vad vitrinele pline cu inimioare rosii... si nici macar nu au forma unei inimi de om... ca sa fiu rea. E o sarbatoare a comertului, ca si Craciunul(si acum imi veti sari la gat) cand in loc sa te gandesti la credinta te chinui sa-l prinzi pe Mosh Craciun care a propos, e tot o inventie americana si se imbraca in rosu pentru ca a fost reclama la Coca Cola initial... La fel de Paste, ce mai e cu iepurasul ala? Adica a Inviat Iisus sau vine iepurele(nu inteleg de ce e iepure si nu miel, macar sa aiba ceva cu religia!!!) si iti aduce nu mai stiu ce... Daruri simbolice crestineste se fac de Sf. Nicolae, dragii mei, nu cu alte ocazii. Asa, cine ma opreste sa declar ca pe 1 februarie e ziua Armoniei in familie si sa decretez ca trebuie sa primeasca fiecare nu stiu ce cadou?... De fapt, maulte zile din calendar sunt legate de cate ceva, nici nu va imaginati cate si nu ma deranjeaza ca se sarbatoresc ursii panda in nu mai stiu care zi din iunie dar de ce sa strici o sarbatoare religioasa? Am senzatia ca motivam printr-o falsa credinta faptul ca tinem sarbatorile si ne pierdem in aparente crezand ca facem marea cu sarea... si-mi pare rau ca daca intrebi un copil ce e pe 24 spre 25 decembrie iti va spune cu sufletul la gura ca vine Mosul, nu ca s-a nascut Iisus... pacat.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby adler on Fri Feb 17, 2006 6:14 pm

cum nici eu nu cred...sunt foarte multi care nu cred in religie. Dar Sarbatoarea este frumosa..si a fsot pastrata..totusi s-a icnercat sa i se dea un alt sens. In final... nu se face rau nimanui nu? ..daca ne pretecem seara de Craciun in familie..sau cu cei dragi..si incercam sa le aducem numai bucurie. (totul tine de bucurie..si fericire) ... iar de Sf Valentin...sau Dragobete se incearca sarbatorirea iubirii once again. Iar sunt de acord cu ea ... de ce sa fiu impotriva a ceva care te face bucuros?

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby skumpika on Fri Feb 17, 2006 6:17 pm

Poporul roman e un popor petrecaretz...chiar prea petrecatetz. Suntem noi oameni veseli, deschisi la tot ce e nou, amabili dar cand e vorba de un motiv oarecare toti se gandesc la petreceri. Cand iti naste nevasta dai de baut, cand iei salariul dai de baut, cand iti moare soacra dai de baut :D Nu cred ca exista situatie in care sa nu se "ureze" "sa dai de baut!". Asa si cu Valentine's day. O noua ocazie de petreceri si de voie buna. Parca nu e o zi ca oricare alta! Asta privind latura sociala. Cat despre latura comerciala mi-am spus parerea si mai sus: o noua ocazie sa se faca bani.

[ot]Ma gandesc cu groaza ca vine luna martie si vad pe toate strazile NUMAI martisoare si multe de foarte-foarte prost gust[/ot]
Orice drum parcurs pana la capat duce exact nicaieri. Escaladeaza muntele doar atat cat sa te convingi ca e munte. Din varful muntelui nu poti sa vezi ca e munte.
Frank Herbert ~ "Dune"
skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby adler on Fri Feb 17, 2006 6:21 pm

[ot] mai... da voi inseamna ca nu stiti cat beau strainii..si pentru cate ocazii. Este doar fain sa poti iesi cu prietenii ..si de asta se cauta diferite motive.. :D [/ot]
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby skumpika on Fri Feb 17, 2006 6:27 pm

[ot]Motive se gasesc oricand. Eu as iesi cu prietenii azi pentru ca...e sfanta vineri...de-aia. :D Nu trebuie sa "adopti" sarbatori pentru asta[/ot]

La fel si cu iubirea. Daca de VD dai o floare iubitei/cadou iubitului asta nu inseamna ca nu poti da o floare oricand doar pentru ca ti se pare tie ca e mai senin azi. Deci sarbatorile nu trebuie cautate doar ca sa dea motive, acestea le gasesti oricand, trebuie numai sa vrei.
Orice drum parcurs pana la capat duce exact nicaieri. Escaladeaza muntele doar atat cat sa te convingi ca e munte. Din varful muntelui nu poti sa vezi ca e munte.
Frank Herbert ~ "Dune"
skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby adler on Fri Feb 17, 2006 6:29 pm

[ot] corect skumpika ... de asta se si bea cu fiecare ocazie :D see my point of view? .. ca nu ma refer la VD sau Dragobete... doar vrb offtopic :D [/ot]
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby tot eu on Fri Feb 17, 2006 6:56 pm

eu consider ca nu trebuie o zi speciala in care trebuie sa fi atent cu persoana iubita...dar daca ar fi sa aleg neaparat una din ele doua...as alege sf valentin, pt ca de dragobete s-a intamplat o mare tragedie in viata mea...si de aceea pe 24 februarie voi tine intotdeauna doliu :(
CARPE DIEM !!!
tot eu

Chat-uitor
Chat-uitor

PreviousNext

Return to Ce-i iubirea ?!?