If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Va exprimati furia in fata prietenei/iubitei?

Cel mai bine o stiu chiar ei... sau poate ca nu... dar o vor recunoaste aici dand niste exemple?... Sincer eu ma indoiesc, dar ca si la fete - ramane de vazut asta, nu?...

Postby dr claw on Sun Feb 26, 2006 6:33 pm

doar daca e ea de vina si sunt extrem de furios

i can see you Image
dr claw

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: claw89.hi5.com
baiat / fata ?: baiat

Postby ^Angel^ on Mon Feb 27, 2006 2:41 pm

ma manifest in fata lui ca doar am nevoie sa fiu calmata si alintata :P dar cand ne certam...lasam amandoi,chiar daca el are impresia ca nu lasa de la el...cred ca el e cel care lasa mai mult :D
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

nuuuuuuu

Postby roby38 on Mon Feb 27, 2006 3:21 pm

imi manifest furia in fata jumatati...dar limitat...nu prin gesturi sau alte ..prefer sa vorbest cu ea chestii care ma supara ..in sperata ca va ma calma ;) :D

In fiecare zii ma trezesc cu zambetul pe buze crezand ca o sa fie o zii ..mai buna...( beepp...beeppp) :D
roby38

Descurcaret
Descurcaret

Postby Catalin on Mon Apr 03, 2006 8:11 am

Asta niciodata, in fata ei ma stapanesc nu vreau sa ma vada nervos, ca injur sau dau cu pumnul in masa.

In plus daca este fata desteapta stie sa ma lase in pace cand vede ca o iau pe aratura.
Catalin

membru special
membru special

Previous

Return to Cat de rai sunt baietii ?