If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

v-ar 'sustine'parintii daca ati ramane gravide?

Aici poti discuta despre familie. Despre parinti si actiunile lor, despre frati sau surori, despre familia ce v-ar placea s-o intemeiati si multe altele.

TE-ar 'sustine' parintii daca ai ramane gravida?

da
5
83%
nu
1
16%

Total votes : 6

v-ar 'sustine'parintii daca ati ramane gravide?

Postby not_so_innocent on Wed Aug 01, 2007 2:21 am

Am citit topicul cu avortul si cel cu bebe inainte sau dupa casatorie si stateam si ma gandeam pe cate dintre noi ne-ar sustine parintii daca am ramane insarcinate fara sa fim casatorite si fara ca tatal copilului sa-l vrea?
Eu una pot spune ca parintii mei ma sustin din toate pct de vedere si nu numai ei.Mi-au spus o de atatea ori:Ii iubesc

voi baietilor daca ari fete sau daca aveti surori credeti ca parintii vostri ar face asa ceva?

Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Guy Fawkes on Wed Aug 01, 2007 3:02 am

Da.
Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and ideas... are bulletproof.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby rox on Wed Aug 01, 2007 10:12 am

normal ca m-ar sustine.

de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -

Postby axel on Wed Aug 01, 2007 10:48 am

cred ca e datoria lor sa ma sustina in orice prostie pe care o fac asa ca ....nu vad de ce nu m-ar sustine si in aceasta situatie!ii iubesc si am incredere in ei si chiar sunt convinsa ca ar fi langa mine si s-ar oferi chiar sa mi-l creasca ei :bebelush:
Make love ...not war
axel

Descurcaret
Descurcaret

Postby Guy Fawkes on Wed Aug 01, 2007 10:54 am

rox wrote:normal ca m-ar sustine.

Eu te-aş zbura de acasă cu tot cu el. Doar dacă ai fi tu copchilu' meu. :D

Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and ideas... are bulletproof.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby uby_4u on Wed Aug 01, 2007 12:19 pm

Depinde de foarte multe aspecte. In cele mai multe cazuri, depinde de tatal tau - ca cica el e capul familiei si daca ai "noroc" de un tata mai tampit... adios!.
Unul din acestea ar fi relatia ta cu parintii tai - cat de bine te intelegi, cat de mult comunici cu ei
Ar mai fi varsta si conceptiile parintilor. De ex, am multe prietenec are au parinti ceva mai in varsta... ei, e mai ciudat.. de ce? Pai sunt tinute mai din scurt, daca se intampla ceva pun raul inainte si nu stiu cat de mult te-ar sustine. In fine.. sunt oameni si oameni.

Acum nu stiu.. faceam eU si eL candva o gluma... ori minora si gravida, ori minora si cu iubit cu 6 ani mai mare :mrgreen:
Nu mi-am pus niciodata intrebarea.. Dar nu prea cred. Ma rog, nu de la inceput, cel putin.. Tata e ceva mai exigent.. Si ar dura cam mult pana sa-l inmoaie mama... Probabil intr-un final, m-ar sustine.. Dar cum nu am de gand sa fac copii in urmatorii 5-6 ani... :lalala: nu-mi pasa

ps: sczue daca am fost incoerenta, abia m-am trezit.. :mrgreen:
'Cuz green it's a fine colour
uby_4u

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby MindLord on Wed Aug 01, 2007 2:19 pm

Cum mai Guy te-ar sustine???!!! Tu chiar nu ai citit despre ce ii vorba in topicu asta???
BAIATU NU VREA PRUNCU!!!! TU esti baiatu !!! :))
OMFG ! astia care repede sar sa raspunda :)) sau poate tu esti mai special si poti sa ramai gravid :P
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Guy Fawkes on Wed Aug 01, 2007 2:35 pm

Citeşte ultima întrebare, neatentule! :P
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby MindLord on Wed Aug 01, 2007 3:27 pm

pt mine varianta cu un tip care sa renunte la barbatie ca sa se faca fata iese din discutie din start :)) cum naiba sa faci asa greseala???! bine bine.. stiu ca mai sunt si astia, dar ii consider doar niste bipezi cu un creier de greier :P dai atatea avantaje pentru...aaaa... NIMIC ! :D

deci nu raspund la topicul asta :)) doar critic pe altii :))
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Eagleman on Wed Aug 01, 2007 10:58 pm

cred ca vreau sa raspund si eu la topicul asta ( interesant topic ai facut draga mea ) ....... parerea mea este ca bine ar fi sa sustina viitoarea mama , insa socoteala din targ nu prea se potriveste cu cea de acasa ..... cunosc persoane a caror familii dadeau impresia ca indiferent ce se intampla, totul e ok, dar cand s-a intamplat nu a fost.... in putinele cazuri am observat o oarecare normalitate numai dupa un foarte mare tambalau cu injoseli, injuraturi, tipete, amenintari cu aruncatul in strada, ETC... ideea e ca nu trebuie sa ne gandim la ce s-ar intampla daca..., ci cum sa impiedicam sa se intample. iar daca se intampla prin absurd, parerea mea este ca intai trebuie discutata problema cu cel mai apropiat parinte... (de obicei mama - tatii sunt mai exigenti)....... daca mai imi vine in minte vro idee revin
Eagleman - "Numai in pragul mortii pricepe omul pretul vietii" (Liviu Rebreanu)
- "As vrea sa n-am nimic din tot ce am doar pentru a avea mai mult alaturi de ea" (Gabriel Vidu)
Eagleman

Descurcaret
Descurcaret

Next

Return to Familia si viata in familie