If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Unicul defect al femeii

Vreti sa discutam despre ceva ce nu isi are locul in nici una din categoriile de mai sus, dar are legatura cu sentimentele? Aici este locul.

Unicul defect al femeii

Postby ^Angel^ on Sat Jan 14, 2006 9:55 am

Pe vremea cand Dumnezeu a creat femeia si era cea de-a sasea zi in care lucra din greu, a aparut un inger si a spus: "De ce-i dedici atata timp acestei creaturi?"

Iar Dumnezeu a raspuns: "Ai vazut lista speciala pe care am facut-o pentru ea?" "Trebuie sa fie complet lavabila, dar nu din plastic, sa aiba peste 200 de parti mobile, toate substituibile, sa poata functiona cu Cola light si resturi alimentare, sa poata tine patru copii in poala in acelasi timp, sa aiba un sarut care poate vindeca orice durere, de la un genunchi zgariat la o inima franta si va face toate acestea cu doar doua maini."

Ingerul a fost uimit de cerinte. "Doar doua maini? Nu se poate! Si asta e modelul standard? Dar e prea multa munca pentru o singura zi. Mai bine asteapta pana maine sa-ti sfarsesti lucrul."

"Ba n-o sa astept", a protestat Dumnezeu. "Mai am atat de putin pana sa desavarsesc aceasta faptura care imi este atat de aproape de inima. Deja se poate vindeca singura cand este bolnava si, pe deasupra, poate munci 18 ore pe zi."

Ingerul s-a apropiat si a atins femeia. "Dar, Doamne, ai facut-o atat de moale." "Da, este moale", a incuviintat Dumnezeu, "dar am facut-o si puternica. Nici n-ai idee cate poate suporta sau indeplini."

"O sa poata gandi?" a mai intrebat ingerul. Si Dumnezeu a raspuns: "Nu numai ca va putea gandi, ci chiar sa gaseasca solutii si sa negocieze."

Atunci, ingerul a observat ceva si, apropiindu-se, a atins obrazul femeii. "Oops, se pare ca din modelul asta se prelinge ceva. Ti-am spus eu ca incerci sa pui prea multe in el."

"Nu se prelinge nimic, aceea e o lacrima", l-a corectat Dumnezeu.

"Pentru ce e lacrima?" intreba ingerul.
"Lacrima este modul ei de a-si exprima bucuria, tristetea, durerea, dezamagirea, iubirea, singuratatea, deznadejdea si mandria."

Ingerul a ramas impresionat. "Doamne, esti un geniu, te-ai gandit la toate! Femeia este cu adevarat uimitoare."

Si asa si este! Femeile au puteri care ii uimesc pe barbati. Indura necazuri si cara greutati, intretin fericirea, iubirea si bucuria. Zambesc cand ar vrea sa tipe. Canta cand ar vrea sa planga. Plang cand sunt fericite si rad cand sunt nervoase.
Lupta pentru ideile in care cred. Se revolta in fata nedreptatii. Nu accepta un refuz cand au convingerea ca exista o solutie mai buna. Traiesc in lipsuri pentru ca familia lor sa poata avea cele necesare. Merg la doctor cu o prietena speriata. Iubesc neconditionat.

Plang de fericire cand copiii lor exceleaza si se bucura cand prietenii obtin premii.
Sunt fericite cand afla despre o nastere sau o nunta. Li se frange inima cand le moare un prieten. Sufera cand le moare cineva din familie si totusi sunt tari atunci cand cred ca nu le-a mai ramas putere.

Stiu ca o imbratisare si un sarut pot vindeca o inima franta.

Femeile exista in toate formele, dimensiunile si culorile. Ar conduce masina, zbura cu avionul, merge pe jos sau ti-ar trimite un e-mail ca sa stii cat de mult tin la tine.

Inima unei femei este cea care face lumea sa se invarta. Aduc bucurie, speranta si iubire. Sunt pline de compasiune si au idealuri si isi sustin moral prietenii si familia. Femeile au lucruri esentiale de spus si totul de oferit.

SI, TOTUSI, DACA AU VREUN DEFECT, ACESTA ESTE CA UITA CAT DE MULT VALOREAZA.

Nu le lasati sa uite! Reamintiti tuturor femeilor din viata voastra cat de extraordinare sunt!

P.S.-->baieti,va rog sa nu fiti rautaciosi aici

^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Micha on Sat Jan 14, 2006 11:15 am

am uitat cat valorez sau ca valorez tocmai pt ca i-am pus pe altii inaintea mea, pt ca mereu e cineva care va fi mai presus de mine, de ce vreau eu... kiar conteaza durerea mea dak altcineva va fi fericit?Sau conteaza atat de mult?Nu pot sa accept ca eu sunt responsabila de nefericirea altcuiva si atunci renunt la mine... Numai ca e cazul sa renunt la asta... e cazul sa fiu egoista, sa fiu fericita, sa nu-mi mai pese de altcineva in afara de mine... doar ca deocamdata sunt cam lasa si mi-e frica sa renunt, nu pot sa fac asta deodata.Am inceput deja sa ma schimb, multi o sa spuneti ca nu se poate sa te schimbi doar asa pt ca vrei tu asta...macar pot sa incerc...si dak sa fiu fericita inseamna sa fiu rea, egoista atunci am sa fiu si nu o sa-mi mai pese... deja se intampla asta un picutz
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby MoonLight on Sat Jan 14, 2006 11:43 am

Foarte adevarat si frumos ce spui tu ^Angel^ :oops: ! Dar un lucru am satzi spun....nu mai sunt toate femeile la fel...ce ai descris tu acolo era odata, demult....acum numai cateva femei mai poarta acele "haruri" ;) !Dar intr-adevar acelea sunt niste minuni ale lui Dumnezeu :x

WARNING! Due to overfeeding some pigeons may become aggressive!
Image
MoonLight

membru special
membru special

Postby emma on Sat Jan 14, 2006 1:46 pm

...Angel,ceea ce ai scris tu este atat de real pe cat de reala este insasi VIATA...FEMEILE chiar uita cat de mult valoreaza,sunt atat de lipsite de egoism incat in iubirea lor renunta la ele pentru fericirea celor la care tine si pe care ii mangaie cu mana sa calda,mereu aducatoare de liniste...si eu am uitat deseori cine sunt,si ca merit mai mult ...am uitat ca si eu am dreptul sa cer,si dreptul sa refuz...am uitat ca pot face mult mai mult decat sa lupt pentru fericirea celorlalti,ca pot in acelesi timp sa lupt si pentru mine...

...unii barbati chiar ar trebui sa invete sa le acorde mai multa atentie femeilor din viata lor...pentru ca sensul vietii lor este chiar femeia care ii iubeste si le culege lacrimile in palma,si le saruta cu o nesfarsita dragoste spre a le aduce liniste in suflete...

..este adevarat ,nu toate femeile sunt minuni...pentru ca inca nu au iubit..dar fiecare femeie care a iubit o data in viata,sincer,merita mult mai mult decat isi imagineaza...imi amintesc acum versurile lui Blaga ,care se potrivesc atat de bine cu inceputul mesajului tau:"Lumina ce o simt navalindu-mi/in piept cand te vad -minunato,/e poate ca ultimul strop/din lumina creata in ziua intai..."
a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby dr claw on Sat Jan 14, 2006 2:14 pm

unicul defect al femeii este acela ca este perfecta pt ca atunci cand totul e perfect ceva este inneregula
P.S. perfectiunea si absolutul nu exista :-h

i can see you Image
dr claw

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: claw89.hi5.com
baiat / fata ?: baiat

Postby Snappy on Sat Jan 14, 2006 2:45 pm

[ot]parca barbatul a fost creat intai :lalala:

mama lor de povestiri mincinoase :P[/ot]

acum revenind... este frumos zis, dar cum a zis si MoonLight - putine mai gasesti azi care sa fie "femei adevarate"... dar si cand gasesti una... :P
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -

Postby ^Angel^ on Sat Jan 14, 2006 3:20 pm

stii ffoarte bine ca nu sunt mincinoase.nu trebuie sa te gandesti neaparat la o iubita,gandeste-te la ce ai in casa,gandeste-te la propria mama...de cate ori nu te-a ierta cand ai ranit-o?de cate ori te-a ajutat cand ai avut nevoie?te iubeste neconditionat pentru ca esti puiul ei.crezi ca niciodata nu a plans din cauza ta?te inseli...dar a fost puternica si a trecut peste asta.gandeste-te cate responsabilitati are:trebuie sa aiba grija de casa,sa se duca la munca,sa aiba grija de tine,de sot...si pe deasupra,vii suparat de la facultate si tipi la ea...si ea inghite,si sufera,si iarta.
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Catalin on Sat Jan 14, 2006 3:32 pm

Se spune mereu ca nimeni nu este perfect nici femeia nici barbatul si astfel securea razboiului intre sexe este ingropata.

Nici eu nu am gasit s-au vazut pana acuma femeia perfecta, chiar am crezut mereu ca exista daca nu barbatul perfect macar femeia perfecta.........banuiesc ca nici sotia mea nu o sa fie femeia perfecta asa ca....... =))
Catalin

membru special
membru special

Postby Snappy on Sat Jan 14, 2006 11:54 pm

^Angel^ wrote:stii ffoarte bine ca nu sunt mincinoase.nu trebuie sa te gandesti neaparat la o iubita,gandeste-te la ce ai in casa,gandeste-te la propria mama...de cate ori nu te-a ierta cand ai ranit-o?de cate ori te-a ajutat cand ai avut nevoie?te iubeste neconditionat pentru ca esti puiul ei.crezi ca niciodata nu a plans din cauza ta?te inseli...dar a fost puternica si a trecut peste asta.gandeste-te cate responsabilitati are:trebuie sa aiba grija de casa,sa se duca la munca,sa aiba grija de tine,de sot...si pe deasupra,vii suparat de la facultate si tipi la ea...si ea inghite,si sufera,si iarta.

asa e... complet de acord...

mai bine de atat nu o puteam spune :)

eu ma refeream insa la "cele mici" - poate oi fi eu mai chior si nu vad bine - e posibil...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -

Postby amanda on Sat Jan 14, 2006 11:59 pm

Ciudat dar eu nu sunt chiar de acord.... adica desi sunt si eu de genul feminin gasesc multe defecte femeii in general. De fapt nu cunosc nici o femeie perfecta dar la ce e buna perfectiunea?
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Next

Return to Alte discutii despre sentimente