If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Unicul defect al femeii

Vreti sa discutam despre ceva ce nu isi are locul in nici una din categoriile de mai sus, dar are legatura cu sentimentele? Aici este locul.

Postby Snappy on Sun Jan 15, 2006 12:08 am

nu tine neaparat de perfectiunea feminina, ci de anumite calitati...

perfect nu e NIMENI ;)

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby MindLord on Sun Jan 15, 2006 12:21 am

hmmm.... acuma chiar ma mai intreb cat la suta din fetele de azi se apropie macar de ceea ce a zis angel... oricum... e si un sambure de adevar pe acolo...

yeap.... se pare ca m-am abtinut si nu am fost rautacios... vreau premiu :D
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby MoonLight on Sun Jan 15, 2006 1:46 am

emma wrote:...unii barbati chiar ar trebui sa invete sa le acorde mai multa atentie femeilor din viata lor...pentru ca sensul vietii lor este chiar femeia care ii iubeste si le culege lacrimile in palma,si le saruta cu o nesfarsita dragoste spre a le aduce liniste in suflete...

Adevarat emma dar cum ramane cu fetele care se folosesc de baietzi...cum ramane cu aspectul ala de b***h care il abordatzi knd vretzi sa va jucatzi cu, cate 1 baiat si sa obtineti ceva de la el? cum ramane cu folosirea baietzilor pentru a-l face gelos pe "EL"? cum ramane cu bagarea de seama aiurea pentru joaca si materialismul :-/ Nu zic k noi baietzii nu facem chestiile astea...dar aici nu vb de baietzi nu :-/ ;)

P.S.nu zic k toate fetele sunt asa ... dar oricum orice fata mkr o data in viata a facut lucrurile specificate mai sus :P Chiar dak nu face o obisnuinta in a le practica ;)

WARNING! Due to overfeeding some pigeons may become aggressive!
Image
MoonLight

membru special
membru special

Postby Snappy on Sun Jan 15, 2006 9:54 am

=)) GO MoonLight =))

uite mai ce rau e asta micu' al nostru :P

gluma-i gluma, dar stie omu' ce zice :)
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

Postby adler on Sun Jan 15, 2006 10:41 am

of doamne ... cred ca s-a mai zis... si femeile si barbatii sunt la fel de buni :D ... fiecare merita dragoste ..iubire ... ingrijire, fiecare poate oferi ceva valoros in schimb. De multe ori anumite pers tind s isi faca lor rau..pt ca altora sa le fie bine..dar nu trebuie sa uitam ca de fapt am putea face pe altcineva fericit...pe cineva care merita cu adevarat..decat sa suferim pt cineva care nu da multa importanta. (referitor la Micha).

trebuie doar sa ne deschidem sufletul..sa nu ne mai ascundem ... noua ne este frica de suferinta..pt a exista f multe persoane care ranesc...dar..la un moment dat o s ajungem sa cunoastem astfel de persoane chiar si dupa expresia fetei, vom stii sa ne pazim.

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby ^Angel^ on Sun Jan 15, 2006 9:19 pm

mi-ati spurcat topicul...merci!
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby cartush on Mon Jan 16, 2006 1:32 am

As raspunde eu...dar la cat sunt de nervoasa...mai bine tac! :cenzurat:
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

baiat / fata ?: fata

Postby ^Angel^ on Mon Jan 16, 2006 11:50 am

=)) hai mai,chiar nu vreti sa ne simtit si noi mai bine?mai importante?
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby changer on Thu Jan 19, 2006 12:14 am

cum oriunde nu se gaseste ceea ce se cauta decat foarte rar...........ce nu as da sa dau si eu de o fata de genu in care ai zis tu Angel.........da se gasesc din ce in ce mai rar in ziua de azi.....acum unele fete nu mai sunt sigure de sentimentul lor pentru un baiat si reuseste sa raneasca pe alt baiat incercand sa il faca gelos pe respectivul......cate nu se folosesc de aspectul lor pentru a ajunge acolo unde doresc si pentru a obtine ceea ce doresc ele??? :-? , sunt si fete care is mai la locul lor dar este foarte pacat ca se imputineaza :( , perfectul nu exista nu va faceti iluzii..... ;) , exista poate doar perfect din perspectiva unei persoane....dar nu a tuturor
si este adevrat .......intr-un fel femeia este sensul vietii.,......este cea care te alina...cea care te sprijina...cea care iti sare in ajutor cand ai nevoie....cea care te protejeaza.....este o bucata din Rai.....
si ar trebui ca sa va impuneti cateva chestii in care sa va priveasca si pe voi.....adik sa va reamintiti ca sunteti importante :P
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby Alinutza_19 on Fri Jan 20, 2006 10:58 pm

femeia a fost creata pt a completa barbatul....ca sa nu fie singur.....e normal sa avem sai noi defecte cum si voi aveti defecte , nimeni nu mai e perfect in lumea asta si totusi exista cate o floare rara care nu are nici un defect...
Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

baiat / fata ?: fata

PreviousNext

Return to Alte discutii despre sentimente