...pana astazi,acest termen<transfer de personalitate>mi-a fost necunoscut...dar am aflat ca in urma unui studiu,fetele indragostite imita scrisul iubitilor lor pentru a se simti mai aproape de ei...imprumutand una din calitatile acestuia au considerat ca dragostea lor va creste...tot acest studiu releva ca in urma despartirii ,fetele respective au suferit depresii foarte puternice,din care au scapat foarte greu...
..transferul de personalitate apare la un momentdat in fiecare relatie..pentru a ne simti mai aproape de cei pe care ii iubim,tindem sa devenim "aproape ca ei"...incepem sa avem aceleasi preocupari,aceleasi preferinte muzicale,literare etc...putin cate putin,fiecare partener imprumuta cate ceva de la celalalt...se realizeaza astfel o simbioza in plan psihic si moral-afectiv...dar acest echilibru este foarte subtire...si se mentine cu greu...pentru ca o fata care uita de ea insasi,care "dependenta " de cel de langa ea se depersonalizeaza...risca sa se simta mai incompleta in acea relatie decat daca ar fi fost singura...
LA CATE SUNTETI DISPUSI SA RENUNTATI DIN VOI...PENTRU CEI PE CARE II IUBITI?....

Nu am de gand se devin fantoma cuiva.... 

in speranta k si el/ea va face la fel............se intampla sa n inselam . oare e bine c facem?