If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Transferul de personalitate

Gelozie excesiva? Tentative de Sinucidere? Ura? Antipatie? Acestea si multe altele sunt sentimente care duc la degradarea umana. Sa discutam liber despre ele.

Postby andreeam on Fri Apr 14, 2006 10:25 pm

[ot]poate si celalalt zice la fel..ca el lasa de la el mai mult ca tine ;) [/ot]

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby rox on Fri Apr 14, 2006 10:31 pm

atunci cadem d comun acord la "drepturile si indatoririle" fiecaruia :don't-know: e bine?
rox

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Keira on Fri Apr 14, 2006 11:38 pm

Ar trebui sa fie asa... dar in multe cazuri nu se cade la un acord....

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby monystar on Wed Jul 12, 2006 11:38 pm

Cand vine vorba de relatie, mai ales cand vine vorba de iubire, e greu de spus cine si ce lasa de la el...Fiecare lasa de la el mai mult decat crede celalalt, insa aproape de fiecare data lucrul asta e putin vizibil.

Nu te schimbi pentru ca asa vor altii, sau cel putin eu nu pot si nici nu vreau...Nu as renunta sa fac ceea ce imi place sa fac doar de dragul cuiva. Cei care ma plac ma plac pentru ceea ce eram cand m-au cunoscut nu pentru ceea ce ma pot face ei sa devin.

Nu as suporta sa fiu produsul mintii cuiva. Poate e prea mult spus, insa atunci cand incerci sa te schimbi doar pentru ca lui x nu ii convine si pentru ca el spune ca asa ar fi mai bine..sau doar pentru a fi in concordanta cu ceea ce lumea vrea mi se pare ca renunti la tine. Deja tu nu ai nici un cuvant de spus si joci dupa cum iti canta cei din jurul tau..

Si nu reusesc sa ma abtin sa nu ma intreb: ceea ce vor ceilalti corespunde de fiecare data cu ceea ce vrem noi? sincer..ma indoiesc...Sunt de acord cu faptul ca oamenii din jurul nostru isi pun amprenta asupra personalitatii si comportamentului nostru insa in ce masura depinde doar de noi...

Si..ce o sa facem...ne schimbam mereu in functie de asteptarile si dorintelor celor din jurul nostru? sau incercam sa-i facem pe ceilalti sa ne accepte asa cum suntem? :don't-know:
Ancoreaza-te in realitate visand
monystar

Invatacel
Invatacel

Postby whiz-kid on Fri Dec 29, 2006 5:34 pm

Ca venind vorba de transferul de personalitate intr-o relatie..sa va arat ce am gasit intr-o carte..

"Seductia e o forma de teatru,o deplasare de la comportamentul spontan la comportamentul modelat de un public.Dar tot asa cum un actor are nevoie de un concept al asteptarilor publicului si seducatorul trebuie sa aiba idee despre ce ar dori iubita sa auda".. :loveeyes:
"Din aceasta inferioritate a rasarit nevoia de a-mi asuma o personalitate care nu era a mea,un eu seducator,care sa descopere si sa reactioneze la cerintele acestei fiinte superioare.Ma condamnase dragostea la a nu mai fi eu insumi? :-? ..Poate nu pentru totdeauna,dar daca era sa o iau in serios,macar in aceasta faza a seductiei,pt ca postura de seducator era cea care ma facea sa intreb:"Ce i-ar face placere?" si nu :"Ce mi-ar face mie placere?" Ma intrebam:"Cum i se pare cravata mea?" in loc sa ma intreb:"Cum mi se pare mie?"Dragostea ma facea sa ma privesc prin ceea ce-mi imaginam ca ar fi ochii iubitei. Nu:"Cine sunt eu?",ci "Cine sunt eu pt ea?" Iar in miscarea reflexiva a acestei intrebari,sinele meu nu avea cum sa fie afectat de o oarecare rea-credinta si lipsa de autenticitate.Aceasta lipsa de autenticitate nu se manifesta neaparat prin minciuni flagrante sau prin exagerari.Pur si simplu incercam sa anticipez orice ar fi vrut ea."
"Eseuri de indragostit"-Alain de Botton
Acum sa va dau niste ex: un fost prieten asculta Rammstein..ascultam si eu rock,dar ei nu se aflau printre preferintele mele,desi eu asta ii spuneam.. .sau intrucat era relatie la distanta,comunicam mai mult prin intermediul mess-ului...si se intampla sa se mai si joace sau sa faca alte lucruri,iar eu nu-l bateam la cap..desi in fiecare moment ma abtineam sa nu-i spun sa stea mai mult timp cu mine..dar nu am vrut sa par geloasa sau mai stiu eu ce..+ plus alte ex... as vrea doar sa ma adaug ceva si inchei..personal,as fi in stare sa renunt la multe pt fericirea celuilalt...chiar daca imi dau seama ca nu prea merita :s172: ..asa e cand iubesti..dai totul si nu te poti abtine sa n-o faci...daca sentimentele sunt si reciproce,atunci esti un fericit ...dar nu e absolut obligatoriu ca sa fie asa.. :s141:

NU LASA ROSIA MONTANA SA MOARA!
Oamenii sunt mai importanti decat aurul.
SALVATI ROSIA MONTANA!
TOTI AVEM DREPTUL SA TRAIM INTR-UN MEDIU CURAT SI SANATOS..;)
ACTIUNE IN LOCUL VORBELOR!! ;)
whiz-kid

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://whiz-kid.hi5.com

Postby Sweet Insanity on Fri Dec 29, 2006 6:26 pm

Daca ar fi ceva negativ care sa-mi dauneze mie si as constientiza asta m-as schimba probabil. Dar din personalitatea si caracterul meu as lasa foarte greu ceva; oricum daca ma iubeste cu adevarat imi iubeste si calitatile si defectele; odata ce vrei sa schimbi pe cineva arata ca nu il iubesti asa cum e, ci cum ar putea fi. Nici unul din ce doi implicati intr-o relatie nu prea are de ce sa-si schimbe personalitatea.

Am vazut si eu un studiu in legatura cu transferul de personalitate si acolo se afirma ca poate aparea si in fata initiala a iubirii, cand celalalt nu stie ce sentimente ai, nu exista o relatie. Cand placi o persoana inconstient ii imiti gesturile, capeti o parte din preferinte, hobby-uri, obiceiuri sale.
Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby ashes on Tue Apr 17, 2007 2:41 pm

m-am uitat la posturile anterioare si cred ca emma se refera la transferul de personalitate care se face, cum a spus si sweet insanity inconstient, atunci cand nu-ti dai seama si-i folosesti si tu anumite expresii, imiti anumite gesturi ..nu din dorinta de a te schimba pentru el/ea, sau de a-l/o schimba pe el/ea. nu vi s-a intamplat sa preluati din expresiile prietenilor vostri? sunt sigura ca da. acelasi lucru si aici, cand se transfera o parte din personalitate unul altuia :)
Image
Image
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Previous

Return to Sentimente Nocive