If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ti-e teama de moarte?...

Ce e "in spatele" nostru? sub gandurile noastre? Facem ce gandim? Gandim ceea ce facem?

Ti-e teama de moarte?...

DA
25
37%
NU
41
62%

Total votes : 66

Ti-e teama de moarte?...

Postby Snappy on Sat Apr 09, 2005 1:28 am

Hmmm... teama de moarte...

ce e ea?... de ce e ea?... are BUG Mafia un refren care mie personal imi place la nebunie

Code: Select all
Fiecare trebuie sa moara-ntr-o zi
Toti vor sa creada ca ea nu va veni
Fiecare plange pe cineva
Caci viata-i doar un drum spre moarte-orice s-ar intampla

deci... tie iti e frica de moarte?... daca DA de ce iti este?... daca Nu... de ce nu iti e teama de ziua aceea?...

astept raspunsuri ;)

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Re: Ti-e teama de moarte?...

Postby cartush on Sat Apr 09, 2005 7:38 am

pai nu mi-e frica...de ce mi-ar fi?  si acum trebuie sa fac si o glumitza...ca altfel nu pot...am auzit o faza intr-un film referitor la chestia cu moartea...suna cam asa: "daca mor si ajung in Rai pun o vorba buna pentru totzi, iar daca ajung in Iad...macar acolo n-o sa mai sufar de frig niciodata..." (retzinetzi ca era o gluma...)  :aha:
nu...pe bune acum...nu mi-e frica de moarte...mi-e frica de toata suferintza pe care as lasa-o in urma...atat! ca mor eu...nu-i mare paguba...dar sa-mi vad familia suferind...mi s-ar rupe sufletul...  :nope:

:zaluty:
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

baiat / fata ?: fata

Postby ^Angel^ on Sat Apr 09, 2005 10:03 am

glumita e dintr-un film nu?
nu as vrea sa mor acum...vreau sa-mi traiesc viata.vreau sa mor batrana,in patul meu,inconjurata de copii,nepoti,stranepoti,stiind ca nu am facut umbra pamantului degeaba,lasand in urma ceva mai presus decat tot...viata!

^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Keira on Fri Apr 15, 2005 10:31 am

Raspund cu DA - imi e teama de moarte. Dar nu de chinul inaintea ei, imi e teama sa ii las pe cei dragi, imi e teama sa nu vina acea clipa si sa simt ca nu am facut totul pentru a ma simti implinita in viata
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby milisss2 on Fri Apr 15, 2005 2:02 pm

"NOI am separat viata de moarte iar intervalul care le separa este TEAMA !!!" <<Krisna>>

Grea intrebare.... nu stiu ...am fost pana acum de 2 ori la un pas de moarte .....pe moment nu-ti dai seama... dar apoi....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu conteaza ca mori tanar sau batran.. moartea e la fel pentru toti... ce lasi in urma e important i!!

milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby Snappy on Fri Apr 15, 2005 9:39 pm

eu doar o data am fost la un pas (destul de mareeee) de moarte (1?... hmmm.. parca...)

asadar... m-ai luat milisss ;)
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby Triphoo on Sat Apr 16, 2005 10:13 pm

Drept sa spun: NU! Imi este frica de tranzitie.... daca o sa doara...daca o sa fie inceata si agonizanta? Nu imi este frica dar ma apasa aceste intrebari... Legat de moarte.... imi mai este frica ca atunci cand ma voi duce pe lumea celor drepti...  o sa fiu uitat aici pe Pamant! De asta vreau sa fac tot posibilul sa nu consum oxigenu degeaba.... si sa schimb ceva..... probabil un bec in baie...ca s-a ars:D
Pace!
System functional..... Goliath on-line.....
-----------------------------------------------
Triphoo

Invatacel
Invatacel

Postby milisss2 on Sun Apr 17, 2005 9:50 pm

Snappy wrote:.. m-ai luat milisss ;)

Te-am luat?????  daca vrei sa faci un concurs pe tema asta fa singur!!! mie nu mi-a placut deloc!!!
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby creppin'on you on Sun Apr 17, 2005 10:00 pm

moartea vine... e ceva sigur, asa ca ce rost are sa-ti fie teama? bine teama iti este sa nu mori de tanar cand ai toata viata inainte si sa-ti lasi familia si prietenii...
De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

tie iti e frica de moarte?...

Postby Ice on Sat Apr 23, 2005 1:15 am

Ideea de moarte poate fi foarte vaga poate pleca de la cea " naturala" sa ii spunem asa pana la cea "provocata"  care si ea este de doua feluri "self-inflicted" si "imposed". Ca sa ofer totusi un raspuns de un singur tip de "moarte imi este frica de cea  proocata de mine. Sa ma consum pe mine insumi incat sa ajung sa "mor de mana mea",  asta cred ca e cosmarul oricui sa traiasca viatza care il omoara incetul cu incetul, il macina pe interor ce?, cum?, unde, si preferata mea "DE CE??". "Bring it on " i-as spune mortii in fatza dc m-a duce dupa ea, dilema e ca nu shtiu cum aas reactiona dc ar veni ea sa ma caute ... :?:
Ice

membru special
membru special

Next

Return to Filosofie si Psihologie