If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ti-e teama de moarte?...

Ce e "in spatele" nostru? sub gandurile noastre? Facem ce gandim? Gandim ceea ce facem?

Ti-e teama de moarte?...

DA
25
37%
NU
41
62%

Total votes : 66

Postby BA on Thu Jan 19, 2006 12:30 pm

"trebuie sa ni-l imaginam pe Sisif fericit" - Albert Camus. si eu cred in asta, caci e bolovanul meu...

Omul caruia i s-a intamplat ceva-ul asteptat. Stiam ca asa va fi. Trebuia doar sa mai cred
BA

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Inger`Albastru on Thu Jan 19, 2006 12:36 pm

[ot]Pesimistii sunt doar niste optimisti realisti[/ot]
"Doua lucruri sunt infinite:universul si prostia.De univers inca nu sunt sigur"
A.Einstein
Inger`Albastru

Descurcaret
Descurcaret

Postby ktha on Fri Jan 20, 2006 6:31 pm

DA, mi-e teama ! mai iubesc prea mult :)

Too good to be true !
Life's a bitch, so F##K it !
ktha

Descurcaret
Descurcaret

Postby T_X on Sat Jan 21, 2006 10:31 pm

nu mi-e frica de moarte ci de Judecata...acolo ii miezu...treci sau nu treci de Sf Petru..
"You think that I won't make it on my own. But now I'm stronger than yesterday, now without you in my way."
T_X

Descurcaret
Descurcaret

Postby Cherry on Sun Jan 22, 2006 2:00 am

Mai lasati partea cu judecata... V-ati intrebat vreodata de ce va este frica de judecata? Nu cumva pentru ca va simtiti cu musca pe caciula? Pentru k va dati seama ca nu sunteti asa cum ar trebui? NU va pare rau k nu sunteti mai buni? Atunci de ce nu incercati sa fiti mai buni si sa nu va mai fie teama... Dumnezeu nu este rau...Nu da cu bata... Ne-a creat din iubire nu din dorinta de a face rau cuiva :D

Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby BA on Mon Jan 23, 2006 5:14 pm

BOMBA !!! Pe subiect. Pe scurt: in weeknd am fost la munte sa schiez, first time.a fost super, numai ca s-a incheiat la spital, si eu cu vreo 3-4 copci in cap. ce s-a intamplat: la o curba, avem viteza, am incercat sa opresc dar tot m-am dus.....in rapa, cu capul inainte si am intrat cu tampla intr-un ciot, asa ca mi-au luat-o picioarele inainte (imi sarisera schiurile din picioare) si, din fericire, m-am oprit in doua crengi ce m-au tinut ca doua brate de inger; de nu erau acolo, ma duceam in rapa, ma loveam de copaci si, ce ar fi fost naspa, e ca de acolo, greu tare ieseam, si-asa, de la 1,5m in jos de-abia am iesit, ajutata...am reusit sa ajung inapoi in Brasov pe picioarele mele, insa la spital. aveam o rana de vreo 3 cm adanca pana la os, asa ca mi-au pus copci de urgenta. Sunt relativ bine, desi ma doare rau un genunchi si...la urma urmei.....AM COPCI IN CAP!!!! Mda, ma gandeam ulterior, ca au lipsit centimetri sa nu-mi intre ciotul ala in fata sau in cap pur si simplu, sau sa nu ma opresc in copacul acela si sa ma duc in vale....F##K!!! Am realizat ca....am fost la un foarte mic pas de a muri. si nici nu as fi ghicit, la cum decursese ziua aia, fusese bestiala. si iata, moartea te-ar putea fura intr-o clipa. asa ca, dragii mei, daca aveti persoane la care tineti, lasati-le sa stie ca tineti la ele. Sincer, eu as fi vrut sa stiu...si mai mult, vreau ca ei sa stie, in caz ca,....doamne fereste, data viitoare......
Omul caruia i s-a intamplat ceva-ul asteptat. Stiam ca asa va fi. Trebuia doar sa mai cred
BA

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby adler on Mon Jan 23, 2006 7:08 pm

[ot] damn..inca ma trec fiori cand ma gandesc la ce ai zis mai sus. Imi pare bine ca nu a fsot mai grav... iar de acum ma voi gandi mult mai bine daca voi mai avea vreodata ocazia sa schiez (sigur o voi avea) ... se pare ca nu e atat de inofensiv cum mi s-a parut mie. Lucky u BA .. thx God u are here alive:) [/ot]
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby BA on Mon Jan 23, 2006 7:11 pm

[ot]da, si cand ma gandesc ...noi doi ne-am cunoscut la milisss in decembrie. ce ciudat ar fi fost sa fi murit eu acum...[/ot]
BA

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Inger`Albastru on Tue Jan 24, 2006 12:29 am

[ot]azi esti, maine nu mai esti
niciodata sa nu te mire ziua de maine[/ot]
"Doua lucruri sunt infinite:universul si prostia.De univers inca nu sunt sigur"
A.Einstein
Inger`Albastru

Descurcaret
Descurcaret

Postby BA on Wed Jan 25, 2006 2:54 pm

mda.....maine....uite, poimaine imi scot atele din cap.
BA

Chat-uitor
Chat-uitor

PreviousNext

Return to Filosofie si Psihologie