If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

terapia prin culoare!

Ce e "in spatele" nostru? sub gandurile noastre? Facem ce gandim? Gandim ceea ce facem?

Postby onix on Wed Sep 28, 2005 12:38 am

Eu am 3 culori preferate : verde, portocaliu si violet.

,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

baiat / fata ?: fata

Postby tibi2000 on Wed Sep 28, 2005 6:40 pm

Mie imi place albastrul foarte mult, cred ca ma si caracterizeaza foarte mult ca si culoare dar mai greu cu exuberanta.Celelate culori sunt doar culori dar albastru este o stare, cel putin pt mine!
Atentie!!! Am venit.
tibi2000

Invatacel
Invatacel

Postby Cherry on Sun Oct 02, 2005 11:39 am

Culoarea mea favorita e vishiniu :( Nu am vazut nimic despra era dar am sa caut :D

Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby amanda on Sat Oct 15, 2005 11:41 am

Ma relaxeaza verdele si nuantele de pamant, camera mea are culorile astea. Apoi urmeaza rosu, galben-portocaliu si albastru, asezate dupa principii feng shui, pare sa functioneze cu adevarat.

N-as putea locui intr-o camera galbena, nici intr-una albastra. In primul caz as fi tentata sa ies afara iar in al doilea as fi predispusa sa ma enervez foarte usor. Ca sa nu mai vorbesc de violet sau indigo pe care nu le-as pune deloc in casa, poate doar daca ar fi flori.

Stiati ca dupa ordinea in care preferam culorile psihologii ne dau solutii la problemele noastre, pe care tot astfel le si identifica? (testul Luscher)
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

culoare

Postby cozma on Sun Feb 26, 2006 12:16 am

8-) nu stiu foarte bine daca in aceasta lume gri ,uniformizata ,pe cineva mai preocupa notiunea de culoare. vizionati va rog ,, PINK....THE WALL,,,

cozma

Bebelush
Bebelush

Postby andreeam on Wed Mar 01, 2006 12:29 am

peretii din camera mea is albastri :)))))

imi place...rosu,albastru,maro [foarte mult]...si negrul.....
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby BA on Sat Mar 04, 2006 11:40 am

bai, sper sa mearga terapia asta, ca ma doare capul de mor in momentul asta !!!! ce-mi recomandati?
Omul caruia i s-a intamplat ceva-ul asteptat. Stiam ca asa va fi. Trebuia doar sa mai cred
BA

Chat-uitor
Chat-uitor

Re: terapia prin culoare!

Postby MindLord on Sat Mar 04, 2006 1:23 pm

^Angel^ wrote: :arrow: Galben

Semnifica: inspiratie si putere de concentrare.
O poti purta cand vrei sa-ti pui ordine in ganduri. Este renumita pentru calitatile sale stimulante.
Poti zugravi in galben peretii biroului de la serviciu (daca ai aceasta posibilitate) si ai celui de acasa (nu si daca ai spatiu de studiu in dormitor); asta te va ajuta sa te concentrezi mai usor.
Evita folosirea ei excesiva; poate provoca epuizare si depresie.

:arrow: Albastru

Semnifica: calm, relaxare, stare de exuberanta.O poti purta cand te simti foarte obosita sau cand vrei sa alungi nelinistile.
Poti zugravi in aceasta culoare incaperile in care vrei sa fii calma si relaxata; de exemplu, dormitorul, mai ales daca suferi de insomnie.

Evit-o daca ai predispozitie pentru tristete si depresie. Albastrul poate duce la cresterea tensiunii arteriale sau poate provoca astm celor care o poarta.
Indigo

Semnifica: intuitie si ajuta la reamintirea viselor.O poti purta pentru a te calma. Lumina indigo este frecvent folosita pentru a linisti.

Evit-o daca ai stari depresive.

hmmm... la mine in camera e un crem/galben... se pare ca asta era explicatia pt rezultatele de la scoala :D
si in romania camera imi este bleu.... cred ca o sa fiu tot relaxat ,inspirat si concentrat :P
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Previous

Return to Filosofie si Psihologie