If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Te voi uita...

Adevarul doare de cele mai multe ori, dar asta e viata. Haideti sa incercam sa spunem lucrurilor pe nume - sau macar sa incercam acest lucru.

Postby T_X on Thu Jun 30, 2005 2:28 am

si eu si eu...

"You think that I won't make it on my own. But now I'm stronger than yesterday, now without you in my way."
T_X

Descurcaret
Descurcaret

Postby T_X on Thu Jun 30, 2005 2:30 am

Snappy wrote:
T_X wrote:1.a te convinge pe tine insuti de o minciuna; a-ti baga fortat un "NU" in suflet;

cine stie cunoaste spunea o vorba mareata...

nu stiu... zau... oare chiar exista OM care sa uite ceva ce a iubit candva?... oricat te-a ranit... ramane la un momentdat un gram de amintire... nu se poate... ca e nasoala si ZICI TU ca nu vrei sa iti mai amintesti e una, dar nu poti spune ca... gata.. .ai uitat... nu ai cum... ;)

in timp...
dar e ceva ce iti spune ce trebuie sa faci...uite eu..cand sunt indragostit am capacitatea de a ma dedubla...adik eul obiectiv se separa de eul subiectiv..sau cu alte cuvinte creierul de inima!
creieru a spus "NU"...trebuie sa ne supunem...:):)
"You think that I won't make it on my own. But now I'm stronger than yesterday, now without you in my way."
T_X

Descurcaret
Descurcaret

Postby NAPOLEON on Thu Jun 30, 2005 2:50 pm

keira wrote:Ca mesaj de deschidere a topicului, trebuia sa fac o prezentare despre ce contine, si am pus niste intrebari generale, pentru utliziatori, NU PERSONALE! Daca te uiti atent la topicuri, ai vedea ca fiecare are o introducere la modul general.

Raspunsul meu nu a fost adresat persoanei tale. A fost tot la modul general, dar primeste scuzele mele pentru faptul ca am omis sa pun ghilimelele de rigoare. Era vorba de o terta persoana ,,sa ma anunti si pe mine...'' adica tu (terta persoana) si nu initiatoarea topicului.

NAPOLEON

Descurcaret
Descurcaret

Postby ashes on Mon Aug 29, 2005 5:59 pm

[ot]si povestea cu fata lovita de tir? :P[/ot]
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby creppin'on you on Mon Aug 29, 2005 11:06 pm

[ot]
ashes wrote:si povestea cu fata lovita de tir? :P

am povstit-o la prima intalnire a forum-istilor... :D[/ot]

De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby Micha on Tue Aug 30, 2005 12:25 pm

[ot]mi-o aduc aminte...ce tareeeee.....saraca fata...[/ot]
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Snappy on Tue Aug 30, 2005 12:43 pm

sa revenim va rugam ;)
Keira wrote:Sunt sigura ca multi dintre noi am fost pusi in situatia cand fara voia noastra trebuia sa uitam pe cineva. Sa il scoatem fortat din inima noastra. Dar oare cati dintre noi au reusit? Cand spunem "L-am uitat/ Am uitat-o", cat la suta e adevarat?
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby a_soul_4_u on Tue Aug 30, 2005 1:42 pm

A uita e simplu de spus ............. poate pt cei ce chiar nu au avut intr-o relatie nici un bagaj ......... sincer cand iubesti sufletul si nu coprpul sau mai stiu eu ce e cam imposibil sa uiti : =((
I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby MoonLight on Tue Aug 30, 2005 1:44 pm

Poti uita k ai iubit pe cineva? NU!!! Poti uita o aventura de 1 saptamana poti uita o persoana enervanta poti uita ce ai mancat intr-o zi! Dar NU poti uita atunci knd ai iubit pe cineva! Sau nu neaparat iubit! Stai 1 luna intr-un apartamaent cu o persoana cu care doar vorbesti despre diferite subiecte! Incearca sa uiti!! Nu vei putea! Din knd in knd iti vei aminti de aceea persoana si vei gasi ceva frumos in aceea intamplare!!! Unii oameni spun k au uitat de el/ea in sfarsit! FALS! In exterior arata k a uitat! In interior il/o macina incontinuu ~x( ! K si merele de exemplu sunt frumoase la suprafata dar inauntru lor sunt pline de stricaciuni!
MoonLight

membru special
membru special

Postby a_soul_4_u on Tue Aug 30, 2005 1:51 pm

Dap asa e, e greu ......... usor e la inceput dar odata cu linistirea apelor cand se pun ambitiile deoparte si jicnirile .............. nu stiu cum vad altii dar eu pot sa vad numai lucruri frumoase astea mioa ramas cimentate si cu cat vreau sa gasesc cv urat care sa ma distantzeze de ea cu atat mai mult fufletul plange si rade............ e un sentiment unic si de aur........ :inger: :inger: :inger:
I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

PreviousNext

Return to Momentul Adevarului