If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

sunt dependent/a de forum cand:

Stii vreo gluma buna sau o intamplare amuzanta? Ori vrei pur si simplu sa razi? Aici e cel mai bun loc !!!

Postby Sorcerer on Wed Jun 14, 2006 4:38 pm

la mine dependenta a scazut saptamana trecuta, am fost de noapte si nu am prea stat la comp decat la munca si atunci era dupa 10 si pana dimineata... devenisem oarecum dependent cand stateam la munca si vedeam cate un post interesant, o idee interesanta... si bineinteles cand ma gandesc la party-urile sau intalnirile pe care le facem :D

What is The Matrix?
Sorcerer

Chat-uitor
Chat-uitor

Location: Calea Lactee, planeta Pamant, continentul Europa, Romania, Galati
hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby milisss2 on Wed Jun 14, 2006 8:27 pm

-> cand bagi in vena cablul de la net incercand sa ajungi high pe forum :P
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby Catalin on Wed Jun 14, 2006 9:16 pm

Cand:
-realizez ca acest FORUM mi-a schimbat viata total.
-oamenii care i-am cunosc imi lipsesc din ce in ce mai mult.
-ma simt rau tare si acest FORUM ma face sa uit de tot.

Catalin

membru special
membru special

Re: sunt dependent/a de forum cand:

Postby ashes on Wed Jun 14, 2006 11:13 pm

[ot]
Snappy wrote:
ashes wrote:...cand ma grabesc sa ajung mai repede acasa ca sa - evident - stau pe forum :D

[ot]vezi ce BAN mare cat voi va luati voi inainte de BAC pt a invata
:s172: [/ot]

[ot]nu e drept! :s099: eu nu intru decat o data pe zi (maxim de 2 ori cum am intrat azi :lalala: ) pentru ca mi-e frica de ban, mi l-ai promis mai demult :s172: si intratul pe forum il consider ca o pauza (ca am nevoie si de pauza, ca doar nu sunt superwoman - as vrea eu :s122: - ). nu e nevoie de ban :lalala: [/ot][/ot]
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby andreeam on Thu Jun 15, 2006 7:20 am

ca sa vedeti si voi..in cateva minute tre sa plec si am intrat sa-mi iau la revedere de la voi :(((

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Bogdan}{ on Sat Aug 05, 2006 10:07 am

...cand forumul e interesant ;)
Me
Bogdan}{

Descurcaret
Descurcaret

Postby blair_witch on Mon Aug 14, 2006 10:52 am

sunt dependenta de forum cand :

...incep sa plang ca nu`mi merge netu` si nu pot intra pe forum

...sunt chioara de somn si postez mesaje

...persoanele de aici ma ajuta indiferent de situatie
Stop being normal, you scare me!!
blair_witch

Descurcaret
Descurcaret

Postby Nina on Mon Aug 14, 2006 11:26 am

[ot]@blair_witch: dependentza de forum e boala grea! Welcome in the club! [/ot]
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby noco on Wed Nov 01, 2006 12:24 am

Stii ca esti dependent/a de forum cand:

1- primesti prin email o gluma/banc/ "ceva dragut, sensibil" si dupa ce o citesti ii dai repede copy&paste si o pui pe forum.
2- daca se intampla ca intr-o zi cand vrei sa intri pe forum sa iti apara "page cannot be displayed", atunci aia e o ZI PROASTA (da'stiti voi, d-aia, "a rrrrrreally bad day"), in primul rand iti vine sa dai cu calculatorul de pamant, apoi intri pe alte site-uri, si acolo, ce sa vezi, MERGE !!! dupa care incerci la fiecare 2-3-5-10 min. (in functie de gradul de dependenta) sa vezi daca apare mult-indragita-prima-pagina-a forumului.
3- cel putin o persoana din familia ta (sot/sotie/mama/soacra) iti spune "da' mai termina draga, cu forumu' asta!"
4- spuneti cel putin o data pe zi " am citit pe forum ca ..."
5- scrii un email, iti lipseste lista de smile-uri de pe forum, si simti ca nu iti poti exprima asa cum trebuie sentimentele daca nu pui un smile.
6- iti suni sotul/a la birou sa ii povestesti ce s-a mai intamplat pe forum.
7- scrii atat de absorbit un mesaj, ca nu observi ca ti-a amortit piciorul, te ridici si cazi gramada.
8- dai refresh din 30 in 30 de secunde sa vezi daca a mai postat careva ceva pe undeva.
9- ai 10 minute sa mananci inainte de a pleca din nou, si in loc sa stai ca oamenii la masa, iti asezi frumos farfuria in poala si mananci cu ochii in calculator.
10- ai inceput sa sti muuuult mai multe despre tot si toate, dai cu incredere sfaturi la altii.
11- colegii de la serviciu incep sa se uite ciudat la tine, pentru ca de cate ori citesti la calculator, ori razi pe infundate de unu'/a singur/a , ori ti se umezesc ochii si te induiosezi, ori trantesti cate un pumn la birou si scrasnesti din dinti.
12- in dimineata de Craciun in loc sa verifici bradul intri sa verifici forumul.
13- te duci la baie pe la 3-4 dimineata si cand dai sa te intorci in pat nu te poti abtine sa dai "doar un click" sa vezi ce se mai intampla pe forum, si te apuca zorii zilei si chiar soneriile desteptatoarelor. Atunci realizezi ca s-a terminat cu somnul tau si ca toti cei ai casei te iau de proaspat/a... dar, deh! esti la curent si nu ti-a scapat nimic de pe forum.

:lol: eu ma incadrez la 2,4,5,8,9,13. :))
Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

Postby ashes on Wed Nov 01, 2006 12:27 am

[ot]criminal, noco :))[/ot]
Image
Image
ashes

Super Moderator
Super Moderator