ii contrazic pe cei ce au zis ca nu se poate sa ai "sufletul gol" (cartush, MindLord, changer)
cu mana pe inima o zic... credeti-ma ca se poate... degeaba ai tu multe daca nu ai ce iti doresti, daca ceea ce doresti tu fie este departe, fie este dat altcuiva, fie este rezervat altcuiva, fie nu o sa fie in veci "al tau"... acel ceva iti "roade" toate bucuriile, lasand un gol in urma...
cand zambesti cu prietenii... e cam jumi-juma... uneori ei chiar reusesc asta (sa te faca sa razi), alteori vrei doar sa le dai satisfactia ca te-au facut sa zambesti si sa nu le mai arati ca te doare...
sufletul gol il simti doar tu... altii il simt doar daca vrei tu (pe fata si in fata)... in rest? il pot observa doar printre niste cuvinte citite de pe o foaie, cateva oftaturi aruncate pe fereastra sufletului, cateva lacrimi ce se ivesc in coltul ochilor la simpla pronuntie a unui nume, la intoarcerea brusca a capului pe strada cand crezi ca ai vazut-o pe ea.... si altele...
asa ca... eu cred si simt "faza" cu sufletul gol... oricum: parerea mea e ca e mai bine de cele mai multe ori sa nu o arati pe fata pt a nu se interpreta apoi ca o necesitate de a fi tu si problemele tale in centrul atentiei, de a cersi (uneori) "pupaturi in

"... si uite cum am deeviat putin de la subiect...
revenind... "sufletul gol" exista oameni buni... din pacate exista......