If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Sufletul gol.............

Vreti sa discutam despre ceva ce nu isi are locul in nici una din categoriile de mai sus, dar are legatura cu sentimentele? Aici este locul.

Postby daimon on Sun Jan 01, 2006 1:37 pm

Suntem oameni .. gandim , simtim , traim ... toti avem momente in viata cand ne simtim singuri , parasiti , uitati. Dar avem puterea sa trecem peste asta .. singuri
sau cu ajutorul amicilor, prietenilor .
^Angel^ o regula nescrisa ar fi accea ca atunci cand iti doresti ceva cu ardoare sau cauti ceva prea mult .. tinzi sa nu o gasesti sau sa nu ai parte de ea .
Toti cred ca avem multe de oferit , de aratat, de demonstrat .. dar toate la timpul lor !

[ot]Profit de ocazia asta sa va urez La Multi Ani! Un an nou plin de impliniri , si ce nu v-a adus 2005 sa va aduca 2006![/ot]

The Wings Of Desyre!
daimon

Bebelush
Bebelush

Postby changer on Sun Jan 01, 2006 3:03 pm

am avut si eu momente din acestea........in anu treccut mai mult decat as fi vrut dar ori m-am descarcat si am incercat sa trec peste.....ori am incercat sa nu bag in seama...sa ignor incercand sa o ocup cu alte activitati.........dar cateodata ma copleseste si....... :( , asta este..........revelionul acesta care a fost m-am distrat super tare, in rest in fiecare an am fost ........alone in my world.....my dreams
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby FLuffy_Ghost on Sun Jan 01, 2006 4:15 pm

momente de genul asta...s-au acumulat anul kare a trecut...cu mult mai mult...dekat in alti ani...:(

NU-mi place sa fiu singura...e o senzatie...kare uneori ma sfasie............... ..dar...trec peste...dand muzica la maxim...si descarcandu-ma pe poze...in ps...

Nu ma mai intereseaza nimik...as vrea sa nu fi existat...
FLuffy_Ghost

Descurcaret
Descurcaret

Postby cartush on Thu Jan 05, 2006 3:17 am

Nu prea prind faza cu sufletul gol! Poate ca nu iubesti si nici nu urasti, dar totusi e imposibil ca sufletul unei persoane sa fie gol! Ai un sentiment acolo...ceva...simpatie, ironie, antipatie, ceva...orice...nu exista gol!!!
Nu prea am momente cand ma simt singura, pentru ca uneori singuratatea imi face bine si ma ajuta sa regasesc in mine puterea de a fi eu! In rest...mereu ma gasiti cu prieteni, cunostintze, amici! Nu voi putea trai singura! :D Iubesc viatza tare de tot si imi dau seama ca fiecare clipa e importanta! ;)
Iesi in lume si bucura-te de fiecare moment, chiar daca uneori poate tzi se pare ca esti daramat! Ti-ar place sa le dai satisfactzie unor dusmani? :evil: Mie nu! :inger:
ENJOY! :dancing:
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby MindLord on Thu Jan 05, 2006 3:32 am

mai.... aici trebuie sa subscriu si eu la cele zise de cartush...
cum sa aveti oameni buni sufletul gol???!!! atunci nu ati mai avea un suflet !!!!

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby changer on Thu Jan 05, 2006 12:00 pm

sufletul gol.......nu ai cum sa il simti....chit ca zici asta....doar cand ati fi singuri.....dar...nu trebuie sa se intample acest lucru daca se poate deloc......incercati sa fiti intotdeauna in jurul unor oameni care va inveselesc pentru a nu va gandi la ceea ce va intristeaza...langa familie,prieteni,amici .........multumita VOUA nu m-am simtit mai deloc trist za last year.... >:D< , merci mult pentru ca existati cu totii......fara voi nu stiu cum as fi fost altfel
le dau si eu dreptate lui cartush si mindlord.....un suflet chiar gol...nu are cum sa existe...... ;) trebuie sa existe ceva acolo.. ;)
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby Inger`Albastru on Thu Jan 05, 2006 12:21 pm

suflet gol

Nu are legatura cu zambetul tau fals cand ma intalnesti sau cu simpatia colegului de munca , cu faptul ca am o vecina superba , ca sunt campion mondial sau superstar.
Ma simt asa ,pentru ca sunt gol de tot ce mi-ar incalzi cu adevarat fiinta , si nu apreciez deloc simplul tau "totul va fi bine ,zambeste".Sunt eu acolo in lumea mea nelocuita unde ma refugiez de "viata".
Din pacate nici lacrimile fierbinti de pe obraji , sau din perna uda ,nu ma fac sa ma simt mai bine ... sufar de o durere arzatoare, pe care multi o ignorati ca va e frica de ea si nu ii stiti rezolvarea.Incerc sa ma infrunt pe mine insumi si de multe ori nu inteleg rostul de a vrea sa ies din batalie.
Si culmea degeaba iti povestesc de "golul" meu pentru ca al tau e altfel si de multe ori nu stiu care va fi decizia mea cand sufletul ma va face sa "tremur" din nou.
:furios:
"Doua lucruri sunt infinite:universul si prostia.De univers inca nu sunt sigur"
A.Einstein
Inger`Albastru

Descurcaret
Descurcaret

Postby Snappy on Thu Jan 05, 2006 9:34 pm

ii contrazic pe cei ce au zis ca nu se poate sa ai "sufletul gol" (cartush, MindLord, changer)

cu mana pe inima o zic... credeti-ma ca se poate... degeaba ai tu multe daca nu ai ce iti doresti, daca ceea ce doresti tu fie este departe, fie este dat altcuiva, fie este rezervat altcuiva, fie nu o sa fie in veci "al tau"... acel ceva iti "roade" toate bucuriile, lasand un gol in urma...

cand zambesti cu prietenii... e cam jumi-juma... uneori ei chiar reusesc asta (sa te faca sa razi), alteori vrei doar sa le dai satisfactia ca te-au facut sa zambesti si sa nu le mai arati ca te doare...

sufletul gol il simti doar tu... altii il simt doar daca vrei tu (pe fata si in fata)... in rest? il pot observa doar printre niste cuvinte citite de pe o foaie, cateva oftaturi aruncate pe fereastra sufletului, cateva lacrimi ce se ivesc in coltul ochilor la simpla pronuntie a unui nume, la intoarcerea brusca a capului pe strada cand crezi ca ai vazut-o pe ea.... si altele...

asa ca... eu cred si simt "faza" cu sufletul gol... oricum: parerea mea e ca e mai bine de cele mai multe ori sa nu o arati pe fata pt a nu se interpreta apoi ca o necesitate de a fi tu si problemele tale in centrul atentiei, de a cersi (uneori) "pupaturi in :cenzurat:"... si uite cum am deeviat putin de la subiect...

revenind... "sufletul gol" exista oameni buni... din pacate exista......
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

Postby MindLord on Thu Jan 05, 2006 9:50 pm

pai mie mi se pare ca iar tre sa te contrazis sp2.... tocmai dorinta, lipsa cuiva, faptul ca tinzi la ceva inseamna ca nu e gol sufletul tau... acuma ca e plin (sau in oricce proportie) de sentimente negative asta mie nu mi se pare ca e gol ci din contra... ca o fi o bucatica goala din el care asteapta sa fie umpluta... dar asta nu inseamna ca esti sterp de sentimente...
Parerea mea...
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby Snappy on Thu Jan 05, 2006 10:13 pm

eu prin suflet gol nu inteleg un suflet sterp de sentimente, ci un suflet care nu are exact ceea ce vrea... o avea el sentimente, dar cand doar le ai e inutil... cand nu le si primesti...

cand nu ai acea garantie (oricat de mica ar fi ea ) ca sentimentele sunt cat de cat la fel in "cealalalta parte" sufletul tau e plin cu ce? cu iubirea pt ea? eu am renuntat sa il umplu asa... sa iubesc doar de dragul de a iubi, sa indragesc doar de dragul de a indragi...

asa ca "suflet gol" eu vad acel suflet in care daca ii strigi jumatatea razbate doar ecoul... numai ecoul...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

PreviousNext

Return to Alte discutii despre sentimente