If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Stiti sa spuneti "Imi pare rau?"

Cu totii facem gafe. Din greselile tale pot invata altii. Haideti sa incercam aici sa deschidem altora ochii pentru a nu face aceleasi greseli pe care le-am facut noi.

Postby creppin'on you on Mon Feb 28, 2005 11:22 pm

nu mi se pare asa de nasol ca cineva sa nu poata sa-si ceara scuze... poate ce nu poate, si isi cere scuze prin alte gesturi sau fapte, daca nici macar nu incearca atunci e naspa si e ceva dubios la mijloc...
 Mai nasol mi se pare atunci cand incerci sa-ti ceri scuze, faci tot posibilul, iar cel caruia ii vorbesti, defapt nu te "asculta", nu te intelege, nu vede ceea ce incerci tu sa faci. Mie mi se pare ca intre doi oameni care se inteleg reciproc nu e nevoie de mai mult de 3 cuvinte pt ati cere iertare... dar cand nu exista aceasta "intelegere" din partea celuilalt, atunci e naspa....

De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby milisss2 on Tue Mar 01, 2005 1:52 pm

Scuzele se prezinta / se ofera... si NU se cer!..
Oricum.. daca ai facut o prostie fata de cineva.. e bine sa te scuzi .. iar daca nu te iarta... atunci .. pune-te in locul persoanei respective... te-ai ierta?
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby Keira on Sun Jun 19, 2005 8:32 pm

Ar trebui... Dar atunci cand orgoliul e prea mare pentru a cere iertare, cuvantul "Iarta-ma " nu exista.

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Snappy on Sun Jun 19, 2005 9:48 pm

keira wrote:Ar trebui... Dar atunci cand orgoliul e prea mare pentru a cere iertare, cuvantul "Iarta-ma " nu exista.

offffffffffffffffff... de n-ar exista acest STUPID orgoliu.....
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby cartush on Sun Jun 19, 2005 11:32 pm

Snappy wrote:offffffffffffffffff... de n-ar exista acest STUPID orgoliu.....

totzi detzinem o doza de orgoliu...dar trebuie sa stii cat ai si cand sa-l folosesti...

Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

Postby Snappy on Mon Jun 20, 2005 1:42 pm

intrebare: cati stiu sa-l foloseasca eficient?

raspuns: prea putini :D
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby Micha on Mon Jun 20, 2005 2:06 pm

la naiba si cu orgoliul asta prostesc.Dak ai gresit si dak iti pare sincer rau atunci spune-o dar si dovedeste-o.Si nu mai face aceeasi greseala a doua oara pt ca atunci scuzele kiar nu mai inseamna nimic pt ca nu vei mai fi crezut iar iertat nici atat
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby Keira on Mon Jun 20, 2005 5:53 pm

Pentru unii a-si cere iertare e o rusine, caci li se pare ca sunt descoperiti si isi arata slabiciunea.
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby NAPOLEON on Tue Jun 21, 2005 10:38 am

miaunik wrote:ce se intampla atunci cand nu mai rezisti la toate fazele care ti le face "persoana iubita"? si nu ma refer la chestii frumoase, ci la magarii....din dragoste, dupa spusele lui...Cum ii poti cere inimii sa il iubeasca in continuare cand stii ca ce faci tu e bine pt amandoi in viitor iar el iti pune bete in roate pt ca crede ca totul se invarte in jurul lui??? va zic eu...pleci capul la inceput si apoi cu ratiune ii spui : PA! cu toate ca se caieste...

Draga mea, poti trai acceptand absurdul, dar nu poti trai in absurd. Nu exista alta dreptate decat adevarul....Deci altfel spus: adevarul si viata, si nu ratiunea si placerea. Vreau sa traiesc in spiritul adevarului, chiar daca trebuie sa sufar pentru asta.
  Parerea mea. :yesss:
NAPOLEON

Descurcaret
Descurcaret

Postby changer on Sun Jul 03, 2005 10:44 pm

eu stiu sa spun iarta-ma,dar cei care nu pot spune si chiar le pare rau sunt inchisi in ei si nu-i bine, iar cei ce nu vor sa spuna  un simplu si sincer "iarta-ma", sa se arunce in Dunare, ce orgoliu?ar fi bine sa nu existe deloc acest orgoliu, si nu consta deloc o slabiciune faptul de a spune "iarta-ma"sau "imi pare rau", cei care cred asta  NU-I ADEVARAT(parerea mea), mai bine sa recunoasca cand a gresit, decat sa se abtintina ca are orgoliu
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

PreviousNext

Return to Gafe-n Dragoste