If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Sparg eu gheata

Aproape toti suntem gelosi, dar nu toti o recunoastem. Haideti sa vorbim putin despre gelozie caci, sincer vorbind, nu e un condiment asa de bun in relatii (daca este "pus" in exces).

Postby Kelso on Mon Oct 17, 2005 12:15 pm

Din teama de a nu pierde persoana de langa tine devii gelos si iei anumite masuri pentru a te asigura ca totul va fi ok.

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Catalin on Mon Oct 17, 2005 3:23 pm

De acord cu tine insa, depinde si ce masuri iei, am vazut persoane care se luau aiurea de unii(le) ca" Daca te mai prind cu prietena(ul) mea(meu) o incurci." Sa fim seriosi, sunt copilarii de acuma. amenintari si mai stiu eu ce, nu faci decat sa arati ca te porti ca la colt de strada.
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby Kelso on Mon Oct 17, 2005 4:12 pm

Asta asa e,amenintarile nu duc nicaieri,demonstrezi ca esti imatur!

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby emma on Wed Nov 02, 2005 1:00 am

...eu cred ca gelozia se naste din nesiguranta,nu din prea multa iubire, si de ce nu si din nevoia excesiva a unuia dintre parteneri de a sti totul despre persoana iubita...ar trebui totusi sa invatam ca iubirea inseamna libertatea de a alege sa fii langa un om,sa-l asculti,sa-l intelegi,sa-l iubesti pentru ceea ce este...si implicit libertatea celuilalt de a-ti raspunde in aceeasi maniera...iubirea nu ingradeste,sau cel putin nu ar trebui sa limiteze viata sociala a nici unuia dintre parteneri...existenta ei este o dovada a orgoliului si a intentiei de posesiune asupra celui la care tinem...durerea provocata de gelozie este o urmare a posesiunii neimplinite,si implicit o dovada a egoismului nostru care nu-si gaseste apusul nici macar in iubire...personal,nu ma cred ca sunt o fire geloasa...cel putin nu trec peste anumite limite...dar ceea ce doare mai tare decat gelozia ,in opinia mea,este lipsa unui raspuns afectiv care sa corespunda sentimentelor tale fata de o persoana draga...intr-un fel,este si asta o forma de gelozie care naste nesiguranta,interiorizare ,inhibare a dorintelor de manifestare a sentimentelor...
a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Catalin on Sat Apr 01, 2006 11:07 pm

Acuma sunt gelos desi inainte nu eram......stie asta si profita de fiecare ocazie sa imi arate ca si ea poate sa fie cu orice baiat vrea.

Stupid.......... :sht-up:

Catalin

membru special
membru special

Previous

Return to Gelozia - umbra oricarui om ?