If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Sparg eu gheata

Aproape toti suntem gelosi, dar nu toti o recunoastem. Haideti sa vorbim putin despre gelozie caci, sincer vorbind, nu e un condiment asa de bun in relatii (daca este "pus" in exces).

Postby DreamER on Wed Mar 23, 2005 10:44 am

gelozia intre prieteni nu se numeshte gelozie.e alt cuvant ptr a caracteriza sentim asta.cred ca un sentim de TRADARE e mai corect zis.de ce tocmai tradare?pai cum potzi numi cand unui prieten nu prea ii pasa de ce zici sau simtzi tu?cand nu il intereseaza(sau asa vezi tu)?gelozie?nu cred.TRADARE?mai degraba/

cand tu dai tot din tine ptr cineva drag te astepti ca sa primesti macar cat de cat o multumire(sufleteasca),dar cand vezi ca tot ce faci tu e cam degeaba,renunti,fugi,uiti,si il uiti.

I can't be me
DreamER

Descurcaret
Descurcaret

Postby DreamER on Wed Mar 23, 2005 12:13 pm

am gasit un cuvant si mai potrivit:DEZAMAGIRE.cred ca asta este perfect.

DEZAMAGIRE
I can't be me
DreamER

Descurcaret
Descurcaret

Postby cartush on Wed Mar 23, 2005 8:29 pm

DreamER wrote:cand tu dai tot din tine ptr cineva drag te astepti ca sa primesti macar cat de cat o multumire(sufleteasca),dar cand vezi ca tot ce faci tu e cam degeaba,renunti,fugi,uiti,si il uiti.

...sau perseverezi,accepti,ramai si te chinui in continuare...daca persoana in cauza merita asta cu adevarat! daca nu...bucura-te ca ai scapat de un posibil "spion"... :lol:  
am avut motiv de gelozie (daca o potzi numi asha...) cu o tipa care o consideram prietena "foarte buna"...  :x  iesisem in oras cu un tip (era a doua oara cand ne intalneam) am mers pe faleza, era zapada, frumos shi...surpriza:ne-am intalnit intamplator cu tipa in cauza! asa...shi eu am ramas vreo 2 minute cu ochii la Dunare shi la sloiurile de gheatza, iar...cand ma intorc...o alta surpriza: ei doi erau intinsi pe zapada si se sarutau de mama focului...  :shock:  M-am uitat o clipa la ei...m-am luat frumos rucsacul de pe banca si am plecat...pe ea aproape o salut in ziua de azi, iar de el nu am mai auzit nimik...
mda...si uite asha se intampla cateodata cu prieteni/prietene foarte buni/bune...so...take care si avetzi mare grija pe cine numitzi prieten(a)...

Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Snappy on Wed Mar 23, 2005 8:35 pm

Cartush wrote:so...take care si avetzi mare grija pe cine numitzi prieten(a)...

mai bine te numesti doar pe tine... e mai sigur...

nu ai ce pierde asa... nu ai ce suferi... nu ai ce... nimic... :D

DreamER wrote:pai cum potzi numi cand unui prieten nu prea ii pasa de ce zici sau simtzi tu?cand nu il intereseaza(sau asa vezi tu)?gelozie?nu cred.TRADARE?mai degraba/

cand tu dai tot din tine ptr cineva drag te astepti ca sa primesti macar cat de cat o multumire(sufleteasca),dar cand vezi ca tot ce faci tu e cam degeaba,renunti,fugi,uiti,si il uiti.

mai bine nu mai da... mai bine da pentru tine acel ceva ce il dai pt altii... vorba aceea: "Be The Best And F##K The Rest"...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby creppin'on you on Wed Mar 23, 2005 8:44 pm

Cartush wrote:avetzi mare grija pe cine numitzi prieten(a)...

eu nu pot decat sa ma bucur ca am prieteni in care am incredere totala, si cat de mult conteaza acest lucru atunci cand esti la pamant... intotdeauna gasesti ori o vorba buna si o mana de ajutor, o incurajare...
 si tinand cont ca tot ei au avut un rol destul de important in faptul ca scriu si eu azi pe forum alaturi de voi....  sa traiasca toti prietenii mei... fac cinste cu o bere...
offtopic: milisss2 n-am uitat ca am o bere datorie pt vot :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby cartush on Wed Mar 23, 2005 8:47 pm

Snappy wrote:mai bine te numesti doar pe tine... e mai sigur...

nu ai ce pierde asa... nu ai ce suferi... nu ai ce... nimic... :D

mai bine nu mai da... mai bine da pentru tine acel ceva ce il dai pt altii... vorba aceea: "Be The Best And F##K The Rest"...

da? si ce rezolv...? raman singura intr-o lume plina de nebuni...? nu am ce pierde? cum ramane cu acele momente minunate petrecute alaturi de prieteni la munte, la mare sau pe unde am mai bantuit noi de nebuni...? tu n-ai avut asha ceva...? eu n-o sa le uit niciodata si acum cand mi-am gasit prietenii adevaratzi, pe care vreau sa-i pastrez toata viatza...tu imi spui ca mai bine aplic vorba cu "Be the..."
e prea mult egoism in ce ai spus tu...si nu-mi dau seama de unde vine...
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

baiat / fata ?: fata

Postby Snappy on Wed Mar 23, 2005 8:49 pm

de undeva din mine... sau poate din altii... sau poate e doar o reflectare de ganduri... oricum...

AICI MAI VINE CEVA ZIS, DAR O ZIC PE PRIVAT CACI RUFELE NU SE SPALA IN PUBLIC....

PUNCT :D

haideti sa revenim la... idee :lol:
cu respect,
Cristian Ciofu

Snappy

Administrator
Administrator

Postby andreeam on Wed Sep 07, 2005 2:46 am

so...care era ideea? eu nu am inteles nik
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Snappy on Wed Sep 07, 2005 9:44 pm

ideea era ca am deviat rau de tot...

sa revenim la ideea topicului ;)

ce este gelozia?

cred ca ceva de care multi dintre noi suferim... constient sau inconstient...

gelozia este acel sentiment care te face sa te uiti cu alti ochi la cel(cea) pe care partenera(partenerul) ta(tau) il(o) priveste - dupa parerea ta - cu alti ochi...

ati simtit asta vreodata?... daca da... inseamna ca ati fost gelosi... dar totusi.... cum o putem combate caci... prea multa gelozie strica totusi intr-o relatie - zic eu... devine obsedanta aceasta dorinta de a fi mereu DOAR langa ea(el) si sa nu poti vorbi cu alta(altul) din cauza interpretarii gresite a acestui simplu si banal "gest"...

gelozia nu e anormala... este la urma urmei o dovada de iubire... intr-un fel... ii arati celei(celui) cu care esti ca e a ta(al tau)... nu stiu cum sa ma exprim exact pentru a nu fi gresit inteles...

gelozia e un cutit... dar este si un sarut... este un zambet... dar este si o lacrima... ce mai... este un mare paradox... un paradox al dragostei... :p
cu respect,
Cristian Ciofu

Snappy

Administrator
Administrator

Postby andreeam on Wed Sep 07, 2005 10:02 pm

gelozia.....nu gasesc o definitie exacta...dar stiu destule....
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

PreviousNext

Return to Gelozia - umbra oricarui om ?