If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

SIDA

Cum se iau anumite boli? Cum se trateaza? Ce fel sunt spitalele in lume? Dar doctorii? Cum sa traim sanatos? Iti suna cunoscut astfel de intrebari? Daca DA haideti sa le raspundem impreuna.

Postby Guy Fawkes on Sun Aug 12, 2007 2:12 pm

La fel ca şi-n IT unde poţi sta fără antivirus şi firewall pe PC fără să păţeşti ceva... aşa poţi face sex fără prezervativ sau cu un risc mult mai mic de a te infecta. Cum? Comportament preventiv. Nu faci sex cu tot ce mişcă, nu faci sex cu toate/toţi dubioşii... şi poţi trăi fericit până la adânci bătrâneţi, fără a avea vreo boală venerică sau HIV/SIDA.

Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and ideas... are bulletproof.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby crash_grl on Sun Aug 12, 2007 7:06 pm

multzumim pentru informatii @aia-micutza, si bine ai venit >:D< >:D<'
si pentru @Guy Fawkes "Nu faci sex cu tot ce mişcă, nu faci sex cu toate/toţi dubioşii." - niciodata nu ai sa stii totul despre un om, si mai ales trecutul sexual
fallin' down... stop crying.....all around the world.....the crash is near, next to u...
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

baiat / fata ?: fata

Postby Guy Fawkes on Sun Aug 12, 2007 7:44 pm

Bine

Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and ideas... are bulletproof.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby aia-micutza on Mon Aug 13, 2007 11:05 pm

dau dreptate in legatura cu love plus-ul...nu k facem reclama proasta...dar oricat d atent si gentil si d corect il pui e najpa rau...tot durex e la putere..pana si cele d la planing sunt oki;)
aia-micutza

Bebelush
Bebelush

Postby axel on Tue Aug 14, 2007 10:40 am

don't remind me about Love Plus...they suck real bad.....

Make love ...not war
axel

Descurcaret
Descurcaret

Postby MindLord on Tue Aug 14, 2007 12:05 pm

but usually the girls do that :))
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby alo_salvarea on Tue Aug 14, 2007 3:53 pm

axel wrote:don't remind me about Love Plus...they suck real bad.....

MindLord wrote:but usually the girls do that :))

mmm I disagree.... girs suck real good :lalala:
Image
Crazy.... :s195: :s195: :s195:
alo_salvarea

Descurcaret
Descurcaret

Postby axel on Tue Aug 14, 2007 4:04 pm

heyyyyyy!
era vb ca sunt nashpa...se rup imediat....nu va ganditi la aiureli..pt asta exista topicul-Sex oral-
Make love ...not war
axel

Descurcaret
Descurcaret

Postby MindLord on Tue Aug 14, 2007 4:08 pm

asta e ca si cu aia cu "toti oamenii se cred buni in pat, dar totusi procentajul de insatisfactie e destul de mare totusi" :))

si vad ca nu am raspuns la topicul asta inca : so here we go!

Sincer nu as putea sa am o relatie cu cineva cu HIV... asta in cazul in care as stii inca dinainte sa incep i-as spune clar NU. sunt crud ? poate... open minded ... imi place sa cred asta... dar mai presus imi place sa cred totusi ca nu imi limitez MIE in primul rand multe optiuni spre fericire, doar pt ca am facut alegerea sa fiu cu cineva care stiu ca este infectat cu hiv...
Daca ar contacta insa o persoana cu care sunt deja... hmm.. aici e mai complicat si sincer nu prea cred ca sunt capabil sa raspund acuma, numa de dragu sa dau cu ipotezele ca sa ma aflu in treaba ... o decizie din asta nu se ia asa usor asa ca prefer sa zic ca ar depinde de context.
Daca e cineva din familie aici nu se discuta insa - familly comes first, no matter what !
pt amici ... hmm... incerc din start oricum sa folosesc un filtru destul de selectiv la categoria prieteni, asa ca de obicei caracterele predispuse la diferite actiuni care i-ar putea infecta se cam elimina din start .. iar ar depinde in functie de context cred

si acuma vad ca toti le luati apararaea... nu ca vreau sa fiu eu al mai insensibil de pe aici, dar chiar is curios cat la suta din cei infectati au fost infectati din vina altora si nu a lor (de ex diferite proceduri medicale ..). sunt convins ca procentajul celor care se drogau/sex neprotejat e muuuult superior accidentelor, asa ca nu prea vad de ce ar trebui sa ii ajutam NOI, din moment ce ei au luat din start o decizie sa continue pe un drum care stiau ce riscuri prezinta... au asumat decizia? f bine! sa asume si consecintele! Asta nu inseamna ca tre abandonati si ca nu merita aceleasi lucruri ca si noi... dar trebuiau sa se gandeasca mai dinainte si mai mult!
So ... eu nu as sari asa de repede sa ii iau apararea oricarei persoane "vai saracul are sida, deci sa il ajutam". da! ok! sa il ajutam! dar sa vedem totusi ca nu toti trebuie bagati in acceasi oala, asa cum facem si cu aia neinfectati. that's it !
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Previous

Return to Sanatatea si bolile