If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

sex-ul si religia

Existenta lui Dumnezeu, sectele, crearea Pamantului si a vietuitoarelor si tot ceea ce implica religia

sex-ul si religia

Postby ashes on Fri Oct 20, 2006 4:11 pm

cum se impaca sexul de dinainte de casatorie cu religia care interzice acest lucru? :s099:

Image
Image
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby jADI on Fri Oct 20, 2006 4:17 pm

[ot]Like... Oh My Fucking God! :lol:

Asta a fost sub impulsul uimirii; promit sa revin cu idei. Pana atunci... OMfG! :))[/ot]
Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby milisss2 on Fri Oct 20, 2006 4:37 pm

[ot]Topic identic cu asta mai e pe undeva ...[/ot]

milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby Snappy on Fri Oct 20, 2006 5:25 pm

[ot]seamana cu acesta, doar ca respectivul nu era strict legat de sexul de dinaintea casatoriei si religia...[/ot]
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Nina on Sat Oct 21, 2006 9:25 am

N-ai voie, nu faci :D ca doar n-o fi foc..plus ca nu e mare problema, oricum te vei casatori la 15-16 ani cel tarziu, deci vei face sex cu mult inaintea celor care au voie sa faca sex inainte de casatorie.

AAA, si inca ceva....get back on topic folks!!!

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Ratzushk on Wed Oct 25, 2006 6:03 pm

Depinde cum se impaca fiecare cu propria constiintza ...Eu cred k atunci cand ajungi in pat cu persoana iubita , o faci din dragoste , iar dragostea e lasata de Dumnezeu .... :s036:

---[ ashes = "evita pe viitor mesajele scrise complet ingrosat" ]---
" Fericirea depinde de noi " ( aristotel)
Ratzushk

Invatacel
Invatacel

Postby One4You2Love on Wed Oct 25, 2006 6:07 pm

Problema este ca sexul inainte de casatorie nu este interzis de D-zeu ci de religie. Religia are si defecte .... de ce ? Pentru ca in mare parte a fost scrisa de oameni, chiar daca erau adepti ai crestinismului, dar omul tot om ramane, iar omul mereu a avut tendinta de a exagera, de a infrumuseta, de a hiperboliza, si invers.
Daca exista dragoste, daca i-ai daruit acelui om aproape tot si nu mai ai ce sa-i daruiesti, faptul ca faci dragoste cu el, aduce un surplus de originalitate, de afectiune, de incredere.
"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby MindLord on Wed Oct 25, 2006 8:16 pm

@one4... si cu scrierea bibliei sub inspiratie divina cum ramane atunci ?... ca asta ar trebui sa elimine orice greseala :P

asa orice scrie acolo poate fi contestat, daca nu te increzi 100 % in ce zice... nu vad care e diferenta dintre a nu crede, sau a crede numa ce iti convine
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby ashes on Tue Apr 17, 2007 2:33 pm

nu v-ati inghesuit sa raspundeti aici .. ma refer la cei care sunt credinciosi si care fac sex inaintea casatoriei fara remuscari (..oki, am fost un pic cinica, dar macar sper sa va fac sa raspundeti asa :P)
Image
Image
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby MindLord on Tue Apr 17, 2007 3:33 pm

[ot] bai ash, da' eu nu inteleg de ce nu raspunzi si TU ? huh?!
scoti limba la altii, dar tu te ascunzi dupa copap.. mda... genial

si ah... vezi ca ai fost cam ot.. sa indemni pe oameni sa raspunda nu mie se pare on topic.. pune-ti taguri mai moderatorule ..ups ..my bad.. zduper-module :P [/ot]

si eu sincer nu am intels exact ce voiai tu sa raspundem la topicul asta de fapt...
ca religia nu accepta sexul inainte de casatorie??? ce sa mai vorbim aici?! stim bine ca NU !
si religia nu se discuta... ori crezi si faci ce cere, ori nu crezi si atunci nu vad ce te mai afecteaza...
cum am zis si mai sus, nu mi se pare ca cei care cred doar in ce parti le convine lor dintr-o religie si respecta doar anumite reguli si sfaturi ale religiei respective se pot numi credinciosi!

daca ne intrebi daca cei care zicem ca suntem credinciosi si am "calcat stramb" ne simtim bad/ avem remuscari... ei bine... m-am gandit mai demult la asta... insa mai nou, recunosc ca nu mi-a trecut prin cap contradictia asta... so ... nu pot sa zic acuma ca as avea remuscari
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Next

Return to Religie