If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

sex-ul si religia

Existenta lui Dumnezeu, sectele, crearea Pamantului si a vietuitoarelor si tot ceea ce implica religia

Postby ashes on Tue Apr 17, 2007 3:42 pm

[ot]mindy :) ..ideea era sa ne spunem parerea despre sexul inainte de casatorie .. e bine, e rau, avem remuscari dupa (desi putin probabil :P) ..de ce interzice bibila asta ..orice punct de vedere :) [/ot]

Image
Image
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby MoshCraciun on Fri Apr 20, 2007 12:32 pm

Eu trebuie sa recunosc ca pana sa-mi incep viata intima nu ma culcam fara sa nu-mi spun rugaciunea....ma marturiseam...ma impartaseam...Toate acestea s-au schimbat insa dupa ce am fost iubit si am iubit pt prima data in viata....Eram la rascruce...sa fac dragoste cu iubita sau sa fiu un bun crestin....Well...la inceput se pare ca am vrut sa ma pacalesc singur crezand ca voi impaca si capra si varza....apoi mi-am dat seama ca nu pot fi atat de ipocrit incat sa ma duc la biserica sa spun: "iarta-ma parinte am pacatuit" atat timp cat voi continua sa ma duc acasa sa-mi iubesc prietena.....Si uite asa m-am indepartat de biserica....insa nu si de o mare parte din principiile ei
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby milisss2 on Sat Apr 21, 2007 1:49 pm

[ot]Moaaaaa pacatosuleee !! =))[/ot]

milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby MoshCraciun on Tue Apr 24, 2007 10:59 am

[ot] insa unul fericit...... :s093: ...... :s149: [/ot]
MoshCraciun

D-al forumului