If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Sex de la prima intalnire

sectiune dedicata educatiei sexuale.

ATENTIE: mesajele cu un continut vulgar vor fi sterse fara ca autorul sa fie anuntat de acest lucru...

Postby ncg_15 on Mon Nov 13, 2006 12:04 am

hai ca indraznesc si eu sa intervin desi stiu ca risc sa fiu usuratica ,c....,naiva , si mai nu stiu cum in ochii altora (nu vreau sai numesc ).

Sa vedem mai intii din nu putinele ocazii pe care leam avut sa fac sex de la prima intilnire ,de cite ori am facut-o ....nici o data.Ca doar nu-mi spunea mama, bunica ,vecina , doamna x si mai nu stiu cine ca aceste fete ,vorba lui Keira sint "niste usuratice ",auzi tu "cum sa-ti permiti sa faci asa ceva ,ca esti de rusinea satului ,a vecinei sau a rudelor ...bla bla bla ", " ce nerusinare ,oare cum de a putut ?"si multe alte bla-blauri de genul asta .Deci... fara sex,nici laprima intilnire ,nici la a doua si bine inteles nici la urmatoarele ce succed .Siau facut un numar mai restrins de persoane ideea ca eu ar trebui sa fiu fata ideala (pt ei ),practic si-au impus acest gind ,incearca deci sa-i dezamagesti ...
e un fel al persoanelor mai invirsta de asi exprima parerea vis a vis de aceata problema,cei mai tineri care o sustin (dupa mine inspirati de la parinti deci si de la niste reguli care leau fost impuse )se exprima cu fraze de genu "mai...ce c***a ,sa culcat din prima cu mine ","nu te sfatui sa te legi cu ea ,e o usuratica ".Frumoase calificatife .

Daca e sa ma gindesc la mine ,imi tot rasucesc nervii acum gindindu-ma ,carei diferenta in faptul ca ...cu cineva mam culcat de la prima intilnire ,cer scuze de la a treia (putea fi si de la prima nu vad ce ar fi schimbat ),iar pe altcineva lam facut sa astepte 2 ani pina sa ajung in patul lui ,depunind mari eforturi intre timp sai demonstrez ca sint cea mai cuminte si cea mai serioasa fata din lume ,ci nu una din alea....usoare ... Rezultat ? total neasteptat ,cel putin pt mine ... practic ..nici o diferenta . Si cum tot numi venea sa cred ,stateam iar strimb incercind sa gindesc drept ,poate ma stimeaza mai mult :-/ ,garantez ca nu ,iar daca o face , e din alt motiv .Sau poate ... poate are mai multa incredere in mine ?( am si ris la aceasta intrebare ).Mirata am fost sa aud fraze de genu "Cer scuze -sau - nu te supara draga ,dar stii ca nu am incredere in tine "

OK :lalala:

Deci cei de facut ,fecm sex de la prima intilnire sau dupa mai multe ,ca sa nu fim ,Doamne fereste ,fete usoare sau si mai rau ..c..ve :don't-know:
A fost doar un exemplu ...si nu vreau sami ziceti ca ...mai depinde si peste ce oameni ai dat ...credeti-ma ca am deschis ochii la asta ...

Stiu ca se vorbea de procentaje mai sus ,una sau doau fete la nu stiu cite s.a.m.d.Dar daca baietii ar testa ma putin sentimentele fetelor asa cum o face Catalin ,si dupa aia sa mai si povesteasca "celui mai bun prieten " ce i sa intimplat ,cred ca ar fi mai putine "c..ve "

Si in final sami spun si parerea...
dupa mine ,daca iai placut cuiva suficient de mult,nu prea cred ca o sa se apuce de numarat de cite ori vati vazut pina ati facut sex .Iar daca o face ,pt a judeca cita minte are fata ,atunci la obsedat prea mult maicasa sau bunica-sa cu ideile lor .
Eu as accepta sa fac sex cu o persoana de la prima intilnire ,dar sa fim seriosi ,nu cu toate care ma invita la ei noapte cind vin de la lucru :| ,dar cu o persoana intradevar deosebita ,nivel fizic ,intelectual ,stil ,sarm ,maniere....si multe altele ...

poate vor considera multi sint usuratica ...foarte bine ,vreti sa stiti ce cred ? prea usoara le este mintea celora care judeca ,dintr-un singur punct de vedere .

Cer scuze daca am ofensat pe cineva .

memento mori...
ncg_15

Descurcaret
Descurcaret

Postby ashes on Mon Nov 13, 2006 12:17 am

ncg_15 wrote: prea usoara le este mintea celora care judeca ,dintr-un singur punct de vedere.

perfect de acord cu tine. nu poti sa judeci si sa apreciezi oamenii doar prin prisma unui singur unghi.

later edit:

si pana la urma cine suntem noi sa aruncam cu pietre? .. oameni buni, nu puteti sa judecati pe cineva pentru o singura actiune.

bun, bine. o tipa s-a culcat cu cineva din prima seara. si? atata timp cat nu o face cu fiecare persoana pe care o intalneste mie nu mi se pare nimic iesit din comun.

voi nu ati simtit niciodata apropierea dintre 2 persoane care nu se cunosc atat de bine, dar totusi intr-o singura discutie reusesti sa vezi persoana respectiva asa cum e? s-o intelegi si sa te inteleaga, sa simtiti ca va cunoasteti de cand lumea? .. nu as condamna niciodata pe cineva care ar face sex din prima seara avand sentimenele astea pentru cineva.

bine, cand tipa se apuca si insira enshpe mii de persoane pentru ca simte 'apropiere' deja asta e alta treaba. atunci da, este usuratica, c***a si mai stiu eu cum.

dar hai sa nu judecam si sa aruncam cu pietre cand nu cunoastem sentimentele si situatiile. ..si in nici un caz cand s-a intamplat asta numai o singura data.

ps: pentru cine se grabeste sa ma catalogheze: nu, nu am facut niciodata sex cu un tip din prima seara.
Image
Image
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby Catalin on Mon Nov 13, 2006 1:50 pm

ncg_15 wrote:hai ca indraznesc si eu sa intervin desi stiu ca risc sa fiu usuratica ,c....,naiva , si mai nu stiu cum in ochii altora (nu vreau sa-i numesc ).

[ot]P.S, desi am fost unul contra subiectului eu nu ma simt sa stii si oricum ncg_15 eu nu pot sa te judec nici daca as vrea ca nu te-am vazut in viata mea.
Aloooooo, lume COMENTAM, NU JUDECAM. Eu unul JUDEC gestul nu si persoana, nu aruncati discutia in alta parte si nu "intepati' gentil anumite persoane ca nu vorbim "la misto" aici. Multumesc.:)[/ot]

"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby Keira on Mon Nov 13, 2006 2:00 pm

ashes wrote:
dar hai sa nu judecam si sa aruncam cu pietre cand nu cunoastem sentimentele si situatiile. ..si in nici un caz cand s-a intamplat asta numai o singura data.

Mai "uameni" chiar la fiecare mesaj trebuie sa scriu ca NU MA REFER LA CELE CARE AU CEDAT O DATA CI LA CELE CARE AU UN OBICEI DIN A FACE SEX DE LA PRIMA INTALNIRE??

Parerea mea este generala, nu am dat exemple particulare si nici nu o voi face. Vorbesc in general despre acea categorie a fetelor care practica sexul ca tinutul de mana.

Poate sa spuna si o prietena ca iubeste sexul de la prima intalnire. Bineinteles in subconstient o incadrez in acea categorie de mine formata (nu se bunici, de parinti etc; ca nu trebuie sa fi auzit de la bunici, parinti anumite idei ca sa fii decent - fiecare individ preia din mai multe parti mai multe informatii, le selecteaza si astfel isi formeaza o personalitate) dar tot prietena cu ea voi ramane si in acelasi timp imi voi pastra convingerile.

Nu stiam ca sa fii modern inseamna sa faci sex de la prima intalnire ( asa o fi pentru unii ), dar nu si pentru mine.

Nu vreau sa jignesc pe nimeni, mai repet odata ca vorbesc la general. Cine vrea sa inteleaga bine, cine nu, tot bine.

:s143:
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Kelso on Mon Dec 11, 2006 2:34 pm

Keira wrote:Nu stiam ca sa fii modern inseamna sa faci sex de la prima intalnire

Fetele care fac sex de la prima intalnire nu o fac pentru a'si demonstra ca sunt moderne. Daca ambii se plac,nu stau sa se mai gandeasca daca ar trebui sau nu sa faca sex,traiesc clipa si gata.Pe cele care au facut din asta o obisnuinta,nu le consider usoare sau c***e,ci doar persoane care traiesc clipa si nimic mai mult.

Eu as putea sa fac sex(cu toate ca as prefera sa ii spun dragoste :D) doar atunci cand am niste sentimente pentru acel cineva,fara sa il iubesc nu as putea sa am vreun contact sexual cu el.

Fiecare vede sex'ul in alt mod,fiecare isi traieste viata asa cum stie mai bine!

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Keira on Wed Dec 13, 2006 12:05 pm

^ cineva a spus mai sus ca e de gandire invechita ca o fata sa nu aiba o viata sexuala activa cu mai multi insi. (bine, nu exact cu aceste cuvinte - si mi-e lene sa caut acum postul)

Chiar sunt curioasa cati dintre voi, cand veti avea copii vostri (o fata) si dupa o varsta o vedeti ca a devenit usuratica orasului (sau cum ii spune-ti voi, isi traieste viata din plin) si la fiecare prima intalnire ajunge in pat cu respectivul. Ati fi mandri?
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Nina on Wed Dec 13, 2006 2:57 pm

Keira, intelege te rog ca topicul nu e despre cele care fac sex la fiecare prima intalnire...acolo e mai usor de catalogat, ci la cele care au facut asta o singura data. Chiar crezi ca avem dreptul sa le judecam?
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Keira on Thu Dec 14, 2006 12:40 pm

^ nu cred ca ar trebui sa fie numai pentru cele care au cedat o data

Pai atunci, ce facem? Facem cate un topic pentru cele care au cedat o data, pentru cele care obisnuiesc sa cedeze si pentru cele care nu fac asta niciodata? Acest topic ar trebui sa fie unul general, caci ocupam spatiul degeaba daca pentru fiecare mini categorie a unui subiect facem N topicuri.

Nina wrote: . Chiar crezi ca avem dreptul sa le judecam?

Am raspuns de o multime de ori la intrebarea asta. Cauta prin topic ;)
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby not_so_innocent on Wed Dec 27, 2006 1:20 am

nu as face asta din prima noapte
barbatilor le place ca femeia sa aibe anumite principii, faprul ca se lasa cam greu le trezeste interesul, dar dp ce obtin ce vor ce fac?
Last edited by not_so_innocent on Thu Feb 15, 2007 3:11 pm, edited 1 time in total.
Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com

Postby Catalin on Mon Feb 12, 2007 1:50 pm

ncg_15 wrote:Daca e sa ma gindesc la mine ,imi tot rasucesc nervii acum gindindu-ma ,carei diferenta in faptul ca ...cu cineva mam culcat de la prima intilnire.
Stiu ca se vorbea de procentaje mai sus ,una sau doua fete la nu stiu cite s.a.m.d.Dar daca baietii ar testa ma putin sentimentele fetelor asa cum o face Catalin ,si dupa aia sa mai si povesteasca "celui mai bun prieten " ce i sa intimplat ,cred ca ar fi mai putine "c..ve ".

Referitor la prima parte, spune-mi te rog frumos cum cataloghezi tu pe cineva care sa culcat cu cineva necunoscut? De curiozitate nu de altceva........ :lalala:
Referitor la partea a doua a (ca am vazut ca te-ai luat putin de mine :s099: ), incerci sa ai un oarecare "alibi", acel test nu face decat sa iti arate "acea prima impresie" despre o anumita persoana, si in viziunea mea scuza-ma, dar daca sa culcat cu mine fara sa stie macar cum ma cheama pentru mine este=0.
Si stai linistita, chiar daca nu ar exista lume care "testeaza" asa ca mine :lalala: , c.....e vor exista la tot pasul, asa ca spusele tale nu au relevanta deloc.
Sa presupunem ca sunt singurul baiat care "testeaza", atunci ce ai sa mai spui?

P.S.....................am uitat ceva, "testez" miscarea care vrea sa o faca cu mine, nu ii testez sentimentele, cred ca este cam exagerat folosit cuvantul asta de la prima intalnire. :s104:
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

PreviousNext

Return to Educatie Sexuala