se pare ca se schimba registrul acuma... observ o noua abordare... hmmm... cred ca e momentul sa va fac o marturisire... si eu credeam exact la fel ca si catalin, danny & co pana acuma ceva vreme. de aceea ii rog pe cei din acest grup sa mai citeasca o data posturile dinainte inainte sa continue cu mesajul asta.
Evenimentele care mi-au deschis ochii au fost urmatoarele: am cunoscut 2 fete, una de 21 si una de 23 de ani. Pana aici nimic deosebit. Pe cea de 23 o stiam din vedere si cred ca ne-am salutat de cateva ori inainte, dar nimic mai mult... nici macar numele nu il stiam. Ajungem odata sa trecem de faza cu salut si stabilim sa ne vedem seara la un suc. Am discutat despre multe subiecte si chiar am descoperit o fata super inteligenta, la o facultate tare, cu o personalitate puternica, stapana pe sine, dezinvolta, foarte bine crescuta, cu principii perfect sanatoase.... Dupa cateva discutii ajung sa fiu invitat la ea acasa... accept, deoarece chiar mi-a facut o impresie foarte buna in seara aia. Trecem de la o etapa la alta si ma trezesc dezbracat langa ea... ea la fel. Stiam deja ca a avut in toata viata cam 3 relatii (una de 3 ani si 2 de aproape 1 an) dar ceva era bizar in felul in care se comporta. O intreb care e pb... si spre surprinderea mea... aflu ca era virgina! La inceput m-am indoit putin, dar tot ce se intamplase in acea seara confirma ... Pur si simplu i-am spus ca nu o sa se intample nimic mai mult in acea seara, iar ea a fost dezamagita. I-am explicat ca nu e normal ca sa stai virgina pana la acea varsta dupa ce ai avut relatii atat de serioase si sa te duci sa te culci cu un baiat in prima seara. Mi-a zis ca stie asta, dar ca e convinsa ca nu face nici o greseala si nu va regreta. Pana la urma a dormit in noaptea aceea in bratele mele si nu s-a intamplat absolut nimic... dar asta nu a durat decat pana la a 3 intalnire... si dupa aceea mi-a zis de nenumarate ori ca nu regreta deloc ce a facut!
Al 2 caz a fost o tipa de 21 de ani pe care am cunoscut-o intr-o seara si la 2 ore dupa aceea eram la ea acasa. Parea o fata super de gasca, stia sa se distreze, dar nu era deloc ignoranta, ci din contra. Si ea doar cu relatii lungi in spate, si din cate am discutat cu prietenele ele foarte rar facea pasul de la flirtat cu cineva (chestie pe care aparent o facea des, ceea ce ii dadea imaginea de fata care joaca baietii cum doreste) la ceva mai mult. Deci, dupa cum banuiti toti iar mi-a fost mare mirarea sa aflu ca am din nou de a face cu o fata virgina. Ea care parea atat de exuberanta, provocatoare... era de fapt doar atat. Nu a trecut niciodata de aceasta etapa.
Deci va pun acuma intrebarea din nou: putem judeca pe cineva NUMAI PRIN PRISMA FAPTULUI CA SE CULCA CU VOI IN PRIMA SEARA ?!
PS: am dat aici doar exemplele care mi-au schimbat drastic parerea despre acest subiect... au fost si alte cazuri de fete inteligente, cu o educatie foarte buna, si perfect constiente de ceea ce vor, si ceea ce fac si pentru care am mai mult respect decat pentru 99 % din fete. Tot ce ziceam eu mai sus era ca nu DOAR sexul conteaza in prima seara ca sa categorisesti pe o fata drept "usoara", si asta ca sa nu zic mai mult...
PS2: celor care strigati asa de tare impotriva lor si ziceti ca este o mentalitate occidentala vreau doar sa va zic ca am vazut mult mai multe cazuri de fete care (hai sa zicem) "cedau" din prima seara in caminele din Romania, decat in orice alt loc pe care l-am vizitat pana acuma... si au fost cateva... deci nu prea vad unde e occidentalismul in toata povestea asta...
PS3: si ca sa inchei vreau sa zic doar ca nici eu nu ma dau in vant dupa fetele care cedeaza prea usor. Chiar imi plac provocarile si toate jocurile aferente inceputului unei relatii. Mi se pare una dintre partile cele mai frumoase din viata si cu cat lupt sa castig pe cineva mai mult cu atat stiu ca e satisfactia mai mare dupa... Si nici nu se apropie la 1 000 000 de ani lumina o seara petrecuta cu o fata pe care abia o stii cu una petrecuta cu cineva la care tii cu adevarat.
Acestea fiind zise... sa vedem care e cel fara de pacat, pt a da primul cu piatra
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!