If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Sex de la prima intalnire

sectiune dedicata educatiei sexuale.

ATENTIE: mesajele cu un continut vulgar vor fi sterse fara ca autorul sa fie anuntat de acest lucru...

Postby Catalin on Mon Oct 09, 2006 3:05 pm

wench wrote:De obicei femeile,unele,nu toate, se implica sentimental si de abia dupa isi dau seama ca barbatul respectiv le merita dragostea si increderea se implica si sexual.

Nota 10 pentru fraza asta. :olaaa:

"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby Keira on Mon Oct 16, 2006 10:26 am

Micha wrote: pt ca baietii aia aveau oleaca mai multa minte si bun simt ca sa judece fata doar prin prisma asta ca le-a cedat asa usor = clar o usuratica. ...

:s168: Am ramas socata la afirmatia asta.
Deci baiatul care vrea o fata decenta care nu are obiceiul de a o face de la prima intalnire nici acum nici in trecut, care nu a trecut prin patul a 1000 de baieti de la prima intalnire si care nu este atat de obsedata de sex si mai poate astepta cateva luni, care nu e atat de fraiera sa creada in vrajeala care i-o da un tip de la prima intalnire (si a facut un obicei din asta), e un baiat FARA MINET SI FARA BUN SIMT. :-t

Iar un baiat care iti propune din prima : "hai sa ne ****** papusa ca maine te iau de nevasta" e un baiat cu MULTA MINTE si cu FOARE BUN SIMT. :s143:

Hai ca am trait sa o aud si pe asta.

CONCLUZIA: Baieti, daca vreti sa fiti catalogati ca oameni cu multa mine si cu bun simt incepeti sa propuneti feteleor din prima sa se **** cu voi, daca nu merge, incercati cu putina vrajeala ca va iese. Altfel sunteti niste NESIMTITI si FARA MINTE. :olaaa: NUMAI BINE! :s195:
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby MindLord on Mon Oct 16, 2006 11:27 am

@keira - mai citeste inca o data ce a scris micha. Cand ai terminat iti recomand sa citesti a 3 oara :P Ai inteles exact pe dos din ce a zis micha acolo ;) ai scos afirmatia din context si de aia nu ai priceput sensul bun.
E exact ca si demonstratia celor care sustineau teoria creatiei: ei credeau ca daca aduc o dovada impotriva teoriei evolutionismului atunci teoria lor e buna, ignorand alte posibilitati :D vezi ca daca nu e alba atunci nu te poti baza ca e neagra... ai cam uitat nuantele de gri :P

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Keira on Mon Oct 16, 2006 12:12 pm

A face un obicei din a ceda la prima intalnire nu are "nuante de gri".

Cuvantul "usuratica" ce inseamna? Ca cedezi usor. Ce mai atatea discutii. Nu mai cautati justificarea la afirmatia care le caracterizeaza pe cele care o fac de la prima intalnire: "Sunt o fata usuratica." Nu le opreste nimeni sa o faca de la prima intalnire dar vor purta mereu eticheta de usuratice. Daca nu o vor avea afisata in public atunci o vor avea pe interior, asta daca se simt. Darurirea ar trebui sa fie pentru persoana iubita nu pentru tot orasul.

Cum a zis si Catalin cateva pagini mai jos: Cum poti sa o faci de la prima intalnire si sa fii mandra de asta?

Dar suntem fericiti asa cum suntem: unele cu moralitatea ingropata care inghit orice te iubesc, sau pur si simplu nu poate sta fara..

--- Buna eu sunt Y (fata)

--- Eu sunt X (baiat). Vrei sa ne ****

---- DAAAAAAA!!! VREAUUUUUU!!!

Ce de-a inocenta in jur... :s143:
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Catalin on Mon Oct 16, 2006 1:11 pm

[ot] Din ce am observat, eu, Keira si Danny suntem singurii care nu am fost de acord, puteti sa ne considerati incuiati sau de moda veche. :s104: [/ot]

"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby MindLord on Mon Oct 16, 2006 2:00 pm

bai keira tot nu ai inteles nimic :) scuze ca ti-o zic, dar sunt convins ca asa e. Micha a raspuns la intrebarea ta care e un post mai sus... poate asa o sa ai totusi imaginea de ansamblu ;)
si cataline daca nu esti de acord cu noi e parerea ta, la care ai dreptul :P
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Keira on Mon Oct 16, 2006 3:50 pm

:s103: Bai MindLord :D O singura fraza raspunde la intrebarea pe care am pus-o. (prima) Restul continutului argumenteaza ideea ca fetele care cedeaza din prima nu sunt usoare. Fii putin mai atent. :mancand:

Chiar sunt curioasa: daca v-ati afla in situatia de a fi cu o fata usoara si daca v-ati intalni pe strada cu anumiti cunoscuti si v-ar spune: Ti-am **** si eu iubita si x si y la fel.... V-ati simti mandri? :s176:
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Nina on Mon Oct 16, 2006 4:03 pm

tocmai despre asta e vorba....poate o fata sa ia decizii fara sa fie judecata? poti face dragoste/sex atat de repede, si tipul sa nu te simta o usuratica? eu cred ca se vede de la o posta o tipa usuratica? Poate o persoana sa capete o maturitate suficienta cat sa faca fatza unei astfel de situatii?

V-ati aprins cam tare...eu sunt de acord cu ce zice Catalin.,..de acord si cu ce zice Danny. Sunt in asentiment cu Keira pana la un punct...acela in care taie in carne vie! Fiecare cu viata lui, pana la urma.

Am deschis acest topic pentru ca eu cunosc cel putin doua supertipe, care au avut cel putin o relatie in care au facut sex din primele intalniri, insa atitudinea lor in general, discutiile premergatoare si postmergatoare actiunii etc etc....au facut ca respectivele sa fie privite bine, nicidecum ca niste usuratice...Asta e motivul pentru care eu am insistat sa nu generalizam!
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Keira on Mon Oct 16, 2006 4:16 pm

Eu nu am cum sa vorbesc la modul particular pentru ca ar insemna sa a refer strict la x sau y.

Nu stiu daca chiar "am taiat in carne vie" ci pur si simplu mi-am sustinut parerea.

Incercarea de a demonstra ca acel cuvant "usuratica" nu inseamna sa te *** de la prima intalnire, mi se pare ca e la fel cum ai spune ca a bea nu inseamna a inghiti lichide.

Nu am spus ca fetele usuratice ar trebui aruncate intr-un colt si impuscate. Pana la urma fiecare cu viata lui. Eu ma tot chinui aici sa arat ca a o face de la prima intalnire inseamna A FI USURATICA! That`s all ;)
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Danny on Mon Oct 16, 2006 4:28 pm

Catalin wrote:[ot] Din ce am observat, eu, Keira si Danny suntem singurii care nu am fost de acord, puteti sa ne considerati incuiati sau de moda veche. :s104: [/ot]

Daca asa se numeste, de moda veche, atunci sunt mandru de asta. Principiile mele sunt la un nivel destul de inalt si incerc sa-mi ghidez si viata in functie de asta. Incerc sa traiesc dupa principiile bunului simt, respectand moralitatea si decenta. A ti-o pune de la prima intalnire mi se pare "mentalitate occidentala" de c***t, unde sexul e ca tinutul de mana pe strada. Unde o sa ajungem daca nu desconsideram comportamentele astea? Voi ca baieti, va place sa o puneti la una care a mai trecut prin 20 de intalniri si tot atatea organe genitale de la prima intalnire? Daca da, atunci e o chestiune de gusturi, subiectiva, evident.
TRAISCA ROMANIA !
Danny

Descurcaret
Descurcaret

PreviousNext

Return to Educatie Sexuala