If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Sex de la prima intalnire

sectiune dedicata educatiei sexuale.

ATENTIE: mesajele cu un continut vulgar vor fi sterse fara ca autorul sa fie anuntat de acest lucru...

Postby MoshCraciun on Sun Oct 01, 2006 4:24 pm

mai........sexul acesta timpuriu..(si nu ma refer neaparat la cel de la prima intalnire..)...depinde f mult de intimitatea si puterea de caracter a fiecaruia........Sunt persoane care-si exprima sexualitatea mult mai usor......fara sa le pese de "gura lumii".......si persoane care sunt exact opusul........De aici si diferenta intre cuplurile care fac sex la primele intalniri.....si cele care o fac dupa "x" luni/ani...sau poate niciodata....

revenind la sexul de la prima intalnire.......depinde tare mult si modul in care decurg lucrurile.......o parere iti faci atunci cand relatia intima este o urmare a unei discutii/situatii incitante............ :s093: ..........si cu totul alta atunci cand se fortzeaza "un pic" lucrurile.....("ehhh........ce plictiseala.......vrei sa facem sex?"........:hihihi:)......p.s.....am exagerat si eu un picutz.....da numa' un picutz asa...........:al-nabii:

MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby Micha on Mon Oct 02, 2006 3:17 pm

de ce musai trebuie sa fie o usuratica dak o face de la prima intalnire? M-ati zapacit cu ideea asta... As vrea sa zic ca nu as face niciodata asa ceva eu, cu nici un tip dar ar insemna sa mint. Da, as avea retineri, de fapt am retineri sa o fac dupa prima iesire cu tipul dar nici nu am gasit pe cineva care sa ma vrajeasca indeajuns de mult. Si pot sa iasa si relatii frumoase kiar dak cei doia au inceput asa, dar dak tocmai voi baietii nu dati o sansa, de unde sa va dati seama ca fata aia kiar merita... Momente de slabiciune vor fi mereu si nu poti tot timpul sa te gandesti numai "vai, nu-i bine, cum sa fac asa ceva", uneori kiar simti nevoia sa et gandesti numai la tine, la ce te face pe tine sa te simti bine fara sa mai tii cont ca x o sa te judece pt o noapte in care ai fost cea mai fericita... Dar sincer si io cred ca as astepta inca o seara macar, pana sa ajung la el acasa, macar pt a capata putina incredere, sa vad ce-i de capul lui... sexul dupa prima seara cred ca depinde cel mai mult de increderea pe care ti-o insufla cel de langa tine.. si ed cat de bine stie sa provoace :P
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Catalin on Mon Oct 02, 2006 7:37 pm

Micha wrote:de increderea pe care ti-o insufla cel de langa tine.. si ed cat de bine stie sa provoace :P

Bun, am inteles ce ai vrut sa spui tu dar hai sa te intreb si eu ceva:
CATA INCREDERE POTI AVEA INTR-O PERSOANA PE CARE AI CUNOSCUT-O ACUM CATEVA ORE? :s104:

"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby Danny on Tue Oct 03, 2006 3:23 am

Depinde ce inseamna pentru fiecare sexul, pentru unii este ca tinutul de mana la o plimbare, pentru altii este unul dintre cei mai importanti pasi in viata. Pentru mine e ceva unic, intim si nu-l mai pot numi sex, ci dragoste. La prima intalnire, evident, vorbim de sex, nu iubeste nimeni dupa o ora de cina romantica. Hormonii sunt cei care decid si lipsa de neuroni in unele cazuri, a doua zi cei doi pot regreta sau nu, depinde. Lucurile sunt clare pentru persoana mea, cum am mai spus, sexul nu este DECENT la prima intalnire... poate doar intr-un caz foarte foarte particular. Totul depinde de mentalitate si de personalitatea fiecaruia. Daca esti o fire mai zburdalnica, din floare-n floare, iti cade bine un sex la prima intalnire, daca nu... dai din umeri si mergi mai departe, fiecare cu viata... si cu sexul lui.

Bye!
TRAISCA ROMANIA !
Danny

Descurcaret
Descurcaret

Postby Keira on Tue Oct 03, 2006 10:05 am

[ot] [Micha... ai grija cu increderea in oameni ;) [/ot]

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -

Postby MindLord on Tue Oct 03, 2006 11:40 am

hai sa aduc discutia in alta parte :P (zi mersi Micha :D)
Ce ziceti de cei care s-au cunoscut pe net de ex, sau prin orice alta metoda la distanta (scrisori, telefoane...) si se intalnesc pentru prima data LIVE ? Daca fac sex se pune ca e prima intalnire ?
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Micha on Tue Oct 03, 2006 2:38 pm

Catalin wrote: CATA INCREDERE POTI AVEA INTR-O PERSOANA PE CARE AI CUNOSCUT-O ACUM CATEVA ORE? :s104:

nu ti s-a intamplat niciodata sa intalnesti pe cineva cu o ora in urma dar sa te simti minunat cu acea persoana? sa te faca sa simti ca parca o cunosti de mult timp? Cand te priveste in oki sa-ti insufle increderea aia de care vbeam? Nu cred in oricine, logic ca ar fi o mare greseala, dar sunt anumite persoane care ma fac sa ma simt in siguranta...

Da' kiar, si la topicul asta e vba de sex cu o pers necunoscuta la prima intalnire din viata ta cu ea/el sau e vba de sex la orice prima intalnire kiar dak eu il cunosc pe tip de 10 ani numa' ca nu am ieist niciodata impreuna?
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby Nina on Tue Oct 03, 2006 6:54 pm

[ot]@Micha: este vorba de orice fel de prima intalnire, chiar daca va cunoasteti de mult. Intr-adevar se complica treburile cand chiar cunosti omul, adica nu mai poti fi judecat atat de aspru[/ot]

Catalin, spuneai de incredere intr-un om pe care il cunosti de cateva ore...de ce nu? Poate chiar vrei sa te lasi purtat de val, poate pentru cateva ore totule perfect, poate zambetul lui e cel mai seducator si cald. Poate chiar nu te intereseaza ce se intampla maine. Si chiar asa, de ce ar trebui sa ma judece maine? In timpul petrecut impreuna ii pot demonstra ca stiu ce fac si ca am maturitatea afectiva necesara pentru a lua o decizie pe care sa nu o regret.

Ma mai gandesc ca nu situ cat chef o sa ai tu sa te mai culci cu ea daca o banuiesti ca a mai facut chestia atsa cu sexul la prima intalnire de vreo 25 de ori. Motiv pentru care probabil te vei retrage decat sa iti fie sila apoi....

Si totusi, nu sunteti unii dintre voi prea duri?
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Catalin on Tue Oct 03, 2006 10:56 pm

Mi-am mai expus parerea la acest topic de cateva ori asa ca ezit sa ma repet. As mai spune ceva dar sunt sigur ca o ve-ti lua ca o jignire la adresa sexului slab si de asta ma abtin. :s104:

2 comentarii mici am de facut:

1. Micha, scuzele de rigoare si nu te supara pe mine dar esti putin cam naiva daca intradevar crezi si gandesti asa. :*

2. Nina, daca tu VREI sa te lasi dus(a) de val este cu totul si cu totul alta treaba, nu comentez ce ai scris tu si Micha, daca voi credeti ce ati spus acolo, va respect parerea.:)
Treaba asta cu increderea va inceta intr-un anumit moment si nu va spun care este ala ca va prindeti si singurele.

In legatura cu duritatea, cred ca totusi am fost gentil.

Subiectul este inchis pentru mine, si asa unele vorbe de ale mele s-au interpretat gresit.

V-am pupat din mers. :s153:
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby Keira on Thu Oct 05, 2006 11:21 am

Nina wrote: spuneai de incredere intr-un om pe care il cunosti de cateva ore...de ce nu? Poate chiar vrei sa te lasi purtat de val, poate pentru cateva ore totule perfect, poate zambetul lui e cel mai seducator si cald. Poate chiar nu te intereseaza ce se intampla maine. Si chiar asa, de ce ar trebui sa ma judece maine? In timpul petrecut impreuna ii pot demonstra ca stiu ce fac si ca am maturitatea afectiva necesara pentru a lua o decizie pe care sa nu o regret.

Ma mai gandesc ca nu situ cat chef o sa ai tu sa te mai culci cu ea daca o banuiesti ca a mai facut chestia atsa cu sexul la prima intalnire de vreo 25 de ori. Motiv pentru care probabil te vei retrage decat sa iti fie sila apoi....

Si totusi, nu sunteti unii dintre voi prea duri?

Fiecare "val" aduce cu el si consecintele. Vrei sa te lasi puratata de "val" (desi eu nu prea inteleg cum sa te lasi purtata de "val' din prima seara cu un tip pe care NU IL CUNOSTI) iti asumi riscurile si infrunti situatia de dupa. Poate afli a doua zi ca "valul" ti-a format o reputatie pe care nu ai fi vrut sa o ai. (sa nu-mi spui ca reputatia nu conteaza :sht-up: )

A treia zi iar te vei lasa purtata de val cu un alt necunoscut si asa mai departe. Ce mai ramane dupa...? Te las pe tine sa iti imaginezi :mancand:
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -

PreviousNext

Return to Educatie Sexuala