If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Scrisoare

Mai faci declaratii de dragoste? Daca da arata-ne si noua aici ce ii zici persoanei iubite... Asa cei ce nu stiu vor invata, iar cei ce stiu se vor perfectiona...

Scrisoare

Postby skumpika on Mon Feb 20, 2006 2:25 pm

Scrisoare

"Iti scriu mereu, chiar daca nu cum stii si unde te astepti.

Inmoi degetul in ploaie si scriu pe seceta, trec degetul prin vant si scriu pe cer. Am rugat iarna sa ninga in cuvinte de fulgi gandurile mele. Pe soare sunt suparata. M-a ars la deget cu o raza .

Povesti? Azi nu mai scriu povesti. Sa le traiesc pe cele deja spuse-n mansarda noastra? Inchid ochii si inspir adanc amintiri.

Esti una cu apusul, cand cerul e in flacari. Esti iarna. Care nu a trecut si nu va trece, eterna, calda sub flori de gheata, parfumata cu iubire. De fapt, esti o singura zi din iarna.

Desi sunt prinsa-n vraja ta, esti mai incatusat ca mine. Prea multe femei in lumea ta reala. Prea multe priviri atintite, dorinte soptite, cuvinte-n astepatare, prea multe ganduri la panda. Prea multe jocuri intr-unul singur, cu aparenta de doi. Promiti sa fii cuminte si totusi nu rezisti. Cauti in fiecare femeie ceva ce ti s-a luat.

Povesti? Si totusi e mai bine sa ramana-n lumea lor. Frumos randuite in rafturi de suflet. Amintirile dor cand sunt traite intr-unul singur. Ti-am dat sa sorbi din cupa de povesti. Si am presat in vis, amintirea buzelor tale.

Azi dimineata am scris pe un pui de vrabie, dar a zburat cu versul inainte de a termina.

Termina tu."

---[ Snappy = "mesaj facut din raspuns topic" ]---

Orice drum parcurs pana la capat duce exact nicaieri. Escaladeaza muntele doar atat cat sa te convingi ca e munte. Din varful muntelui nu poti sa vezi ca e munte.
Frank Herbert ~ "Dune"
skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby rox on Tue Jul 04, 2006 9:24 am

super frumos 8->
de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Re: Scrisoare

Postby copilasu_l on Tue Jul 04, 2006 10:59 am

skumpika wrote:
Termina tu.

Mi-e dor... SI mi-e bine ca mi-e dor... Mi-e insa atat de dor, incat am senzatia ca ma topesc. SI ca tu apari si sorbi topirea asta, picatura cu picatura... Sufletul meu e zbor de randunica care iubeste primavara, iarba, florile si pomii inmuguriti. Si in toate astea esti tu...
Probabil ca pana maine o sa ma topesc... Dar o sa imi adun picaturile pentru tine... Sa poti sa sorbi intregul...

95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby copilasu_l on Tue Jul 04, 2006 11:26 pm

De ce dai voie vantului sa umble
Prin parul tau si sa ti-l ravaseasca?
E mangaierea lui, facute-n tumbe,
Mai calda, mai suava, mai cereasca?

Sunt degetele lui falfaitoare
Mai mestere in joc, mai fara numar
Cand te cuprind din cap pana-n picioare,
Cand iti dau jos buchetul de pe umar?

De ce lasi vantul ca sa-si puna palma
Oriunde vrea si-ncolacindu-ti sanul,
Prin fustele subtiri ce zbor de-a valma,
Sa te priveasca cu-ochi blanzi, batranul?

De ce, cand te pandeste-ascuns prin iarba
Si vrea sa-ti sarute gura-n voie,
- In timp ce eu tanjesc cu plansu-n barba -
Pe el il lasi ... iar mie, nu-mi dai voie ...
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Return to Declaratiile De Dragoste - o amintire?