If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

scrisoare de....dragoste

Haideti sa aratam lumii ca mai exista povesti de dragoste. Ca nu sunt doar o amintire frumoasa a unor vremuri care au apus.

scrisoare de....dragoste

Postby andreeam on Wed Sep 07, 2005 10:20 pm

dak avei scrisori de dragoste primite sau scrise in speranta de a le da cuiva...postati-le aici

Vreau ca buzele tale sa-mi sopteasca usor : "Te iubesc!"...si sa ma cufund in ochii ce nu ma mai privesc ca odinioara. Vreau sa simt caldura risipita a sufletului tau...si sa-ti ascult inima batand,vreau sa minti ca bate pentru mine....vreau sa te cred...
Minciuni...dulci amagiri...un suflet ranit...o inima franta...eu.Un inger ce si-a pierdut aripile sperand sa ajunga spre infinit, spre fericire, spre paradis...Poate e un blestem , poate e doar destinul cel care imi distruge rand pe rand visele, sperantele,viata...
Ti-am incredintat inima mea sa ai grija de ea cum poti tu mai bine , dar ai uitat-o si acum te striga, poate-poate ai s-o observi...
Ma doare indiferenta ta, ma doare sa stiu ca m-ai iubit si acum m-ai uitat.Da!!! Sunt egoista...vreau totul sau nimic.Daca tu nu-mi poti oferi totul ,nimicul il gasesc oriunde...
Stii ce imi doresc? Ca trupu-mi sa devina unul cu pamantul, sa se intrepatrunda cu firele reci si intunecate de tzarana , sufletu-mi sa se confunde cu vantul , iar din lacrimile mele sa se nasca o floare care sa-ti aminteasca de noi , sa-ti aminteasca de o copila care datorita tie a cunoscut fericirea , apoi s-a pierdut in negura tristetii ...si pe care nu ai fost capabil sa o salvezi...
Si cand ma vei gasi intr-un cavou rece, la umbra unui copac desfrunzit, macar atunci as vrea sa-ti simt lacrima cazand pe trupu-mi nemiscat si vanat.Si atunci voi fi fericita...chiar daca dorul de tine imi va purta sufletul prin vazduhul pustiu si infinit...Poate lipsa mea definitiva te va face sa-ti fie dor...sa ma vrei inapoi...asta-mi doresc....

andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Micha on Thu Sep 08, 2005 12:33 pm

scrisori normal ca scriu dar nu prea sunt io genul ala romantic de nu se mai poate asa ca nu ma pricep la scris de-astea...deci io sar din discutie si va las pe voi sa postati ca io kiar nu am asa ceva
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby p3g@s on Tue Jun 27, 2006 12:54 am

am eu un cd care vroiam sa i-l dau cuiva intr-un moment in care o vroiam inapoi..dar nu stiu cum sa pun acele date aici fara sa le scot pe rand..adik sa le pun pe toate intr-o arhiva si sa le ia sa se uite cine vrea....daca e prea mult de furca..am sa le pun si asa..

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Return to Povesti De Dragoste