If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Scopul scuza mijloacele?

Ce este aici? Sa zicem ca viata pusa sub lupa. Intamplari din viata de zi cu zi, la modul cel mai obiectiv: razboaie, inundatii, incendii, crime, politica, societate, etc.

Moderator: Alinutza_19

Postby Kelso on Mon Oct 30, 2006 12:14 pm

In toate exista o limita. Multi o depasesc si chiar nu au regrete,le place sa calce si peste cadavre numai sa isi indeplineasca ei dorinta.

Mi se pare prea de tot.Nu esti singur pe lumea asta,trebuie sa te gandesti si la cei din jurul tau.

Se pot gasi alte modalitati de atingere a scopului respectiv astfel incat sa nu ajungi sa ranesti omul de langa tine.

In concluzie..nu,scopul nu scuza mijloacele!

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby MindLord on Mon Oct 30, 2006 1:58 pm

Mie mi se pare ca este adevarat...pana la un punct. Unele obiective ar merita sacrificii, pentru ca altfel nu am putea realiza aproape nimic maret, dar undeva trebuie sa existe o limita.
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby MoonLight on Thu Dec 14, 2006 2:10 pm

Scopul nu scuza mijloacele, dar cateodata mijloacele pot fi intelese! Uite va dau cateva versuri sa va lamuriti

"She gotta pay her semester, put food in the kitchen and that's why she strippin
and I ain't sayin I agree with her job but shit times is hard
I guess I just see eye to eye with her vision you know"

...

WARNING! Due to overfeeding some pigeons may become aggressive!
Image
MoonLight

membru special
membru special

Previous

Return to Life is... Life