If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

sa discutam la obiect...

Hai sa vedem ce ziceti voi? Care este parerea voastra? Ce este pentru voi dragostea - iubirea?

Postby p3g@s on Mon Nov 21, 2005 10:28 pm

iubirea...dragostea..unirea a doua suflete in 2 corpuri ce par la un moment dat inseparabile...dar ...cum ai spus exista si un dar...apar certurile...apar micile probleme...care initial nu conteaza dar se depun intr-o caemra inchisa si goala din inima amandurora..si la un moment dat se deschide usa...apoi urmeaza compromisuri,certuri,impacari,ca un lant nesfarsit de insigurante si de copilarii ce au ca intriga acele minunate cuvinte: Te Iubesc!!! ; Si o data golita acea camera incepi sa te gandesti cum vei inchide usa si daca vei mai ajunge sa o deschizi vreodata....o relatie e un cerc continuu de certuri,impacari ,suferinte dar sa nu uitam si momente magice...daca as putea sa-mi scot vreo ceva din corp pt Ea mi-as scoate inima si i-as daruio sa faca ce doreste...dar din pacate cand primesti ceea ce ai daruit cu atata seninatate inapoi te gandesti iar la acea camera... si la toate lucrurile bune si rele ce s-au intamplat cat inima ta a fost a ei...a avut dreptate cine z zis cand a zis...suntem structurati altfel genetic si poate aca nu ne potrivim ...dar intotdeauna ne putem schimba..si intotdeauna putem face ca lucrurile sa mearga mai bine...cam atat imi vine sa scriu la acest subiect acum...pare rau daca nu am avut nici o logica in ce am scris :D

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Previous

Return to Ce-i iubirea ?!?