If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

romania noastra'i o gura de rai...

Ce este aici? Sa zicem ca viata pusa sub lupa. Intamplari din viata de zi cu zi, la modul cel mai obiectiv: razboaie, inundatii, incendii, crime, politica, societate, etc.

Moderator: Alinutza_19

romania noastra'i o gura de rai...

Postby von_Hase on Wed Jun 07, 2006 1:49 pm

Confor ultimelor sinteze Romania a ajuns un imperiu " A Patra ROma"

Gen. Maj. Johan von Hase
von_Hase

Invatacel
Invatacel

Postby Keira on Wed Jun 07, 2006 1:59 pm

:)) da da da ... si marmota....
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby von_Hase on Wed Jun 07, 2006 2:00 pm

e adevarat
adunand matematic toti romanii care se afla, cel putin in Europa...

Gen. Maj. Johan von Hase
von_Hase

Invatacel
Invatacel

Postby rox on Wed Jun 07, 2006 2:48 pm

doa "adunand" k "aratand" ....mai are....
de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

baiat / fata ?: fata

Postby Snappy on Wed Jun 07, 2006 8:40 pm

ca sa continui titlul topicului:

Ca$$a Loco wrote:Romania noastra-i o gura de rai
miroase-a urina si pute-a mucegai

trist, dar al naibii de adevarat.

sunt satul de toti idiotii pe care ii vad pe strada... de la pusti de 5 ani cu tigara in gura si cu injuraturi care mai de care mai colorate, la toti aurolacii, bschetarii care put de-ti muta nasul din loc si pana la conducerea asta nesimtita din cale afara

abia astept sa scap de tara asta. o iubesc ca tara, dar zi dupa zi ajung sa o urasc inmaterie de mentalitate/aspect uman...

nu zic ca prin alte parti nu-i altfel, dar macar altii imputiti cum sunt uneori sunt mai civiizati ca un roman la 4 ace. in alte parti oamenii nu sunt la fel de stresati ca la noi unde muncesti ca sclavul o luna si cand iei banii in mana te gandesti cu ce mai ramai dupa ce platesti o intretinere, un curent, un telefon, o mancare, un abonament TV, si asa mai departe...

sunt scarbit - pe zi ce trece sunt mai scarbit... DA - imi iubesc tara, DA imi iubesc rudele si pe cei dragi mie de aici, dar mai important sunt eU si sunt in stare sa renunt la ABSOLUT ORICE pentru a-mi fi mie bine... n-au decat sa ma numeasca unii las, altii tradator de traditii, de tara, de nea sau cum vor - zau ca nu imi pasa... fiecare are viata lui si eu personal ca tanar al acestei tari NU vad nici un viitor pe acest plai drag printre oameni cu pile, plini de fite, cu idei preconcepute, etc...

as putea vorbi la nesfarsit... asa cum am mai zis... aproape fiecare zi ma face sa fiu mai decis...

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby emma on Sun Jun 11, 2006 9:30 pm

...@Snap,ai dreptate in tot ce zici..si eu personal iti doresc sa ajungi acolo unde doresti...este adevarat,mentalitatea romanului e mai dezastruoasa decat saracia in care traieste...si sincera sa fiu nu stiu care din astea e doua e cauza si cealalta efectul...pentru,mai sunt oameni saraci si in alte tari,dar "tiganeala" pe care o vad zilnic in jurul meu ma deprima...noi romanii nu mai avem nici Dumnezeu,nici bani,nici bun simt,nici cultura...am ramas goi si pe dinauntru si pe dinafara..desigur,cu exceptiile de rigoare,dar sunt atat de putine la numar...incat nu poti sa nu te intrebi daca am fost vreodata un popor civilizat...
a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Snappy on Sun Jun 11, 2006 10:41 pm

un popor civilizat AM FOST... partial inca mai suntem, dar... prea putin

acum am ajuns un popor de invidiosi, stresati, agitati, preocupati, rai, nesimtiti (in mare parte), ...

am mai zis-o si o sa o zic de cate ori sunt intrebat: "imi iubesc tara, dar urasc oamenii din ea" [ma rog... nu pe toti bineinteles... se stie bine despre ce "tiplogii" vorbesc]

in loc sa fim uniti noi avem raca intre noi. gasim motive sa ne scuipam pe strada, sa ne huiduim si chiar sa ne luam la bataie doar pentru ca unul este galatean, altul bucurestean... unul moldovean, altul oltean, unul constantean, altul timisorean... STUPID...

alt motiv pt care am urat romanii... acum in UEFA... in loc sa ne bucuram pt victoria adversarilor din campionat si sa ne bucuram ca a castigat romania unii romani se rugau ca ei sa piarda... in loc sa fim tristi ca o echipa romaneasca a fost descalificata unii romani au inceput sa danseze in strada, sa arda fulare, etc... e drept asta nu e doar la noi, dar e urat... e lipsa de spirit national...

eU am zis-o si atunci si o zic si acum... daca in semifinale ajungea Rapid si nu Steaua tineam cu Rapidul... pentru ca tineam cu ROmania...

concluzionand [cat de cat]... daca suntem condusi de hoti de ce sa ne mire faptul ca suntem catalogati drept "o tara de hoti", "o tara care in loc sa creasca descreste", "o tara care pupa-n :cenzurat: EUropa de parca ar linge inghetata"...

sa detaliez ultima parte a afirmatiei de mai sus:

Snappy wrote:"o tara care pupa-n :cenzurat: EUropa de parca ar linge inghetata"...

de ziua EUropei primarul Bucurestiului [si nu mai stiu cine] a facut u stiu cate statui in Herastrau [sper sa nu ma insele memoria] - statui care au valorat destul... imi explica si mie cineva ROSTUL acelor statuete? daca nu au fost facute ca sa mai dam si noi o ......... in .......... EUropei atunci care e motivul? de ce de acei bani nu s-au luat alimente pentru saraci? de ce nu s-a platit chiria la batrani cu pensia de cateva sute de mii pe luna? de ce? de ce? de ce???

intelegeti?... mie personal mi-e scarba de ceea ce vad zi de zi... si o zic cu mana pe inima...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

Postby p3g@s on Mon Jun 19, 2006 6:55 pm

tara este...posibilitati este...pacat ca este si romani in Romania..(ma refer la cei de azi)
Romania e o gura de rai...dar e pazita de draci impielitati care nu accepta noi veniti :bang-bang-3: Adunand toti romanii de peste hotare..si probabil si aducandu-i inapoi..suntem printre cele mai puternice tari...dar nepasandu-ne , punand pret pe stationarea si efectiv supravietuirea in aceasta tara car dat celor care o conduc inca nu a invatat nimic nou de la ceausescu incoace..evoluam in jos :s172:
suntem buni la toate numai ca majoritatea nu vor decat ei in top si restu la spalat pe jos , if u get my drift !
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

Postby milisss2 on Sat Jun 24, 2006 12:05 am

Snappy wrote:un popor civilizat AM FOST... partial inca mai suntem, dar... prea putin

acum am ajuns un popor de invidiosi, stresati, agitati, preocupati, rai, nesimtiti (in mare parte), ...
.

:)) ...daca ai sti cata dreptate ai !!
In ultima vreme am avut ocazia sa vad si sa lucrez cu oameni ... oameni simpli..la ei acasa...si am descoperit cu stupoare ca unii n-au alta treaba decat sa caute nod in papura si cearta toata ziua :))

Azi am avut 30 min de cearta cu una care ne acuza ca i-am furat cablul de net din balcon (locuia la etajul 3 :)) ) ....duduia de prostie ~x( ....si zile ca astea tind sa devina ceva normal din pacate :(
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby p3g@s on Sat Jun 24, 2006 1:10 am

OFF-Topic
=)) deci cu cat dai metru de cablu milisss2 :lalala:
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

Next

Return to Life is... Life