If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

rock-ul..could be?

Iubirea este de multe ori reflectata prin muzica. Sufletul gaseste de multe ori mangaierea sa in linia melodica a unei melodii. Sa punem aici melodii cu si despre iubire, fericire, tristete - tot ce vreti: muzica sa fie.

ce rock asculti cand suferi din dragoste?

soft, ca sa fie parte integranta a suferintei mele
15
50%
something like metal, ca sa fie un fel de razbunare
8
26%
ska, ca sa uit de tot
1
3%
orice rock, rock sa fie
6
20%

Total votes : 30

Postby Cherry on Sun Jan 15, 2006 2:22 am

Da...Cel mai mult imi plac Metallica, REM, Scorpions, HIM si Nek. Imi place la nebunie cum suna rock-ul in italiana...

Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby Catalin on Sun Jan 22, 2006 3:51 pm

Eu ascult un rock asa mai linistit. :)
Preferatii mei:
Def Leppard:
Image
Bon Jovi:
Image
Aerosmith:
Image
Scorpions:
Image
Catalin

membru special
membru special

Postby One4You2Love on Thu Oct 12, 2006 3:23 am

[ot]Bravo cartush. Tu esti singura care a numit trupe de elita. Din cate am vazut eu, toti au numit niste trupe de care au auzit si ei cate ceva. Urasc lumea care se da drept rockeritza. Hai sa fim seriosi, habar nu aveti ce inseamna Rock-ul.
Nu cunoasteti istoria lui, nu cunoasteti trupe. Numiti si voi ce ati auzit la tv mai des, pe cand cartush chiar le cunoaste.Sa va fie rusine !!![/ot]

---[ Snappy = "offtopicul se foloseste cu tag-ul special ;) - a se vedea regulamentul pentru mai multe detalii" ]---

"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby jADI on Thu Oct 12, 2006 12:19 pm

[ot]Tu vb serios? :)) Mai intai, incadreaza-ti reply-ul in tag-uri de Offtopic.

Apoi, daca eu spun ceva de genul... Limp Bizkit, Papa Roach sau Drowning Pool (asta din cate am auzit) care imi plac foarte mult (la fel.. ipotetic) si altcineva spune Metallica, Nirvana sau alte inainte-de-mine trupe, stie intr-adevar ce-i rock-ul?! Cum poti afirma ceva?! Poate eu stiu si marimea boxerilor lui Fred Durst, am postere, wallpaper-e si farfurii cu el, stiu totul despre el, asta nu inseamna ca-mi place rock-ul doar fiindca nu ascult ce crezi tu de cuviinta?!

Altceva. Nimeni care a raspuns nu a avut pretentia sa fie cunoscut ca un rocker inrait. Pur si simplu au postat ce le place (daca esti atent asa se numeste si topic-ul :P). Sincer sa fiu, preferata mea all-time este "Candy - Esti baiatul care-mi place" (:lol:) dar am ascultat si Slipknot.

Eu (sau altii) nu trebuie sa stiu istoria unei trupe ca sa-i plac muzica. Asta tine de alegerea si implicarea mea in "aprofundarea" formatiei.

"Hai sa fim seriosi, habar nu aveti ce inseamna Rock-ul. " - de tine n-ai zis nimic.
Nu poti cunoaste omul dupa postari, asta s-o intelegi. De ex, dupa opinia mea, Catalin cred ca stie mai multe decat Cartush, poftim. Daca la cartush sunt trupe de elita, la Catalin ce sunt? Undeground?! Dezbatem? :P Glumeam. Oricum, nu aici...

Fals sau nu, populatia isi expune melodia de rock preferata. Poate a cautat pe Google un nume de formatie sa-l expuna aici sa credem ca are cunostinte despre acest gen muzical: NU ESTE TREABA NOASTRA! (si nici subiectul topicului). Nici mie nu-mi plac astfel de persoane, dar... e problema lor.

App, lumea nu este "rockeritza".
Auditie placuta in continuare. :)
Va rog nu continuati cu offtopicurile. Intr-adevar, m-am ales eu cu primul, dar...[/ot]
Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby Catalin on Thu Oct 12, 2006 10:34 pm

One4You2Love wrote:Bravo cartush. Tu esti singura care a numit trupe de elita. Din cate am vazut eu, toti au numit niste trupe de care au auzit si ei cate ceva. Urasc lumea care se da drept rockeritza. Hai sa fim seriosi, habar nu aveti ce inseamna Rock-ul.
Nu cunoasteti istoria lui, nu cunoasteti trupe. Numiti si voi ce ati auzit la tv mai des, pe cand cartush chiar le cunoaste.Sa va fie rusine !!!

[ot]-In primul rand, de unde ne cunosti tu asa bine incat sa te dai cu parerea despre muzica ascultata de noi? :s104:
-In al doilea rand, cel ce asculta rock nu este "rocker" sau "rockeritza" cum le zici tu, mie imi plac cateva formatii dar nu sunt rocker deloc. Chiar si manelistii asculta una doua formatii de rock pentru cultura ta generala.
-In al treilea rand, daca te indoiesti cumva, pot sa iti zic ce vrei tu la orice ora din noapte despre rock-ul ascultat de mine (ca restul nu ma intereseaza) si nu cred ca Bon Jovi sau Scorpions sunt niste nume "auzite intamplator".
-In al patrulea rand erai off-topic tare de tot asa ca citeste regulamentul oleaca inainte sa "musti" din noi.:))
-In al cincilea rand ma iau oleaca de "trupele tale de elita" pentru ca daca la 24 de ani nu stii ca 100 de oameni nu asculta aceeasi muzica si au gusturi diferite este un mare semn de intrebare si se cheama ceva de genul ca "GUSTURILE NU SE DISCUTA".
-In al saselea rand te sfatuiesc sa faci un FAN-CLUB Cartush...=))[/ot]

Revenind la ceea ce conteaza de fapt, imi plac foarte mult 2 formatii pe care le-am omis:
Smashing Pumpkins
Image

Red Hot Chilli Peppers:
Image

"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby Snappy on Thu Oct 12, 2006 10:46 pm

[ot]0) nu sunt de acord... dar nu conteaza pt ca as fi si mai offtopic decat sunt deja.

1) rog si cer calmarea "poporului"...

2) sa ramanem la subiect si sa deviem prin alte mijloace "media" :s099:

3) stiu sa dau DELETE la mesaje !!! vreti dovezi clare?!? mai puneti mesaje offtopic si veti vedea cum functioneaza functia "STERGE MESAJUL" :s099:[/ot]

mai nou ascult albumul Celldweller semnat Celldweller [mi l-a recomandat un coleg] si chiar suna bine...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Re: rock-ul..could be?

Postby Sweet Insanity on Fri Oct 27, 2006 5:41 pm

lily_of_the_valley wrote:un Aerosmith sau Jon Bon Jovi merge intotdeauna!

Chiar ca merg intotdeauna... mai ales cu dragostea...
De fapt eu ascult in mare parte rock si pot sa spun ca exista melodii pentru orice sentiment...
Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby uby_4u on Mon Nov 06, 2006 8:20 pm

nu prea ascult eu rock, dar o balada e oricand bine-venita 8-> :s195:
'Cuz green it's a fine colour
uby_4u

Super Moderator
Super Moderator

baiat / fata ?: fata

Postby MindLord on Mon Nov 06, 2006 11:53 pm

unde ati ascuns topicul asta ca nu am dat de el pana acuma????!!
Rock, my looooove :D
Ascult enorm de mult, si pot sa zic de multe ori prefer clasicii... Asadar pe la mine prin lista o sa gasiti: Aerosmith, Bon Jovi, Chris Rea, Chris Isaak, Dream Theater, Eric Clapton, Fleetwood Mack, Guano Apes, Guns'n Roses, Joe Cocker, Led Zeppelin, Manowar, Meat Loaf, Metallica, Nightwsh, Pink Floyd, Queen, Red Hot Chilli Peppers, Roxette, Scorpions, Def Leppard, Santana dar si mai noii Evanescence, Coldplay, Linkin Park, Offspring, Joan Jett, Cramberries, Greenday, Staind....
Plus ca din trupele din Romania cele mai tari concerte la care am fost de departe au fost cele rock si in preferati sunt iar o multime de trupe (la unele din ele doar anumite melodii, iar la altii aproape tot): Compact, Directia 5, Holograf, Iris, Parlament, Pasarea Colibri, Phoenix, Nicu Alifantis, Vama Veche, Vita de vie, Zdob si Zdub ...
sigur am mai uitat multi... oricum de obicei baladele sunt cele mai ascultate urmate in functie de mood de melodii mai mult sau mai putin "suparate" cu doza de decibeli asociata
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Previous

Return to Melodii Cu Si De Dragoste