If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

"relatiile la distanta esueaza mai mult ca sigur"

Lumea zice... Lumea face... Dar de ce mai mereu ascultam gura lumii in loc sa ascultam glasul inimii ?

"relatiile la distanta esueaza mai mult ca sigur"

Postby lily_of_the_valley on Wed Oct 20, 2004 10:19 pm

cea mai mare prostie a secolului! am auzit de curand spunandu-se ca "relatiile la distanta esueaza mai mult ca sigur"
total gresit fratilor!sunt oameni extraordinari peste tot.. poate chiar un suflet pereche! :mrgreen:

when he cries, he makes me cry. when he smile, he makes me smile too... :heart:
lily_of_the_valley

Descurcaret
Descurcaret

Re: gafe-n dragoste

Postby Snappy on Wed Oct 20, 2004 10:26 pm

lily_of_the_valley wrote:cea mai mare prostie a secolului! am auzit de curand spunandu-se ca "relatiile la distanta esueaza mai mult ca sigur"

stiti de ce?... hai sa va dau un exemplu: de ce ne este frica de fierbinte?... pentru ca fie ne-am ars candva, fie pentru ca am auzit ca provoaca durere...

asa e si cu.... iubirea la distanta... gura lumii...

si partea rea este ca sunt multi cei care... cred asta....
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby guiness on Thu Oct 21, 2004 1:16 am

relatiile la distanta sunt de rahat!

relatiile incepute undeva la mare... munte.... alt oras... si continuate apoi la distanta sunt tot la fel de naspa...

pe care o preferati?

parerea mea: nu se poate!

My name is Bond, Vaga BOND!
guiness

Pasional
Pasional

minunat

Postby Alintata on Thu Oct 21, 2004 4:13 pm

vladimir wrote:relatiile la distanta sunt de rahat!

parerea mea: nu se poate!

Hmm... da-mi voie sa te contrazic! Relatiile la distanta sunt dureroase, pentru ca implica mult DOR! But... vorba cantecului: All you need it's love! Traiesc acum o relatie la distanta, sunt "numai" 50 de km intre noi, si totusi am rezistat aproape un an, sper ca va continua... pentru ca e MINUNAT!
Smile! Tomorrow will be worse! ;)
Alintata

Bebelush
Bebelush

Postby guiness on Thu Oct 21, 2004 5:55 pm

cum dreq! parerea mea e ca esti inhibata.

-------------- ADMIN EDIT ---------------

vlad plz mai usor :(

-------------- ADMIN EDIT ---------------

My name is Bond, Vaga BOND!
guiness

Pasional
Pasional

Postby Snappy on Thu Oct 21, 2004 7:41 pm

Alintata wrote:Relatiile la distanta sunt dureroase, pentru ca implica mult DOR!

Agree...

dorul ne "omoara" si cand ea / el este la cateva sute de metri departare... cand nu ii auzim vocea 1 zi... cand nu ii zarim zambetul, cand nu ii prib\vim ochii... cand nu... cand nu este el/ea...  :inlove:

dar se poate trece si peste aceste "probleme de distanta" cand vine vorba de iubire... cel putin eu asa zic...  :mrgreen:

in caz ca se va intreba cineva: nu am avut parte de iubire la distanta... deci nu vorbesc din proprie experienta :(
cu respect,
Cristian Ciofu

Snappy

Administrator
Administrator

Postby lily_of_the_valley on Sat Oct 23, 2004 10:01 am

eu am trait o dragose la distanta..si a fost cea mai frumoasa dragoste! e mult mai frumoasa revederea .. si mai dulce..
si credeti-ma ca acel DOR e infim in comparatie cu BUCURIA clipelor  petrecute impreuna!.. dar si despartirile sunt groaznice..
partea buna cu relatiile astea la distanta e ca atunci cand cei doi se vad niciodata nu vor exista momente de "tacere stanjenitoare" pt k amandoi vor avea ce sa-si spuna / povesteasca / sopti..
lily_of_the_valley

Descurcaret
Descurcaret

Postby Snappy on Sat Oct 23, 2004 10:29 am

lily_of_the_valley wrote:partea buna cu relatiile astea la distanta e ca atunci cand cei doi se vad niciodata nu vor exista momente de "tacere stanjenitoare" pt k amandoi vor avea ce sa-si spuna / povesteasca / sopti..

Este super-corect, dar... eu personal prefer acele momente decat o dragoste la distanta... de ce?... caci au si ele frumusetea lor  :iloveu: . . . sunt si momente cand acestea par (si poate chiar sunt) stanjenitoare, dar... eu zic ca doar la inceput se intampla asta... apoi cam rar.... in acele momente de tacere locul buzelor este luat de ochi... acum ei comunica... in astfel de momente (si nu numai) ochii sunt cei care fac declaratiile de dragoste...  :loveeyes:
cu respect,
Cristian Ciofu

Snappy

Administrator
Administrator

Postby lily_of_the_valley on Sat Oct 23, 2004 10:58 am

Snappy wrote:sunt si momente cand acestea par (si poate chiar sunt) stanjenitoare, dar... eu zic ca doar la inceput se intampla asta... apoi cam rar.... in acele momente de tacere locul buzelor este luat de ochi

sunt foarte frumoase si momentele astea stanjenitoare de la inceput..e dulce pauza aia in care cei doi nu stiu ce sa faca si sunt un pic stangaci..:D
lily_of_the_valley

Descurcaret
Descurcaret

Postby Dedea on Sun Oct 24, 2004 2:46 pm

:) parerile sunt diferite, ceea ce e normal, fiecare simte dragostea sau relatia intr-un mod diferit, fiecare are modul sau diferit de a se implica. O relatie la distanta, dupa parerea mea nu se poate numi o relatie. Orice este, numai o relatie nu. Iar cand zic "distanta" nu ma refer la 50 sau 300 de km, ci la 10000-10.000 km. Chiar daca sentimentele par a persista, pana nu poti sa il/o atingi, sa poti sa ii zici in fata ceea ce simti, sa il/o iei in brate, sa simti ca e langa tine concret, nu poti zice ca traiesti o "relatie". Si cu toate astea este doar parerea mea.Voi poate simtiti altfel...
Dedea

Descurcaret
Descurcaret

Next

Return to Conceptii si Mentalitati