If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Relatia cu tata

Aici poti discuta despre familie. Despre parinti si actiunile lor, despre frati sau surori, despre familia ce v-ar placea s-o intemeiati si multe altele.

Postby insomnia on Wed May 03, 2006 4:35 pm

hm....cu tata .....cat de cat bine cand ne vedem(cam odata pe luna).de pe la 14 ani nu prea am mai avut treaba cu ai mei...veneam cand voiam plecam cand voiam...era bine..dar prea multa libertate strica uneori....asa au inceput probleme pe la scoala...dar wtf.....de vreo 10 ani singuru lucru mai "nasol" pe care mi l-a adresat tata a fost ca m-am ingrasat si ca-l ajung din urma(sunt ferictitul detinator al unei burtici de femeie gravida in luna a 4-a....... TRAIASCA BEREA SI VODCA!!!!) :betia:

Image
I`M ALL THE SHIT YOUR MOTHER WARNED YOU ABOUT!!
insomnia

Descurcaret
Descurcaret

Postby uby_4u on Sun Nov 05, 2006 6:02 pm

daca acum ceva timp spuneam :
uby_4u wrote::)) eu cu tata... parca sunt eu si un frate, un copil... un nebun, care mereu e pus pe poante si are niste idei de-ti vine sa mori de ras pe loc :s195:
cand merg cu el pe strada, ma fugareste, nu ma lasa, rade, n-are nicun stres!!! multa lume zice ca e fratele meu mai mare, cel cu care ma joc mereu :))
eu nu am frati si ma bucur enorm ca tatal meu e asa!!! ne mai certam uneori, dar imi trece repede, si mie si lui, si totul se incheie cu o bataie cu perne :s123:
luv my daddy!!! :* >:D<

acum... totul s-a schimbat.. relatia cu tata o mimez doar.. imi lasa un gust amar.. m-a dezamagit profund... si inca o face, prin faptul ca ma minte cu zambetul pe buze...
Dar.. poate nu e totul pierdut.. tot mai sper ca intr-o zi isi va da seama ca exist si eu, ca nu ar fi rau daca ar avea ceva incredere in mine si, de ce nu, sa imi spuna: "Imi pare rau"... Ii mai dau o sansa.. de ce? Inca il iubesc... :)
'Cuz green it's a fine colour
uby_4u

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Sweet Insanity on Tue Nov 07, 2006 5:21 pm

Eu as putea spune ca nu am tata; nu stiu cum poti numi un om pe care nu-l cunosti, dar care a participat la procreerea ta. Singura legatura pe care si-o pastreaza cu noi sunt niste bani pe care i-a trimis numai cand isi mai amintea si de care niciodata n-am avut nevoie cu adevarat. Nu sunt nici trista nici dezamagita nici nu imi doresc sa-l cunosc. Pentru ca pentru mine pur si simplu nu exista. Mama i-a cerut o singura data in 16 ani ajutorul (sa ma duca pe mine la un spital mai bun pentru operatie) si atunci i-a spus sa se descurce singura; si ca intotdeauna s-a descurcat fara ajutorul lui.

Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby whiz-kid on Sat Jan 06, 2007 12:15 am

Relatia dintre mine si tata e cat se poate de proasta...abia daca mai comunicam..dar in foarte mica masura.....motivul:ura pe care o simt pt el :nooo:
NU LASA ROSIA MONTANA SA MOARA!
Oamenii sunt mai importanti decat aurul.
SALVATI ROSIA MONTANA!
TOTI AVEM DREPTUL SA TRAIM INTR-UN MEDIU CURAT SI SANATOS..;)
ACTIUNE IN LOCUL VORBELOR!! ;)
whiz-kid

Descurcaret
Descurcaret

hi5 profile: http://whiz-kid.hi5.com

Postby BuRn on Sat Jan 06, 2007 7:51 pm

relatia cu tata e buna....nici nu avea cum sa fie altfel ne vedem foarte rar si cand ne vedem profitam cu totii de prezenta lui.....bineinteles ca ma mai tachineasa cu unele lucruri care nu-mi plac dar ce mai conteaza....e cel mai de gasca tata, mereu ne luam apararea,eu fiind un fel de baiatul lui tata :d....

BuRn

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby not_so_innocent on Thu Feb 08, 2007 10:20 pm

cu mine papa sepoarta fffff frumos, imi aduce flori la ziua mea, mai imi da bani cand nbu are ce face cu ei(cam la 1000 ani), radem il pop il iau in brate :s122:
Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby emmy20 on Thu Feb 08, 2007 10:27 pm

relatia cu tata .......nu exista :don't-know: de vreo 8 ani :)
C'est dire : "Je t'aime!" . Pourquoi faut-il attendre après la mort de quelqu'un pour lui dire qu'on l'aimait ? ....
emmy20

Pasional
Pasional

Postby MindGrace on Fri Aug 17, 2007 8:26 am

Am o relatie foarte buna cu tatal meu...mereu a fost preocupat de mine si mi-a fost alaturi, m-a ajutat in momentele dificile prin care treceam...este un om realist, iar daca gresesc mi-o spune, tocmai ca sa iau act de actiunile mele si consecintele acestora...bineinteles ca am avut si certuri (ca in orice familie), dar nu puteam niciodata sa ma duc la culcare fara sa remediem disputa, fara sa cantarim faptele si fara sa gasim o solutie (si fara sa imi cer iertare cand CLAR eu eram de vina :P ). il iubesc foarte tare si nu as vrea sa il dezamagesc niciodata!!!
MindGrace

Invatacel
Invatacel

Postby axel on Fri Aug 17, 2007 10:08 am

care din ei?
cu tatal biologic sa mor de am habar cum poate fi descrisa relatia .....e de ochii lumii si in ceea ce ma priveste nu e sau ....este dar lipseste cu desavarsire....nu poate fi numit tata...de ce? o lasam pe alta data acum chiar nu am starea necesara...
cu cel cu care s-a recasatorit mama acu vreo 13 ani ,ma inteleg si nu ma inteleg....vinovati suntem amandoi...dar e super ok tipu'.....mai avem dispute tipice parinte-copil...ca sa nu mai zic ca daca ar fi sa aleg intre el si cel biologic.....balanta ar fi categoric inclinata spre el si nu spre cel ce m-a "facut"
Make love ...not war
axel

Descurcaret
Descurcaret

Postby Nina on Fri Aug 17, 2007 10:54 am

Bine ai venit, MindGrace

Relatia mea cu tata este minunata! Am cel mai valoros tatic din lume :D
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

PreviousNext

Return to Familia si viata in familie