If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Relatia cu tata

Aici poti discuta despre familie. Despre parinti si actiunile lor, despre frati sau surori, despre familia ce v-ar placea s-o intemeiati si multe altele.

Postby Catalin on Tue Feb 28, 2006 9:17 am

Eu de mai multa vreme ma inteleg super bine cu tata, am avut niste probleme in familie care nu au facut altceva decat sa ne uneasca mai mult. :)

Catalin

membru special
membru special

Postby uby_4u on Sun Mar 12, 2006 8:45 pm

:)) eu cu tata... parca sunt eu si un frate, un copil... un nebun, care mereu e pus pe poante si are niste idei de-ti vine sa mori de ras pe loc :s195:
cand merg cu el pe strada, ma fugareste, nu ma lasa, rade, n-are nicun stres!!! multa lume zice ca e fratele meu mai mare, cel cu care ma joc mereu :))
eu nu am frati si ma bucur enorm ca tatal meu e asa!!! ne mai certam uneori, dar imi trece repede, si mie si lui, si totul se incheie cu o bataie cu perne :s123:
luv my daddy!!! :* >:D<
'Cuz green it's a fine colour
uby_4u

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Cherry on Sun Mar 12, 2006 9:59 pm

Of...iar imi vine sa plang...exact asa era bunicu meu care a murit acum 8 ani ... inca mai plang dupa el, pentru ca am tinut mult la el... Nu pot sa nu imi amintesc cum ne jucam pe strada, cum ma fugarea, cum ne udam cu apa prin casa de ne certa bunica... cate si mai cate...

Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby Nina on Fri Mar 17, 2006 12:47 pm

Tatal meu e cel mai scump tatic din lume!!! nu numai pentru ca e al meu, ci epntru ca ma inteleg tare bine cu el !!!
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby vera on Fri Apr 28, 2006 4:45 pm

cu tata am o relatie mai mult decat ok dat fiind shi ca e 5 zile pe sapt al buc shi doar in week-end vine in gl... ma mai rasfatza shi el... doar ca devine stresant cand e vorba de ora la care tre sa ma intorc acasa sau ce ar trebui sa fac... are shi talentul sa puna presiune pe umerii mei cerand uneori prea multe... e faorte greu de multumit...

dar el e ala care m-a dus la concert la scorpions, el mi-a luat bilet la depeche shi tot pe el ar trebui sa-l fraieresc sa-mi cumpere camera video.. deci in concluzie sunt materialista nu?

'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

baiat / fata ?: fata

Postby jADI on Fri Apr 28, 2006 11:28 pm

[ot]
ayush wrote:Ceva haios despre cum gindesc tatii :

Copii cauzeaza batrinete (sursa)

S-a vorbit in ultima vreme la stiri, o gramada despre comunitatea stiintifica care studiaza procesul de imbatranire. Au spus ca daca ei ar putea identifica factorii care provoaca imbatranirea, s-ar face un pas imens catre prelungirea vietii noastre, a tuturor.

Cu riscul de a-i lasa pe multi dintre cercetatori fara munca, realitatea este ca nu e un asa mare mister. Copiii
Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby catza on Sat Apr 29, 2006 1:22 am

frumoasa realatia mea cu tata, ne mai batem noi , ii mai ia un picior in gura, in rest totul e ok :D
Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby Kengyra on Sat Apr 29, 2006 2:13 am

eu cu taicamiu nu prea ma inteleg..mai deloc..mereu ne certam..faza tare e ca nu sta in Gl dar cand vine ne certam si mereu imi zice ca ma da afara din apartament.Cand suna de la tzara niciodata nu ma suna pe mine...mereu o suna pe sormea si dupa aceea ma suna sormea si in cepe:" vezi ca a zis tata ca...."si tot asa >Problema e ca el bea ffff mult si mereu face scandal si mie si lui mama iar eu nu sunt genul de persoana care tace din gura si accepta sa fie injurata...cel putin nu de un parinte..de la staini te poti astepta la orice..dar un parinte trebuie sa te sustina din toate punctele de vedere.El de cand s-a mutat la tzara din '99 daca mi-a trimis 5 mil in total...din "99 pe mina m-a crescut fratimiu.In trecut sormea a gresir fff mult si acum eu primesc toate reprosurile pe care trebuia sa i le faca ei.Sormea acum s-a casatorit are si un copil si este fata buna iar eu sunt oaia neagra.Cam atat pot sa spun cu toate ca sunt multe de spus dar suferintza cateodata nu poate fi exprimata in cuvinte.

---[Snappy = "mesaje lipite (consecutive la interval foarte scurt)" ]---

ma bucur pentru cel care are o relatie frumoasa cu tatal sau...felicitari
Kengyra

Descurcaret
Descurcaret

Postby catza on Mon May 01, 2006 1:59 pm

imi pare rau de toti care au tatii alcoolici :(
Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby jADI on Mon May 01, 2006 2:46 pm

[ot]
sa nu-ti para rau.. ca ne destul ne pare rau noua... cateodata e bine, ca ajungi sa distingi binele de rau... dar, NU AS FI VRUT SA LE DISTING!
app, Imi pare rau... :-D
[/ot]
Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

PreviousNext

Return to Familia si viata in familie