If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Relatia cu mama

Aici poti discuta despre familie. Despre parinti si actiunile lor, despre frati sau surori, despre familia ce v-ar placea s-o intemeiati si multe altele.

Postby Cherry on Tue Dec 13, 2005 1:31 am

Relatia cu mama...Nu prea ma inteleg cu ea. Ma scoate din sarite k fumeaza :)) Ma rog...nu asta e problema insa nu am o relatie ca de la mama la fiica sau invers cu ea. Imi pare enorm de rau
Insa bunica din partea ei...mi-a fost mai mult decat o mama...Cel putin eu asa am considerat. A murit acum 3 ani si ink mai plang dupa ea ori de cate ori imi amintesc de ea. pt mine ea valora poate mai mult decat mama.

Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby ^Angel^ on Thu Dec 15, 2005 2:12 pm

astazi a facut mama ceva ce pe mine m-a surprins.aseara a aflat ca defapt eu nu plec la munte cu clasa.si ca sa scap i-am is ca de fapt plec cu niste prietene.si nu mai vroia sa ma lase,vroia sa-l sun pe tata sa-l intreb daca ma lasa sa plec in conditiile astea si pana la urma a zis ca ma lasa si nu o sa-i zica lu tata dar e prima si ultima oara cand il minte pt mine :D...nu as fi crezut niciodata ca ar face asa ceva pt mine...
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby p3g@s on Thu Dec 22, 2005 1:06 am

nu pot spune ca am vreo relatie stransa cu parinti mei sincer sa fiu..si asta pt ca mereu au fost prea ocupati sa ne intretina ca sa ne mai si dea sfaturi cand am avut nevoie(mie si lu fratemiu),si de asta acum amadoi incearca sa recupereze timpul pierdut...yo cica seman mai mult cu mama si am ajuns sa cred ca asha e...amandoi suntem caposi...si desi ne certam..imi pare al anibii de rau de fiecare data cand o fac...ma simt mizerabil..insa fac tot ce pot saimi rascumapr greseala,pana acum cativa ani mie rushine sa recunosc ca nu stiam de ziua ei si asha mai deparete..iar acum ca si ei recuperez ce pot din timpul pierdut...sper sa o fac cu grija :) ..God bless them!!

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby adler on Thu Dec 22, 2005 2:21 am

cred ca sunt singurul care nu retine datele de nastere..nici macar a mamei. Nu stiam pana acum cateva zile cand este ziua ei de nastere. Am afalt intampltor si am notat intr-un fisier pe comp :)..sa tin minte. O bag la Google Alerts ca sa fiu sigur ca nu o voi mai uita niciodata.

Luv my mother...so much. Sper ca ma va ierta candva...ca nu am fost baiatul pe care l-a dorit.
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Catalin on Sun Dec 25, 2005 10:29 pm

Ma uit la voi cum vorbiti despre mamele voastre si va invidiez, eu nu am avut norocul asta, sa o am pe mama aproape.....nu mi-a ramas decat un tablou pe care se depune praful si pe care il sterg atunci cand imi aduc aminte de ea. :(
Nici nu ma numar Craciunurile fara ea........pun o floare si ma multumesc cu atata. :cry:

Catalin

membru special
membru special

Postby Mario on Sun Jan 01, 2006 5:41 pm

O iubesc pe mama, atat pot spune. :D
Mario

Descurcaret
Descurcaret

Postby just me on Tue Feb 07, 2006 7:01 pm

relatia cu mama, pana acum catva timp a fost aproape inexistenta.... era prea ocupata, prea preoupata de serviciu... ajunsesem la ceva de genul "ce faci?", "bine","pa".
de vreo 2 ani, de cand sunt si eu la randul meu mamica. incearca sa schimbe lucrurile, vrea sa imi devina prietena, dar e un pic prea tarziu, pentru ca eu nu sunt obisnuita sa vorbesc cu ea despre problemele mele...
si nu credeam ca o sa spun asta vreodata, dar am sincer am avut o perioada in care nu am vrut sa stiu ca este mama mea....
dar asta nu mai conteaza, cel mai bine ar fi sa lasam trecutul sa fie trecut, .............
oricum, eu sper sa nu fac aceleasi greseli cu fata mea....
just me

Descurcaret
Descurcaret

Postby MIIB on Wed Feb 08, 2006 4:53 pm

Si eu imi iubesc mama foarte mult.Dar imi pare rau ca e... ~x( .La fel ca si pe tatal meu acum ceva timp am inceput sa o cunosc cu adevarat.Am multe conflicte cu ea, de fapt am numai cu ea pt ca cu tata nu ma cert.Si ce-mi pare mie cel mai rau e ca aceste certuri nu sunt DOAR la suprafat :cry: .Asta-i viata.Am eu o vb: atunci cand s-au dat parintii eu am intarziat si am luat si eu ce a ramas. :(
Ceea ce nu te omoara te face mai puternic asa ca nu dispera va veni o zi cand vei fi puternic
MIIB

Pasional
Pasional

Postby little weasel on Wed Feb 08, 2006 7:48 pm

My mother >:D< ...este totul ptr mine, nu stiu ce m-as face fara ea, nu vreau sa ma gandesc. Ma inteleg foarte bine cu ea, inainte nu era asa, ne mai certam :cearta: ...de cativa ani am inceput sa vorbim altfel, este o buna prietena...ea mi-a dat nastere, m-a adus pe lume, m-a crescut si m-a educat , iar ptr asta o sa-i fiu recunoscatoare toata viata !!!

I love you very ,very much my dear mother :loveeyes: :* >:D< !!!
little weasel

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby andreeam on Tue Feb 14, 2006 9:02 pm

imi place cand ma mai suna mami cateodata cand is la scoala...ma suna sa mai vada ce fac si sa-mi transmita pupicei....love you mami! :D
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

PreviousNext

Return to Familia si viata in familie