If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Relatia cu mama

Aici poti discuta despre familie. Despre parinti si actiunile lor, despre frati sau surori, despre familia ce v-ar placea s-o intemeiati si multe altele.

Postby andreeam on Fri Oct 14, 2005 11:35 am

[ot]pentru nimik ashes[/ot]

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby NYCGIL on Sun Oct 16, 2005 11:31 am

Pai...mama e singura persoana care imi da fara sa-mi ceara nimic in schimb....
Nu e perfecta, are momente in care ma insulta fara motiv sau nu ma intelege, dar e singura persoana care stiu sigur ca ma iubeste dezinteresat. Si eu o iubesc asa cum e....
Keep your heart open to dreams. For as long as there's a dream, there is hope, and as long as there is hope, there's joy in living.
NYCGIL

Descurcaret
Descurcaret

Postby Catalin on Mon Oct 17, 2005 2:06 pm

Mama, a murit in 1992 cand eram doar un copil dar, stiu ca atunci aveam o relatie speciala cu ea, eram cel mai mic dintre copii si cel mai rasfatat, dimineata venea si ma gadila ca sa ma trezesc ca intarziam la scoala.

"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby Kelso on Mon Oct 17, 2005 3:16 pm

Eu nu ma inteleg deloc bine cu mama,cred ca niciodata nu vom ajunge sa ne intelegem...sntem firi total opuse... :-?
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby adler on Mon Oct 17, 2005 6:23 pm

si totusi ea este mama ta ... o persoana unica pe lumea asta .. ar trebui sa incerci sa te intelgi cu ea..sa lasi de la tine.. poate nu esti la fel de stresata cum este ea cand vine de la munca ... poate..are si ea nevoie de iubire

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby ashes on Mon Oct 17, 2005 7:13 pm

adler.. nu e asa de usor.. s-au format niste bariere de care pur si simplu nu mai poti sa treci, chiar daca incerci.... si stresul ala pe care il are cand vine de la munca nu trebe sa-l verse pe mine... si nu, nu e vb de cateva zile, luni.. pur si simplu de cand ma stiu.. asa ca nu am chef sa stau sa-i suport nervii cand vine de la serviciu si pe deasupra sa mai si o lingusesc..

ps: stiu ca i-ai spus lui wench dar nu am putut sa ma abtin sa nu postez ;P
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby andreeam on Mon Oct 17, 2005 7:20 pm

orice ati zice eu sunt de acord cu adler...mama e mama....trebuie sa faci eforturi pt a te intelege...stiti vorba "dumnezeu iti da dar nu-ti baga in traista"...poate k si ea sufera....asha e omul ....nervos fiind isi varsa nervii pe primu pe care-l vede ;) in fata ochilor :)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Kelso on Mon Oct 17, 2005 8:36 pm

Oricat de nervoasa ar fi ar trebui sa dicute problemele,nu sa tipe sau alte chestii de genul asta.
Probabil ca voi aveti niste parinti cu care va intelegeti bine si nu puteti intelege.... :-?
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby Snappy on Mon Oct 17, 2005 8:42 pm

eu am mai zis-o. cu vorba e ca si cu fotbalul. de afara totul pare asa de usor.

si eu zic ca ar trebui sa fie totul cat mai ok si sa facem tot posibilul pt a ii respecta & iubi asa cum sunt, dar... oricat ne-am dori asta trebuie sa vrea si ei sa dea ceva in schimb. cand dai astepti sa si primesti - macar putin de tot, dar sa primesti.

daca stau bine sa ma gandesc wench are dreptate: poate noi nu putem intelege... de fapt mai mult ca sigur nu putem. e simplu sa vorbesti din afara jocului...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby andreeam on Mon Oct 17, 2005 8:43 pm

Probabil ca voi aveti niste parinti cu care va intelegeti bine si nu puteti intelege

pay sincer da...dc sa nu recunosc...mama mea nu face asa ceva...pe cand tatal meu facea....deci inteleg....mama mea...e ingerul meu pazitor ;) :oops:

Oricat de nervoasa ar fi ar trebui sa dicute problemele,nu sa tipe sau alte chestii de genul asta

sunt si ei oameni.....si oamenii gresesc.....voua nu vi sa intamplat sa fiti nrvosi si tocmai atunci sa va sacaie cineva la cap? si voi sa va varsati nervii pe acea persoana? eu recunosc...au fost momente cand mi-am varsat nervii pe alcineva insa mi-am reparat greselile ;)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

PreviousNext

Return to Familia si viata in familie