If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Relatia cu mama

Aici poti discuta despre familie. Despre parinti si actiunile lor, despre frati sau surori, despre familia ce v-ar placea s-o intemeiati si multe altele.

Postby changer on Tue Oct 04, 2005 11:15 am

fiecare sa ne multumim cu parintii pe care ii avem, sunt parintii nostri asa cum sunt ei...asa a fost sa fie, imaginati-va ca putea sa fie si mai rau, deci....iubiti-va parintii asa cum sunt ei(ei va iubesc dar unii nu arata aceasta iubire, o tine ascunsa, altii isi arata iubirea fata de copii....difera de la parinte la parinte)
si ink ceva.....o spun din proprie experienta, sa nu va puneti in gura cu parintii, incercati sa gasiti o modalitate de a vorbi cu ei si daca s-ar putea sa iesiti si in avantaj si......vorbele lui MoonLight iubiti-va parintii asa cum sunt...sunt ai vostri si pretuitii ;)

Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby ashes on Tue Oct 04, 2005 3:28 pm

sunt ai nostri, dar sunt extrem de nedrepti... mai ales cand isi varsa nervii pe cel mai mic! :cry:
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby midnighTT on Tue Oct 04, 2005 3:57 pm

ma impac f bine cu ei,probleme mai apar dar sunt ai mei si NU-I DAU(asta daca-i vroia cineva)

midnighTT

Invatacel
Invatacel

Postby changer on Wed Oct 05, 2005 12:13 am

@ashes sunt ei extrem de nedrepti.....dar poti sa ii schimbi???daca da zi-mi si mie ca si eu vreau sa ii schimb oleak :D
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby adler on Wed Oct 05, 2005 11:57 pm

mama e singura care mi-a ramas.. si nu stiu ce m-as face fara ea. De cand ma stiu m-am inteles bine cu ea..m-a sustinut mereu..si a facut (inca face)..tot ce ii sta in putinta ca sa imi fie mie bine(chiar daca ei ii este rau) .. mor de ciuda ca nu pot sa fac la fel de multe pt ea..macar acum..si sa nu astept sa ajunga la batranete ca sa o bucur cat mai mult.

Sper sa reusesc sa o ajut.. cat pot.. si sa fac pentru ea..macar un sfert din cate a facut ea pt mine...si nu cred ca voi reusi.

O iubesc nespus de mult..si nu cred ca mi-as reveni daca s-ar intampla ceva. (doamne fereste<<nu cred in Dumnezeu>> ..nici nu trebuia sa ma gandesc la asa ceva)

Va dati seama..ca nu pot exprima in cuvinte ce simt pentru mama mea...dar..macar am incercat sa exprim o farama din ce este in inima si sufletul meu.

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby andreeam on Thu Oct 06, 2005 12:48 pm

si eu gandesc la fel adler...si mie numa mama mi-a ramas...si...mai bine mor eu decat sa pateasca ea ceva...cred ca asta zice tot :)
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby ashes on Thu Oct 06, 2005 6:56 pm

mda, si eu tot decat cu mama sunt... numai ca.. niciodata nu am avut o relatie de prietenie, si evident n-o sa inceapa acum.. nu ca n-as vrea, dar pur si simplu s-au pus niste bariere intre noi si nu putem sa comunicam... as putea sa fac destule compromisuri si sa trec peste multe lucruri ca sa fie bine si sa avem o relatie mama-fiica, dar nu pot sa fac asta singura... ea asteapta totul de la mine si in schimb nu face nimic...
nu a fost (nici macar cand eram in cls primare nu-mi amintesc sa ma fi incurajat macar o data, din contra, imi spunea mereu cum n-o sa reusesc si cum o s-o dau in bara) si nici nu o sa fie vreodata mandra de mine... toate deciziile mele sunt incorecte, iar cand fac ceva ce o multumeste cat de cat, mereu zice ca nu e facut lucrul acela cu meritul meu sau e facut de altii...

cam asta e relatia mea cu mama, pe scurt
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby andreeam on Thu Oct 06, 2005 8:30 pm

ce nashpa...eu ti-as imprumuta-o pe mama mea sa vezi cum e sa ai o mama cu care sa te intelegi....dar asta cum nu e posibil eu iti urez succes...sper sa va impacati bine pe viitor... :)
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby ashes on Fri Oct 07, 2005 1:33 pm

[ot]mersi andreea :oops: [/ot]
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby adler on Fri Oct 07, 2005 3:56 pm

parerea mea e ca daca lasi de la tine.. vei vedea rezultate...doar arata-i ca o iubesti mult... si apoi sa imi zici ce rezultate ai obtinut ;) ..si sa nu aud ca nu vrei..sau nu poti.
adler

D-L Guru
D-L Guru

PreviousNext

Return to Familia si viata in familie