..si daca v-as spune o mica povestioara..dintre tata si fiica..probabil ati considera ca sunt nebuna..
comunicarea dintre mine si tatal meu oricum lasa de dorit..ea practic nici nu exista..
dar..suntem normali..el este un tip chiar de gasca ar spune altii(este un om corect,respectat,fara vicii..)..eu am viatza mea, el pe a lui..ne intalnim seara, schimbam 2-3 replici si atat.
cand eram mai micutza eram mult mai apropiati.(eram fata lu tata, o rasfatzata)
ei asta este, nici eu nu caut o apropiere si nici el..sunt foarte multe de povestit..dar vreau sa ma rezum..la ranchiuna
Cu toate ca povestea mea nu implica ranchiuna..ci doar suparare,dezamagire..si nici macar din partea mea..
Era la sfarsitul clasei a 12-a, si cu tot stresul care se acumulase cu bacul plus alte probleme..am facut o trasnaie..nu va ganditi la ceva foarte grav, insa pentru trasnaia aceea tatal meu a fost nevoit sa scoata din buzunar o suma destul de mare.era vorba de o "simpla" factura de telefon..dar situatia nu a fost chiar atat de simpla.
nu este genul de om care sa tzipe, sa-si arate furia..mi-a spus doar ca l-am dezamagit, si ca nu se astepta , ca eram lumina ochilor lui..in fine..
socant este (ca atunci nu era) faptul, si aici am vrut sa ajung, ..ca nu am vorbit timp de aproape un an,si locuiam sub acelasi acoperis.Practic,acum nici nu mai stiu de ce si cum, dar din ziua aceea noi nu am mai schimbat nici o vorba si nici o privire macar.
Eu macar eram mai mica si mai..sa nu zic cum, dar el..???
Acum gandirea mea s-a schimbat cu mult, de fapt acum pot spune ca gandesc. De la acea intamplare tatal meu a suferit o operatzie foarte grea,era vorba de cancer, iar eu din ziua in care am aflat mi-am spus ca nu voi mai face asa ceva..sa nu vorbesc cu parintii mei, cu fratele, cu prietenii.. si mai ales din prostie, orgoliu,incapatanare..