If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Raiul si Iadul - exista?

Existenta lui Dumnezeu, sectele, crearea Pamantului si a vietuitoarelor si tot ceea ce implica religia

Raiul si Iadul - exista?

Postby Cherry on Fri Jun 08, 2007 12:54 am

Mi-a venit mai demult ideea asta dar am deschis topicul abia acum cand am vazut la faza cu pomenile ca li se iarta oamenilor pacatele... Deci, voi ce credeti? Exista rai si iad? Ce rost au? Poate un spirit ajuns in iad dupa moarte, sa ajunga in rai dupa zeci de pomeni?

Inainte era o conceptie conform careia exista si un Purgatoriu unde erau trimisi cei care aveau pacate, si nu puteau fi prmiti in rai, insa nu aveau atat de multe incat sa fie trimisi in iad si erau tinuti in purgatoriu o perioada pana la purificarea spiritului... Despre asta ce parere aveti?

Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby MindLord on Fri Jun 08, 2007 1:16 am

draga cireasa permite-mi sa te contrazic un pic...
nu era INAINTE conceptia cu purgatoriul, ci e si azi, dar la catolici! asta e una dintre diferentele dintre cele 2 religii de fapt ;)

si pt un raspuns de credinta... intr-un alt episod ca sa fie mai interesant :P
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Return to Religie