by monystar on Wed Jul 12, 2006 7:20 pm
Ura se confunda cu foarte multe alte sentimente. E usor sa spui ca "urasc sa fac ceva" sau "urasc pe X pentru ca..." dar de fapt daca te gandesti mai bine cu siguranta ai gasi un cuvant mult mai potrivit care sa exprime ce simti tu de fapt: dezgust, neplacere, antipatie, sila, etc... dar ca sa spui ca urasti ceva sau pe cineva deja e un lucru grav...
In primul rand sa urasti inseamna sa iti consumi foarta multa energie...numai gandindu-te la acel ceva sau cineva iti provoaca o stare de agitatie si gandurile incep sa te macine. Si cred ca pentru a uri o persoana e nevoie ca aceea e sa iti faca un rau mult prea mare...E nevoie de foarta multa amaraciune si rautate ca sa ajungi sa simti ura.
Personal nu am urat pe nimeni si nu cred ca voi face asta niciodata. Consider ca sunt lucruri mult mai importante in viata decat sa iti canalizezi toata atentia asupra unui lucru sau unei persoane care nu iti aduce decat neplaceri.
"ce nu te omoara te face mai puternic"...si cam asa ar trebui sa reactionam in fata "neplacerilor" vietii
Ancoreaza-te in realitate visand