If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Prietenul adevarat

In ziua de azi este foarte greu sa gasesti un prieten adevarat? Ce este de fapt prietenia? Astfel de intrebari si multe altele isi vor cauta aici raspunsurile.

Prietenul adevarat

Postby mari on Fri Sep 02, 2005 9:37 pm

"Fereste-ma Doamne de prieteni ca de dusmani ma feresc eu!".....
Astept pareri ....

mari

Descurcaret
Descurcaret

Postby ianu666 on Sat Sep 03, 2005 12:01 am

nu stiu unde am citit... ceva de genu..prietenu adevarat e cel care stie sa te asculte....si cand vorbesti...dar mai ales..cand taci!!!
ianu666

Invatacel
Invatacel

Postby Catalin on Sat Sep 03, 2005 12:18 pm

E valabila vorba asta cateodata sunt unii prieteni care te lucreaza de nu iti dai seama de unde si pana unde.Trebuie sa stii sa iti alegi prietenii, eu personal am prieteni care niciodata nu o sa ma lase la greu si nu o sa ma vorbeasca de rau...cu siguranta si voi aveti astfel de prieteni chiar daca nu stiti de ei sau aveti alta parere despre ei ;am intalnit oameni cu care am avut diverse conflicte si care vorbeau frumos de mine fata de "prieteni" care se credeau ei mai buni cu ceva.Asa ca PRETUITI-VA ADEVARATII PRIETENI!!!

"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby ianu666 on Sat Sep 03, 2005 4:07 pm

ma uit la cei care ... ar trebui sa imi fie prieteni...si ....vad doar....nimic...!!! nici unu nu cred.....ca stie sa ma asculte...!!! pacat!!!
ianu666

Invatacel
Invatacel

Postby Micha on Sat Sep 03, 2005 4:11 pm

din cei care au fost a ramas unul singur...unul singur pe care ma pot baza oricand si pt orice.De aia il iubesc atata pe baiatul asta...imi pare rau de ceilalti ca ne-am departat atat de mult dar sunt fericita ca a ramas el, imi e de ajuns

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Snappy on Sat Sep 03, 2005 6:31 pm

Prieten adevarat?

ascultatul ca ascultatul, dar daca nu stie sa te aprecieze poa' sa te asculte toata viata :))

parerea mea :D
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby mari on Sat Sep 03, 2005 8:23 pm

Micha wrote:din cei care au fost a ramas unul singur...unul singur pe care ma pot baza oricand si pt orice.De aia il iubesc atata pe baiatul asta...imi pare rau de ceilalti ca ne-am departat atat de mult dar sunt fericita ca a ramas el, imi e de ajuns

Micha, la 20 de ani, cat ai tu acum, aveam deja o prietena adevarata dar nu stiam atunci. Acum, la 49, imi sunt prea multe degetele de la o mana sa-mi inumar prietenii adevarati. Cei care au fost alaturi de mine indiferent de situatie. Si din cat am mai discutat cu persoane apropiate mie la fel spun. E un caz fericit daca ai deja un prieten adevarat. Dar numai timpul iti va confirma daca v-a ramane adevarat sau nu.
mari

Descurcaret
Descurcaret

Postby Snappy on Sat Sep 03, 2005 8:38 pm

de acord cu mari.

eu am numit multi oameni "prieteni adevarati", insa am invatat sa nu mai fac aceasta "declaratie".

pana in prezent pot zice destul de sigur ca am 1 (sau 2 :-?) prieteni adevarati .cu unul din ei ma cunosc de cand eram mic de tot, cu celalalt de 6 ani si ceva. eu SINCER sper sa ma insel si sa fie mai mult de 2, dar cum a zis si dna mari - timpul imi va raspunde la aceasta nedumerire. eu nu mai sunt capabil sa o fac.
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Micha on Mon Sep 05, 2005 9:32 am

pai de aia nici io nu am zis de mai multi.normal ca prieteni exista, uita-te la miliss si crepp si Dani ne intelegem f bine dar nu prea cred ca pot zice ca-mi sunt prieteni adev avand in vedere ca ne cunoastem de atat de putin timp, nu prea cred ca dak as avea probleme ei ar fi prima optiune la care m-as duce sa ma plang de viata nenorocita pe care o am sau ce problema as avea in momentul ala...Asa mai am prieteni cu care pot vbi, la care pot apela dar nu sunt asa de aproape de sufletul meu ca tipul de care ziceam
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby andreeam on Tue Sep 06, 2005 8:35 pm

well am o singura prietena adevarata restul sunt niste ipocriti....dar nu stie ca ea e prietena mea cea mai buna....de fiecare data cand le-am zis chestia asta li s-a suit la cap ;)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Next

Return to Prietenia