If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Prietenul adevarat

In ziua de azi este foarte greu sa gasesti un prieten adevarat? Ce este de fapt prietenia? Astfel de intrebari si multe altele isi vor cauta aici raspunsurile.

Postby Sweet Insanity on Thu Dec 28, 2006 6:00 pm

^ oamenii nu sunt perfecti
Si da, toti te dezamagesc la un moment dat intr-un fel sau altul, pentru ca NU SUNT PERFECTI. Daca regreta intr-adevar, daca faptele lor nu au consecinte prea grave, daca nu au gresit de prea multe ori de ce sa nu ierti faptul ca te-au dezamagit? De parca noi, restul n-am dezamagit pe cineva la care tineam... Nu trebuie sa ceri de la altii totul daca tu insuti n-ai sa poti oferi niciodata totul.

Fiecare ar trebui sa se analizeze si pe sine sa vada si el cat de prieten s-a dovedit fata de altii... uneori nu e vina altora ca nu am reusit sa avem o legatura durabila de prietenie cu altcineva, ci chiar a noastra. E mai usor pentru oameni sa critice greselile lor decat pe ale lor. E mai usor sa critici ca nu ai primit ce doreai decat sa oferi tu insuti cat trebuie.

Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby not_so_innocent on Sun Dec 31, 2006 9:56 pm

adevarat spui
uite eu am o ruda cu care ma inteleg ffffffffff bine, si mi a spus ca s-a atasat de mine, m-a atins, insa am fost atat de dezamagita incat nu pot sa cred, si i-am spus nu pot sa cred ca tu ma iubesti, oare de ce nu am incredere in ea.din tot ce mi a demonstrat imi e prietena adevarat
Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby p3g@s on Mon Jan 01, 2007 5:52 pm

2006 ... mi-a adus ceva ce n-am sperat...mi-a adus o "familie" si niste prieteni pe care ma pot baza... mi-a adus oleaca de incredere ca pot sa fac ceva bun... cred ca mi s-a intamplat cum zic unii ca vin dragostea...pe neasteptate...

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby whiz-kid on Fri Jan 12, 2007 8:21 pm

Un prieten adevarat este cel care ne aude si ne intelege cele mai profunde sentimente atunci cand i le impartasim.. Ne sustine cand luptam,ne corecteaza amabil si cu afectiune cand gresim si ne iarta atunci cand nu reusim.. :gasca:
Un prieten adevarat ne indeamna la progres personal si ne ajuta sa ne atingem potentialul maxim si cel mai uluitor este ca se bucura de reusitele noastre ca si cum ar fi ale lui..
Prietenul adevarat este cel care stie totul despre noi si continua sa ne indrageasca... si chiar si atunci cand ne facem de ras,nu are niciodata impresia ca asta ne sta in fire.. :s087:
Prietenul adevarat este acea persoana pe care putem conta pt a ne intelege, pt a ne sprijini,pt discretie ,pt intimitate,intelepciune si pt putina nebunie la timpul ei... :lalala:
Asta inteleg eu ca inseamna un prieten adevarat..si sa va spun drept,ii numar pe degete...dar stiu sa-i apreciez si sunt alaturi de mine.. :s085:
NU LASA ROSIA MONTANA SA MOARA!
Oamenii sunt mai importanti decat aurul.
SALVATI ROSIA MONTANA!
TOTI AVEM DREPTUL SA TRAIM INTR-UN MEDIU CURAT SI SANATOS..;)
ACTIUNE IN LOCUL VORBELOR!! ;)
whiz-kid

Descurcaret
Descurcaret

hi5 profile: http://whiz-kid.hi5.com

Postby ela on Sat Jan 13, 2007 2:05 am

Prietenul adevarat reuseste sa te aduca pe linia de plutire atunci cand esti daramat. Iti poate spune ce e cu tine, fara ca tu sa scoti un cuvant. Stie cand sa-ti fie alaturi, are incredere in tine. Te intelege. Daca nu poti vorbi cu el intr-o zi, nu interpreteaza, o ia ca pe un gest firesc.
Dar tu te poti ridica la nivelul sau?
Eu una simt ca niciodata nu reusesc sa fac suficient.

ela

D-al forumului
D-al forumului

Postby Cherry on Wed Jan 17, 2007 5:26 am

Azi, adica ieri seara, intorcadu-ma la sediu de pe teren, reflectam la prietenii adevarati, si am realizat ca nu am asa ceva. Singura persoana de acest gen sunt eu pentru mine insumi... cu mine vorbesc, ma descarc, rad...

Prietenii sunt atat cat au nevoie de noi. Ii intalnim atunci cand sunt in impas, ii ajutam dupa care misiunea noastra ia sfarsit, persoana respectiva nu mai are nevoie de noi si pleaca... Trist dar adevarat... Cel putin mie numai asa mi s-a intamplat, cu mici, foarte mici exceptii in care cineva s-a oferit sa ma ajute :)
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby anhen on Sat Mar 17, 2007 12:42 pm

am cunoscut asa termen ca"prietenie adevarata"si sunt foarte mandra de aceasta.inainte habar n-aveam ce inseamna,acuma stiu.o prietenie adevarata se bazeaza pe incredere si pe ajutor reciproc.
cand nimeni nu te sustine doar persoana in cauza iti ajuta spiritual.
insa e foarte greu de gasit un prieten adevarat,un suflet pereche(prietenie).
unde sunt?cine sunt?
exact,sunt intruchiparea visurilor ce incetul cu incetul devin realitate...
anhen

Invatacel
Invatacel

Postby RuningAway on Fri Mar 23, 2007 3:15 pm

Azi am aflat ca am 1 SINGUR prieten adevarat....
Image
"Lumea e plina de nefericiti ce vorbesc despre fericire"
RuningAway

Descurcaret
Descurcaret

Postby Vlad on Sun Apr 08, 2007 5:30 pm

Prieteni...am avut si asa ceva.Erau cei mai buni 2 prieteni pentru care faceam orice,iam iubit foarte mult insa acum ne-am despartit fiecare cu treburile lor,eu liceean si ei ingeri.Aveti grija la sofat.
Vlad

Bebelush
Bebelush

Postby noco on Sun Apr 08, 2007 5:40 pm

[ot]^ pare rau pentru ei Vlad. D-zeu sa-i odihneasca in pace. Image[/ot]
Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

PreviousNext

Return to Prietenia