If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Prietenul adevarat

In ziua de azi este foarte greu sa gasesti un prieten adevarat? Ce este de fapt prietenia? Astfel de intrebari si multe altele isi vor cauta aici raspunsurile.

Postby adler on Thu Nov 10, 2005 2:22 am

[ot]mersi frate ... daca macar cativa ma inteleg... ma simt mai bine ;)[/ot]

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Keira on Thu Nov 10, 2005 8:10 pm

"Prietenul adevarat este acela care se bucura CU ADEVARAT alaturi de tine cand ai parte de un succes. Cei falsi apar in mometele de amaraciune cu mutra plouata de "solidaritate' cu noi, cand de fapt cauta o consolare pentru viata lor mizerabila"(Paulo Coelho) Imi cer scuze daca nu am reprodus exact dar am reprodus din memorie. Cartea (Zahir) nu e la mine.
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby adler on Fri Nov 11, 2005 4:34 pm

mai degraba as zice ca prietenul adevarat e cel care plange alaturi de tine atunci cand suferi. E usor sa te bucuri..dar..sa suferi cua devarat alaturi de cineva...este mai greu. (sau?...poate la fel de usor?)

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby emma on Sat Nov 12, 2005 12:08 am

...pieteni adevarati,foarte greu iti gasesti unul...eu am doua prietene foarte bune care ma cunosc de multi ani si carora le pot spune orice...ele ma inteleg,si sunt alaturi de bine si cand plang si cand rad...
a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby FLuffy_Ghost on Thu Nov 24, 2005 12:09 pm

Cum zicea un proverb danez, "Drumul catre casa unui prieten , nu e niciodata lung"...si orice s-a rintampla, indiferent kat de departe esti, prietenul adevarat, va fi akolo sa te ajute!!!

Nu ma mai intereseaza nimik...as vrea sa nu fi existat...
FLuffy_Ghost

Descurcaret
Descurcaret

Postby adler on Thu Nov 24, 2005 2:17 pm

yea.. eu intotdeauna cand am nevoie de un preten...el nu este acolo ... cel putin..asa mi se pare ;) ...fain nu? ... get used with it
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Alinutza_19 on Sun Dec 18, 2005 11:51 pm

adler wrote:yea.. eu intotdeauna cand am nevoie de un preten...el nu este acolo ... cel putin..asa mi se pare ;) ...fain nu? ... get used with it

aici ai dreptate adler, dar numai intr-un fel.
poate ca inca nu am descoperit care ne sunt adevaratii prieteni, eu inca mai caut, am gasit ceva, dar sper sa nu ma insel in privinta lor ca...daca ma insel, declar cu maina pe inima ca nu exista prieteni adevarati, ci numai prieteni interesati :(
dar eu sunt optimista si cred ca cele 3 prietene imi sunt prietene adevarate :)
Alinutza_19

moderator
moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby adler on Mon Dec 19, 2005 4:53 pm

sunt prieteni adevarati...nu asta am vrut sa zic alinutza. Dar eu observ ca atunci cand am nevoie de ei ..ei nu sunt acolo pt mine. Nici unu nu e interesat... nici unu nu ma cunoaste. ..

cel putin...asta vroiam sa zic atunci cand am scris mesajul ala.
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Sweet Insanity on Sat Nov 11, 2006 6:18 pm

Prietenii adevarati... hmmm... cred ca sunt acele persoane care iti sunt mereu alaturi si te apreciaza si te iubesc pentru ceea ce esti, nu ce ai putea fi; persoanele care sunt in stare sa te faca sa te simti bine cand ti-e mai greu; persoanele care lupta alaturi de tine; persoanele care daca nu le-ai vazut de jumatate de an te intampina cu un zambet placut si care se poarta de parca ar fi trecut o zi.
Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby Biby on Thu Dec 28, 2006 1:19 am

E adevarata vorva aia! Eu nu mai cred demult in prieteni, ptr k am fost dezamagita de multe ori! Toti te dezamagesc la un moment dat.
Biby

Descurcaret
Descurcaret

PreviousNext

Return to Prietenia