If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Prietenul adevarat

In ziua de azi este foarte greu sa gasesti un prieten adevarat? Ce este de fapt prietenia? Astfel de intrebari si multe altele isi vor cauta aici raspunsurile.

Postby adler on Tue Oct 04, 2005 11:36 pm

eista anumite situatii care pot lega prietenii pe viata.

NAPOLEON wrote:Asta cu o luna doar daca ai viteza navetei spatiale Columbia. Ati face un prieten intr-o luna nu este imposibil

o singura situatie... poate si o singura ora..iti poate aduce langa tine un prieten pe care nu il vei mai pierde pt tot restul vietii. Nu este nevoie de 10 ani ca sa il cunosti..sau sa iti dovedeasca ca iti este prieten. Este nevoie doar de un ceas ..in care el a facut mai mult pt tine decat oricine altcineva.

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby changer on Wed Oct 05, 2005 11:37 am

@adler exact asa se poate spune, nu iti trebuiesc anii ca sa iti dovedeasca ca este un prieten cu adevarat...asta ti-o poate dovedi si intr-o ora in care el te-a ajutat cand alte persoane te lasa singur...neajutorat
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby sp4c3b0y on Sat Oct 15, 2005 10:10 pm

Dupa patru ani, am ajuns sa-l consider prietenul cel mai bun, tot acum il consider un nimeni...

sp4c3b0y

Descurcaret
Descurcaret

Postby Kelso on Mon Oct 17, 2005 9:18 pm

"Prietenul adevarat la nevoie se cunoaste!"
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Snappy on Mon Oct 17, 2005 10:51 pm

e umarul care te sustine oricat de "greu" ti-ar fi capul...

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby adler on Tue Oct 18, 2005 12:53 pm

e cel care te cunoaste... si te ajuta sa te regsesti atunci cand esti pierdut
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby maryuca on Sun Nov 06, 2005 12:47 am

un prieten adevarat este cel care stie ca ai nevoie sa te asculte,ca treci prin ceva,ca suferi chiar shi fara sa i zici...ma bucur ca am prieteni adevarati pt ca e ceva ce gasesti f rar.
maryuca

Invatacel
Invatacel

Postby ayush on Wed Nov 09, 2005 11:17 am

Spinos topic :D

Dupa mine sint doua tipuri de prieteni :

1. cei care iti sint alaturi la greu, se zbat pentru tine,te incurajeaza iar in clipa in care ai reusit sa te ridici ceva le sta in git,parca nu le convine ca ai prins aripi

2. cei care sint acolo,in mizul noptii sa te asculte,care sint acolo CIND ai nevoie,care te judeca in fata si iti aminteste defectele,iti recunoaste calitatile si stie ca poate conta pe tine asa cum tu poti conta pe el.

Multumirea mea este ca am putini dar DRAGI din cea de-a doua categorie.
ayush

Bebelush
Bebelush

Postby adler on Wed Nov 09, 2005 4:10 pm

am observat cat de multa lume nu crede ca exista prieteni din cazul 2. pe lume. Le este foarte greu sa accepte schimbarile de mentalitate... sa vada ca totusi lumea nu este atat de rea cum au considerat-o..pana atunci.

Daca arati unui om ce defecte are..daca i le prezinti pe fatza ...atunci el se va supara...si se va simti jignit...orict de mult i-ai repeta ca ii esti prieten..si ca nu ai zis-o cu rautate..ci doar ca sa il ajuti. :)

Pe cand...daca altii vorbesc mult mai urat despre el..dar pe la spate...iar pe fata se infatiseaza ca niste "pupincuristi" ... omul respectiv se va simti muuuult mai bine..crezand ca astia il accepta asa cum este el... fara sa il judece..fara sa il critice pt greselile lui... dar nu isi da seama ca tocmai din cauza asta va pierde..enorm de mult..si va ajunge sa creada cu adevarat..ca pe lume nu exista prieteni adevarati :)

e atat de greu sa se treaca peste orgolii stupide..peste mandrie... peste idei prconcepute...incat acel om va prefera sa dea cu piciorul in prieten...si sa ii pupe pe ceilalti..care sunt lingusitori..numai pt ca nu vrea sa se complice..si sa inteleaga adevarul :)

mai sunt de zis...da e atat de greu...oricum nimeni nu intelege nimic din ce zic aici ;)
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby changer on Wed Nov 09, 2005 8:30 pm

[ot]esti sigur? :D eu am cam inteles br0 :) [/ot]
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor