If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Prietenul adevarat

In ziua de azi este foarte greu sa gasesti un prieten adevarat? Ce este de fapt prietenia? Astfel de intrebari si multe altele isi vor cauta aici raspunsurile.

Postby Keira on Tue Sep 06, 2005 8:42 pm

Prietenul adevarat ajungi sa il cunosti cu timpul. Dar in ziua de azi, rar mai exista. Desi eu cunosc unul ;)

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby andreeam on Tue Sep 06, 2005 8:44 pm

prieten ca prieten...dar chiar dak e adevarat tot mai exista mici certuri intre voi......si eu am o prietena adevarata cum am zis mai sus
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Snappy on Tue Sep 06, 2005 10:19 pm

dupa parerea mea prieten adevarat nu e cel ce se lauda ca iti e cel mai bun prieten, ci cel ce iti arata asta. cel ce iti e alaturi cand ti-e greu, cel ce iti e alaturi cand ai chef de ras, cel ce te ajuta cand ai nevoie, cel ce TE stie si nu doar se lauda ca te stie...

asa ca daca vreti sa fiti cu adevarat un prieten(a) adevarat(a) invatati sa pretuiti nu doar sa va laudati cu asta... luati-o ca pe-un sfat, nu ca pe-o teorie ieftina ;)

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby andreeam on Tue Sep 06, 2005 10:24 pm

eu nu ma laud ;) si cred ca sunt alaturi de prietena mea cand are momente dificile
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby ionut on Wed Sep 14, 2005 4:50 pm

prieten iti este cel care te iubeste neconditionat si indiferent de ceea ce faci sau ii spui. Un prieten adevarat nu te paraseste atunci cand gresesti fata de el.Un prieten adevarat e cel ce iarta.Un prieten adevarat nu te ajuta pt. a fi ajutat,ci te ajuta fara a astepta altceva in schimb.

ionut

Invatacel
Invatacel

Postby p3g@s on Sun Oct 02, 2005 5:55 pm

nu cred aca am avut vreodata vreun prieten adevarat...probabil pt ca toata lumea cauta numai ceva sa fie pt ei si nu pt celalalt..dar asta e...life goes on.... :sweet:
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

baiat / fata ?: baiat

prietenie

Postby NAPOLEON on Sun Oct 02, 2005 8:25 pm

Pentru a cunoaste bine prietenia, trebuie sa simti intai dragostea.
NAPOLEON

Descurcaret
Descurcaret

Postby adler on Mon Oct 03, 2005 3:11 pm

nu este bine sa fii prea increzator ca ai prieteni adevarati..pana la momentul adevarului. (o stituatie cu adevarat nasoala cand ai fsot ajutat de acei "MULTI" prieteni buni pe care ii ai).

Daca ajungi sa ai 5 prieteni adevarati pe parcursul vietii ...esti fericit.

Nu intotdeauna timpul e cel care iti dovedeste ca ai un prieten adevarat, daca va bazati numai pe asta...pierdeti o groaza de prieteni..doar pt faptul ca nu ii considerati destul de apropiati, iar ei cred ca ii neglijati, sau nu ii intelegeti. Iti poti face un prieten bun si intr-o luna, un om pe care sa te bazezi cu adevarat..si care nu te va lasa la greu.

Pe de o parte..nu e bine sa fii prea increzator, pe de alta parte nu e bine nici sa fii indiferent..sau sa astepti sa iti dovedeasca cat de buni prieteni iti sunt.

Totul vine de la sine, daca stii sa asculti de instinct ... atunci stii sa traiesti.
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby NAPOLEON on Mon Oct 03, 2005 9:44 pm

adler wrote:Daca ajungi sa ai 5 prieteni adevarati pe parcursul vietii ...esti fericit.

Perfect de acord cu tine, eu nu am reusit decat 3 familii sa le am ca prieteni.
adler wrote:Iti poti face un prieten bun si intr-o luna, un om pe care sa te bazezi cu adevarat..si care nu te va lasa la greu.

Asta cu o luna doar daca ai viteza navetei spatiale Columbia. Ati face un prieten intr-o luna nu este imposibil, dar in acea luna trebuie sa treci prin atatea momente ca sa iti dovedeasca ca este alaturi de tine, incat este putin probabil. Totul este posibil....teoretic.
NAPOLEON

Descurcaret
Descurcaret

Postby midnighTT on Tue Oct 04, 2005 4:30 pm

f putini sunt prietenii adevarati...cum a spus adler tb sa le faci o faza nasoala sau daca nu vrei intentionat astepti si va veni faza....si atunci afli care-ti este prieten.Eu am renuntat la multi dupa ce am aflat cu adevarat cine sunt ...dar am mai si iertat :)
midnighTT

Invatacel
Invatacel

PreviousNext

Return to Prietenia