Ieri am trecut printr-o situatie de tristete+dezamagire+umilinta...
Dar sa va povestesc mai pe larg, sa intelegeti:
Acum vreo 8 ani, am petrecut din ce in ce mai mult timp cu o tipa tare dragutza, si am dezvoltat rapid o foarte buna prietenie, care a durat multi ani, mai precis, o intensitate maxima de genul ca primul lucru pe care il faceam cand veneam de la scoala era sa trec pe la ea, sau sa o sun, sau invers, venea ea pe la mine sau ma suna. Tot timpul liber il petreceam impreuna, dormeam impreuna, era nedezlipite. Am visat mult impreuna, ne-am imaginat fel si fel de chestii, ne-am dezvoltat impreuna, am invatzat sa ne dam cu fard impreuna...ati prins ideea.
Partea buna in toata povestea a fost ca in cea mai mare parte a timpului eu n-am avut probleme, deci am fost acolo pentru ea, oricand(nu intelegeti gresit, si ea mi-a fost alaturi cand am avut nevoie).
Problema a aparut cand eu am inceput sa am probleme cu fostul meu prieten, si pentru ca si ea avea probleme cu al ei iubit la momentul respectiv, a minimalizat teribil situatia prin care treceam eu...si incet-incet ne-am indepartat.
Cel mai dureros moment a fost cand, intr-o zi am avut o micutza criza de personalitate, nu stiam incotro s-o apuc, si am sunat-o, sa vina, sa ii spun ce mi se intampla....mi-a spus ca nu poate, ca are de facut nu-stiu-ce...am insistat ca am nevoie de ea, dar a continuat cu niste scuze destul de credibile. Peste 20 de minute m-am hotarat sa merg la ea, pentru ca aveam mare nevoie sa imi fie alaturi...sun sa anunt...imi raspunde mama ei..."Poi, nu e acasa, a sunat **** dupa ce a vorbit cu tine, si a plecat la ea"....mentionez ca tipa la care plecase sta foooarte departe, trebuia sa mearga cu maxi-taxi vreo 20 de min, apoi inca vreo 15 pe jos, iar eu stau la 3 blocuri mai incolo.
In fine, povesti de genul sunt multe si nu e loc aici.
Ce s-a intamplat ieri? A fost ziua ei...buuun...i-am cumparat ca de obicei un cadou, l-am ales cu grija...am vorbit zilele trecute si am intrebat-o daca o voi vedea de ziua ei..."Poi,nush, ca as vrea sa ies, n-am chef sa stau in casa..dar lasa ca te sun eu si te anunt cand sunt acasa, sa vii la mine"...frumos si dragutz pana aici......ieri,astept-----> nimic, trimit sms cu la multi ani etc etc, mai tarziu am sunat sa ii spun la multi ani live. "Multumesc mult, multumesc si de sms..." eu:"Poate ne vedem zilele viitoare" ea:"da, sa vad cum facem". Asta in timp ce era destula galagie, dovada ca as fi fost evident in plus!
Intrebarea mea e: Pot astfel de prietenii stranse sa ajunga la un sfarsit? Devin oamenii incompatibili in timp? Ce e de facut?

.
- ceva creat de unii pt a nu fi singuri sau ceva care se pierde / se rupe mai ceva ca un servetel...

nu vreau sa intru eu in detalii pt k daca imi aduc aminte iar sufar si nu am de ce...