If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Prieteniile stranse ajung la un sfarsit???

In ziua de azi este foarte greu sa gasesti un prieten adevarat? Ce este de fapt prietenia? Astfel de intrebari si multe altele isi vor cauta aici raspunsurile.

Postby Cherry on Thu Oct 19, 2006 11:08 pm

Mereu am stiut ca prieteniile foarte stranse nu rezista, insa desi am stiut asta, am avut mereu prietenii stranse, am ajutat intotdeauna desi stiam k mi e va introarce spatele... Asa sunt eu, nu pot sa nu ajut pe cineva la nevoie... De suferit, nu pot spune ca am suferit cine stie ce... Intotdeauna am fost convinsa ca nu va dura o vesnicie si am fost mai rezervata in relatii, fie ele de prietenie sau de altceva... :D

Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby Nina on Fri Oct 20, 2006 2:01 pm

Prietenie adevarata a existat...numai ca oamenii se schimba..atat de mult cat sa nu-i mai recunosti si sa nu mai poti comunica suficient de bine. Nu m-as fi asteptat insa la asta din partea ei,poate pentru ca sunt eu mai naiva.
Nu pun insa la indoiala momentele cand mi-a fost alaturi...chiar si dupa ce e racisem, tot ea a fost cea care mi-a dat raspunsuri si m-a ajutat sa trec peste o situatie dificila....insa as fi avut nevoie de ajutorul ei mai devreme.
O alta chetsie pe care nu o pot tolera e ca prietenii mei sa ma minta....un prieten te va intelege, nu e nevoie sa il minti..ori in momentul in care la o intrebare cu 3 variante de raspuns, tu dai 3 raspunsuri diferite ...ceva scartaie.

Concluzia,deci,e ca oamenii devin incompatibili in timp,nu'?
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby jADI on Fri Oct 20, 2006 4:03 pm

Asa este. Se strica relatia cu timpul.

Suntem atatea persoane diferite, e normal sa nu avem totul in comun, dar, la naiba, cei in cauza nici nu se straduiesc macar. Vad ca toti spuneti "Mda, STIU ca nu sunt relatii de lunga durata sau pt totdeauna, STIU ca prietenii adevarati nu exista", dar unii dati cu piciorul asa de usor si gresiti asa de repede, ca apoi sa va mirati "De ce nu am mai ramas prieteni?!".

Drept dovada domnisoara presupusa-prietena a Ninei.
Totul bine si frumos pana da de alt anturaj sau de ce o fi dat ea :P. Si voi, oameni cu creier la cap, v-a fost sucita "lumea ideilor" pt simplul fapt ca ea are doua fet(z)e sau poate deloc :)). Ca sa-ti revii, Nina, probabil trebuie ca cineva sa-ti salveze viata. Numai oameni de 2 bani care ne fac sa credem ca prieteni intr-adevar nu mai exista. Intre timp, ei trec pe langa noi, dar noi nu-i vedem; suntem ocupati cu "De ce X nu mai vorbeste cu mine?".

Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

Re: Prieteniile stranse ajung la un sfarsit???

Postby nu_conteaza_nicku on Sun Nov 11, 2007 2:53 am

deci la capitolu asta...as putea lejer sa umplu vreo 3 4 pagini,dar am un singur lucru de spus,ideea e ka la un moment dat totul,dar absolut totul se termina,vina poate nu e a nimanui,poate e la mijloc undeva adevarul,dar oricum ramane o durere imensa ...niste goluri mult prea greu de umplut..ka orice lucru minunat in viata se termina,indiferent care ar fii cauza si asta se poate termina in 5 minute,chiar daca nu pare adevarat ..o prietenie kare a durat ani de zile(12 ani),si aici ma refer la o gasca intreaga,cu adevarat prieteni,sau ma rog asa ne consideram la timpul respectiv,cine a gresit cine nu ..nu mai conteaza acum,deci DA totul are un inceput si un sfarsit :bocitor:
never trust nobody
nu_conteaza_nicku

Invatacel
Invatacel

Previous

Return to Prietenia