If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Prietenii influenteaza?

Lumea zice... Lumea face... Dar de ce mai mereu ascultam gura lumii in loc sa ascultam glasul inimii ?

Postby Cherry on Tue Oct 17, 2006 2:46 pm

La urma urmei, eu ies cu respectivul, nu prietenii mei. De ce ar trebui sa fie ei cei care decid cu cine sa ies??? De multe ori m-am certat cu prietenii e tema asta, dar daca eram convinsa ca am dreptate...daca un prieten/o prietena imi demonstra ca nu am dreptate si imi demonstra atat de bine incat sa ajung si eu sa ma conving, atunci da... ma lasam influentata :P

Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby catza on Tue Oct 17, 2006 3:11 pm

nu mi-a pasat niciodata de ce au crezutei, ii puneam la punct de fiecare data cand scartiau ceva :)
Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby Kelso on Tue Oct 17, 2006 3:27 pm

ady86 wrote:Inseamna ca persoana aceea X este prea mica pentru a gandii si a lua o decizie singura si astfel depinde de anturaj sau grupul acela de prieteni.

E prea mica sa ce?Sa-si bage prietenii in origini? =)) Sa le spuna ca fiecare are viata lui si face dupa cum il taie capu?Nu cred. 8->
Daca esti prea imatur inseamna ca trebuie sa astepti sa mai cresti un pic pentru ca in situatia data nici in cuplu nu poti sa iei anumite decizii.De ce sa te lasi influentat de prieteni?Daca ajungi sa regreti ce ai facut din cauza prietenilor nu tot lor le vei scoate ochii? Mai bine ti-i scoti singur :))si te dai cu capu de pereti pana te plictisesti :bang-bang-3: pentru ca esti constient ca greseala e a ta,nu a lor.

@ady86 - Aici asa e,cand iti dai seama ce grup de prieten e benefic pentru tine iti dai seama si ca acei oameni nu vor incerca sa te infleunteze si ca doar vor incerca sa iti dea niste sfaturi.E treaba ta daca ii asculti sau nu,pana la urma e viata ta si faci ce vrei cu ea :*

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby Mario on Sun Oct 22, 2006 6:33 pm

Da, influenteaza involuntar sau intentionat, conteaza fapta oricum pe care nu o accept desi pentru nici o fata nu m-as certa cu prietenii mei dar daca stiu ca nu au dreptate atunci merg pana in panzele albe.
Mario

Descurcaret
Descurcaret

Postby Sorcerer on Sun Oct 22, 2006 8:40 pm

pana acum nu mi-a spus nici nu prieten: "Vezi ca nu imi place X!"; nici nu m-as lua dupa ei, as incerca sa fac astfel incat sa fie toata lumea multumita; mai devreme sau mai tarziu ar fi de acord cu mine... dar au fost cazuri cand mi-au spus: "Ia uite ce a spus X!", iar eu am verificat lucrul ala, daca era vorba despre un lucru asupra caruia nu eram sigur... in cel mai rau caz, m-as simti trist ca prietenii mei sunt atat de ingusti la minte si nu se pot bucura pentru mine...

What is The Matrix?
Sorcerer

Chat-uitor
Chat-uitor

Location: Calea Lactee, planeta Pamant, continentul Europa, Romania, Galati
baiat / fata ?: baiat

Postby Catalin on Sun Oct 22, 2006 8:50 pm

Sorcerer wrote:m-as simti trist ca prietenii mei sunt atat de ingusti la minte si nu se pot bucura pentru mine...

Atunci nu iti sunt prieteni adevarati sau sunt invidiosi, una din 2 trebuie sa fie. :s104:
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby One4You2Love on Mon Oct 23, 2006 11:29 am

Offff .......... nici nu stiti cat de mult influenteaza "prietenii".
Zici la inceput tu, ptr tine, ca daca nu le convine astea e, dar in timp, reactiile prietenilor tai, vorbele lor, isi pun usor amprenta, incepi sa-ti schimbi comportamentul fata de ea/el si la un moment dat, POC, are loc o schmibare in ceea ce priveste sunetimentele tale, gandurile tale, etc.
Eu is satul de expresiile :"mi-au zis mie prietenele asa, asta"
Dar nu e asa grav cand e vb de prieteni, astea sunt usor de raolvat, dar ce te faci cand iti toarna una de genul "mi-a zis mama ca eu cu tine sa nu ma mai impac" ???
Atunci chiar nu ai ce face .... ai dat-o dracu si capitulezi, pentru ca niciodata nu va iesi din cuvantul mamei.
"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby Sweet Insanity on Mon Oct 23, 2006 3:10 pm

Prietenii sunt oamenii aceia cate te plac si te accepta asa cum esti... iti respecta deciziile, dar iti dau si un sfat cand o iei pe o cale gresita. Oricat de prieteni ti-ar fi nu ar trebui sa-ti impuna pe cine sa placi, cu cine sa iesi, cu cine sa ai o relatie... in cazul in care ei considera persoana respectiva nu e pentrivita pentru tine isi pot spune parerea sa o argumenteze, dar nici sa te ameninte cu ruperea prieteniei, pentru nu iti sunt prieteni doar in functie de persoana pe care o iubesti. Daca vei face o alegere gresita pana la urma gresesti pe pielea ta si daca ai fost orb la argumentele lor bune tu tragi ponoasele... si daca ajungi sa suferi ei vor fi acolo pentru tine sa te ajute pentru ca sunt PRIETENII tai.
Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby not_so_innocent on Sat Jul 28, 2007 2:34 am

Pai NU, e dorinta mea si daca imi sunt prieteni o accepta. Alegerea mea este si alegerea lor nu?
Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com

Postby Micha on Tue Jul 31, 2007 11:11 am

[ot]
not_so_innocent wrote: Alegerea mea este si alegerea lor nu?

nu.. daca tu te arunci de pe pod e alegerea lor? :)))
[/ot]
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Previous

Return to Conceptii si Mentalitati