If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Prietenia...incotro?

Adevarul doare de cele mai multe ori, dar asta e viata. Haideti sa incercam sa spunem lucrurilor pe nume - sau macar sa incercam acest lucru.

Postby adler on Tue Nov 22, 2005 11:15 pm

fericiti sunt cei care au preteni atat de buni cum am citit mai sus. Intotdeauna cand am avut nevoie de un prieten el nu a fsot langa mine, nici macar parintii nu au mai fsot langa mine...si nici frate..pe care il urasc destul de mult (de fapt,..nu intotdeauna..dar nu imi vine in minte nici un caz feircit...cand am avut nevoie de prieteni..iar cei pe care ii c onsideram prieteni..nu m-au vrut langa ei..chiar daca am cerut ajutorul).

Ce sa zic.. totusi...am impresia...ca am prieteni buni..si tind sa cred...ca actualii prieteni ar fi alaturi de mine la nevoie..inca nu s-a ivit ocazia. Sper sa nu fie doar o speranta a mea..o amagire in care traiesc. Prietenii sunt cam totul pt mine... dupa mama (oricum cu ei voi ramane..cand se va stinge mama) ,,,oscilez intre a crede ca traiesc singur... si totusi nu.

Vom vedea ...

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby ^Angel^ on Tue Nov 22, 2005 11:25 pm

mie parintii mi-au spus de mai multe ori nu asa ca...
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Alinutza_19 on Fri Nov 25, 2005 11:20 pm

mmmm....prietenia......e cel mai frumos lucru existent in lume...... sa ai prieteni ........insa nu toata lumea iti e prietena......si trebuie sa stii sa deosebesti un prieten adevarat de unul fals.....
o prietenie adevarata e atunci cand nu numai tu faci compromisuri ci si cel ce ti-e prieten, cand stii sa-l pastrezi langa tine.
intotdeauna dragostea s-a impltit cu prietenia, nu poti iubi daca nu ai fost inainte bun prieten cu respectiva persoana, daca nu v-a legat o prietenie inainte

Alinutza_19

moderator
moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby adler on Sat Nov 26, 2005 1:20 am

de acord cu tot ce ai zis despre prietenie..foarte frumos, mai putin cu partea despre dragoste. Cred ca poate exista dragoste adevarata fara ca cei doi sa fi fost neaparat legati printr-o prietenie stransa inainte de a deveni iubiti.
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby amanda on Sat Dec 17, 2005 12:54 pm

Cred ca prietenii buni sunt greu de gasit si in general te dezamagesc la un moment dat, voit sau nu. De aceea prefer sa nu cer prietenilor lucruri pe care stiu ca le vor face poate mai mult din obligatie decat din placerea de a te ajuta.

Ma gandesc deseori ca daca nu as avea prietenii pe care ii am as fi cu totul alta.

'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby changer on Tue Dec 20, 2005 2:55 pm

sunt oameni si oameni..unii te ajuta din obligatie........altii te ajuta doar din placerea de a te ajuta.......sa te stie fericita...... :) (exista si astfel de oameni.....mai rar :( da exista ;) )
eu am marele noroc ca sa am un astfel de exemplar ca prieten :D ...cel mai bun prieten(MoonLight...za best friend :D )
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Previous

Return to Momentul Adevarului