If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

PREA geloasa ?!

Aproape toti suntem gelosi, dar nu toti o recunoastem. Haideti sa vorbim putin despre gelozie caci, sincer vorbind, nu e un condiment asa de bun in relatii (daca este "pus" in exces).

Postby creppin'on you on Tue Jun 14, 2005 2:37 pm

Minerva wrote:Eh..incredere ... Nu exista barbat care sa nu isi insele NICIODATA iubit..oricat de mult ar tzine el la ea.... macar o data in viatza tot calca stramb ! hai ..poate exista o exceptzie la 10 000 de barbatzi :)
Ca a 2-a zi merge la iubita lui ca si cum nu s-a intamplat nimic...si ca ea nu afla si nici macar nu banuieste in viatza kestia asta ..e partea a doua....

si sa nu-mi spui ca fetele fac exceptie.... ca ma duc si ma spanzur.(chiar daca am luat examenul :D )

De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby BA on Tue Jun 14, 2005 3:31 pm

@micha: scuza-ma, dar nu cred ca ai apreciat tu bine. 99% din oameni pot fi cititi
Omul caruia i s-a intamplat ceva-ul asteptat. Stiam ca asa va fi. Trebuia doar sa mai cred
BA

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Micha on Tue Jun 14, 2005 7:38 pm

stiu si kestia e ca ma pricep la asta binisor.Nu-mi iese mereu dar ma descurc.Insa pe parcurs se mai schimba cate ceva si se mai intampla sa las garda jos si o patesc

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby creppin'on you on Wed Jun 15, 2005 12:07 am

nu poti sa nu lasi garda jos... nu poti sa traiesti tot timpul stand in garda... ca o mai patesti.. asta e ... riscul...
De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby Micha on Wed Jun 15, 2005 10:07 am

vezi...dar cu tot riscul asta eu am incredere in oameni.

Image
Micha

little devil
little devil

Postby BA on Wed Jun 15, 2005 12:19 pm

morala e ca in iubitul/iubita ta  trebuie sa ai incredere si sa nu te panichezi daca nu stii unde e in orice moment, sa sa-l/s-o suspectezi. nu se face asa.
Omul caruia i s-a intamplat ceva-ul asteptat. Stiam ca asa va fi. Trebuia doar sa mai cred
BA

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Minerva on Wed Jun 15, 2005 1:55 pm

Mda..incredere...despre asta e vorba ...oricum shtiu "n" cazuri in care ea ar baga mana in foc ptr el si cand colo .... :)
In fine....totu' e sa fii dejtept si sa nu dai d banuit ... si acum vorbesc din perspectiva baietzilor .... ptr ca da Crepp ...fete mai sunt care nu ar calca niciodata stramb! :)
Oricum procentul de barbatzi care insala e muuult mai mare..daca ar fi sa admitem ca si fetele care iubesc mai calca stramb...
Voi inselatzi din impuls de moment ....noua ne trebuie si sentiment cik .... d asta e mai greu ... si evident cazuri rare :)
Minerva

Membra Super

Postby Micha on Wed Jun 15, 2005 11:27 pm

rare...Esti sigura?Io nu garantez ca sunt asa de putine.Am mai zis odata kestia asta: noi nu recunoastem ca inselam dar asta nu inseamna ca nu o facem

Image
Micha

little devil
little devil

Postby Minerva on Wed Jun 15, 2005 11:45 pm

Nu nu .... n'am zis asta ..k NU o facem categoric ... ci k oricum daca ajungem noi sa inselam ceva e in neregula in relatzie....+ remushcari si alte alea dupa "comitere" :) ... pe cand la ei ....
Si daca stai sa te gandesti bine ..... ;)
Minerva

Membra Super

Postby creppin'on you on Thu Jun 16, 2005 9:42 am

Minerva wrote:... ci k oricum daca ajungem noi sa inselam ceva e in neregula in relatzie....+ remushcari si alte alea dupa "comitere" :) ... pe cand la ei ....

::LOL::   deci... numai daca e ceva in neregula in relatie voi inselati... si.... te intreb...  nu e acelasi lucru? si crede-ma ca nu numai daca e ceva in neregula o fata ar insela... ca in primul rand, daca fetele nu ar insela... baietii nu ar mai avea cu cine sa insele....  aaaa si spuneai ca la voi remuscari si alte alea.... nu la toate... o parte din voi... ca sunt destule carre  a doua zi par asa de normale... stii cum? auleeeeeeuuu....
si crezi ca la noi nu sunt remuscari? sunt... dar acum depinde de la fiecare la fiecare...
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

PreviousNext

Return to Gelozia - umbra oricarui om ?