Eu il cunosc pe prietenul meu de 14 ani. Cand eram in clasa a doua el s-a transferat de la alta scoala la mine in clasa. Doamne!!! in toti anii de scoala nu ne-am inteles deloc; in clasa a cincea ne-am luat la cearta in ora de mate si profa ne-a scazut nota la purtare. Nici in cartier nu ne intelegeam-el sta la vreo 30 de metrii fatza de mine. De la banchetul de la sfarsitul clasei a opta situatia s-a schimbat dar doar teoretic sa zicem ca practic situatia a luat o intorsatura in luna octombrie 2000 cand m-am dus la el si din vb in vb el ma luase cu chestii de genul ca nu stiu sa sarut. Eu intr-adevar nu ma sarutasem cu nimeni...pana atunci.El a fost primul cu care m-am sarutat si de atunci am ramas impreuna...intr-un fel. Spun " intr-un fel" ptr ca noi mereu gaseam motive de cearta ca amandoi suntem orgoliosi si mereu ajungeam la cearta.El a fost primul la. .."toate"..dar dupa vreo 4 ani si cateva luni. Acum doua veri ne certasem noi si eu vroiam sa plec la tzara, el deja isi facuse o alta relatie si m-am gandit eu ca e sfarsitul...dar nu a fost sa fie asa. Noua lui prietena de atunci locuia in alt oras. Venise si dimineatza cand m-am trezit cu bagajele in gara pentru a pleca la tzara. In gara m-am intalnit cu el....se ducea la prietena lui culmea ....cu acelasi tren. In tren ne-am sarutat ca nebunii dar venise timpul ca el sa coboare. In gara il astepta " mandra". Coborasem si eu ca trebuia sa schimb trenul. Cand ne-a facut cunostintza a inceput sa-i tremure glasul si se pierdu-se cu firea complet. In fine mi-a intors spatele si a plecat cu ea.Am jurat ca nu-l mai bag in seama niciodata din momentul ala....dar bineinteles ca nu a fost asa. Dupa vreo luna m-am intors in Galati-seara. O prietena mi-a zis sa ies afara dar eu nu am iesit ca eram mult prea obosita de la drum. Aflasem ca se despartise de acea " mandra" din prima seara. A doua zi m-am intalnit iar cu prietena mea si mi-a dat o veste care m-a socat: cu o seara in urma EL a petrecut cu amicii nostrii-dar de ce?...in dimineata in care a am aflat eu ca au petrecut El deja era in avion...plecase in Canada. Am simtit ca s-a rupt planeta in doua. Nu putea fi adevarat...nu-mi venea a crede...m-am gandit ca este o farsa. Am vb cu maicasa si era adevarat.Cateva luni nu am stiut nimik despre el si deodata am aflat ca s-a intors. Momentul revederii a fost ceva de neuitat....eu tremuram toata si cand l-am vazut iesind pe usa de la apartament am sarit unul in bratele celuilalt. Nu ne-am putut zice nimik unul altuia...cuvintele nu-si mai aveau rostul. Peste ceva timp a plecat In Italia....iar cazusem in depresie numai ca norocul a fost de partea mea...de la nu stiu ce granita ia intors pe toti inapoi ca masina nu avea ceva in regula. Nu-mi venea sa cred ca se intorsese. Bineinteles ca iar am inceput sa ne luam la hartza iar sa ne impacam...si tot asa. Eu am avut si alte relatii (vreo 2) el la fel dar acum le-am sters din viatza noastra si acum suntem NOI. Faza e ca de abia acum realizez ca-l iubesc, el mi-a zis de foarte mult timp ca ma iubeste dar eu nu i-am putut spune acest lucru...de fapt nici acum nu i-am marturisit ca-l iubesc...mi-e frica. Dar de acum gata cu certurile.....ne-am maturizat amndoi...am invatzat sa mai lasam unul de la altul si ne impacam super. Voi face orice ca sa nu-l pierd voi lasa de la mine cat mai mult....si asta e un sacrificui ffff mare ca sunt fff orgolioasa si mandra....el stie lucrul asta si o sa-si dea seama ca fac sacrificii pantru a ne merge mai bine. Il iubesc-ma iubeste...suntem FERICITZI. Asta e povestea mea pe scurt....ca ar mai fi o multime de povestit.
---[ Snappy = "mesaj facut din raspuns topic" ]---

make a movie